44

asdasd

преди 3 години

Грешите...кралството ще ви срине вас!!!

43

Анонимен

преди 3 години

Според мен жълтите медии в България притежават по големи компромати от КГБ ;)

42

до 44

преди 3 години

То там има такива кръвосмешения по тия родове, че всичките са генетично увредени. Все едно аз да имам дете от братовчедката си, че да запазим някаква си титла и имот. И после тия ни наричат нас варвари?! Винаги са били адски лицемерна нация. Но хубав автогол си забиха с бившите колонии. Сега половин Лондон говори на хинди и пущу. Майтапът е, че те са всичките британски поданици и яко доят социални помощи без и ден трудов стаж.

41

Истерик

преди 3 години

Алберт (Сакскобурготски) е бил всъщност първи братовчед на Виктория

40

Истерик

преди 3 години

Кралското семейство няма симпатии към нацистите, то е част от Сакскобурготите - Виктория и Албърт (Сакскобурготски) дават началото на съвременната кралска династия, в началото на Първата Световна Война обаче правителството на Великобритания със съгласието на кралският двор решават да прекръстят фамилията от Сакскобурготски на Уиндзор щото някак не върви врагът да е рода с кралското семейство..

39

до 42

преди 3 години

Съгласен съм с тебе! Хитлер ги изненадва с нападението на Англия. И фаталната му грешка е нападението на СССР. Същата, която и Наполеон прави. Баналната, но фатална руска зима. Бил съм в Москва зимата и е ад. Един много особен сух студ. Минус 30 градуса вън. Буквално се изсушаваш като парче месо. После като се прибрах в България и тия минус 10 ми се виждаха като пролет.

38

ттт

преди 3 години

Ялмар Шахт го е казал - Долара начена войната и долара я спечели . А кой е той , той е главния финансист на Хитлер, райхминистър на финансите, директор на райхбанк който му казва в прав текст че Германия не може да спечели по икономически причими войната със СССР и бива заменен от Мартин Борман

37

Анонимен

преди 3 години

Айде пак ...

36

Анонимен

преди 3 години

...че са организирали покушението над Даяна ли... Даааааа...

35

Анонимен

преди 3 години

Абе какво ме интересува мен какви писма притежава КГБ?!С рептили не се занимавам!Оная пръдла за една клюка в интервю пред една афроамериканка изкара милиони!Мен какво ме брига щом аз няма как да ги изкарам?!

34

До 32

преди 3 години

Оная книга дето я е прочел нашия премиер е написана от Карл Май

33

пияница мистик

преди 3 години

До 36МИ-6 имат снимки на Джудженцето от тайгата, как си бъркат по дупките с Щойгу. Само като му чуя името и разбирам, че е православен славянин като повечето нискочели петолъчки тук :)))

32

Анонимен

преди 3 години

А МИ-6 какви писма има на джуджето.

31

ИсТИнатА

преди 3 години

Черния бизнес е най-големия ресурс на България.Това е така, защото сме кръстопът.Ние сме Мексикото на ЕС.

30

Завод "Фончо&qu

преди 3 години

не знам за писма, но КГБ са писали книги, които премиера на България е прочел (или са му разказвали за тях).Това е по негови думи.

29

Анонимен

преди 3 години

Единствените не симпатизирали на Нацистите са Франция и затова са го отнесли и жертвани първи за да им се смеят после как били превзети за месец а всъщност "победителите" са били дупе и *** с нацитата.Ако японците между другото не са били нападнали Пърл Харбър Сащ са щели да си въртят търговииката с Хитлер и ни за СССР ни за Англия ни за евреите им е пукало

28

1

преди 3 години

До Анонимен 28Явно си признаваш, че не знаеш нищо за това време. С приказки за "старомодно мислене" няма да изличиш фактите. Съветвам те да си намериш някаква работа, защото лъготенето по форумите не е начина да водиш смислено или достойно съществуване.

27

Анонимен

преди 3 години

Не е нужно кгб да вади писма. И децата знаят вече за баба рептил

26

Анонимен

преди 3 години

До 1Другарю, тия неща можеш да ги разправяш на тролчетата дето са на по 30 и надолу годинки, не на тия, които сме го живяли това----Ти само си доказателство,че пропагандата срещу източна Европа все още продължава,а на нас ни писнахте със старомодното си мислене от студената война,даже по-скоро ни е смешно,когато чуем опашати лъжи,колко лош бил соца.

25

Вие не разбирате:

преди 3 години

В напечена бойна ситуация на неизбежна самоотбрана използваш квото намериш щото няма време за мислене от агресивно намиращите с ножове. И сега тука закона е неясен - той вади нож 20 сантиметров, аз вадя сатър един метър и преди да може да стигне е без ръчичка -и едното е хладно оръжие и другото ...Легално нелегално, етично неетично ...