425

Barba Ganios

преди 3 години

...Svetlio,serioznata politika e za seriozni,nacheteni i obrazovani,hora ! Trai si "batko" i se uchi . Slavi i toi go osaznava....chaka scenaristite da mu napishat scenarii ...ama neshto ne se sluchva !!! Istinskata politika ...niama nishto obshto s vecherno tok shou...pa makar i ot godini vartiashto se ta be dotegnali na horata !!!

424

ъъъ

преди 3 години

До Бай БаяниТой щото баце един полиглот - опа грешка - пожарникар-полиглот. Не че Славчо е капацитет, ама за разлика от пожарникарски курс за 6 месеца - е изкарал някаква консерватория за 5 години. А ББ - нищо!

423

Истукан

преди 3 години

Не само, че се крие Слави, а и не благодари на своите избиратели, които са 500 000. Шоумен е и се гаврир не само с избирателите, а и с политиката като цяло и всички. И мислите този да е алтернатива на статуквото. Такива като Слави и Волен са за сметището.

422

Бай Баяни

преди 3 години

А бе, колко езика знаеше Слави? Голям полиглот, истински дипломат. Цигу,могу.

421

ля ля

преди 3 години

раздуваме и започва ситуацията да прилича на един страхотен български филм дълго забранен - КИТ ! пък Вие гледайте :)

420

Анонимен

преди 3 години

Значи не ви е срам, че комсомолския про стак ви затваря като гове да и децата ви не ходят на училище, че ходите забулени като зомбита?

419

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ само ше изгледат жално големия кораб с 29-те милиарда... стоейки на опашка пред бюрото по труда. Пурвият мандат няма да мине, след това всички ще се съюзят и ще им е ват майката. И този път дори ДПС ще е само наблюдател.

418

Анонимен

преди 3 години

Витков,сладка ли е субсидията,бе пич,а?!

417

...

преди 3 години

Абе Хиподилчо, не съм гласувал за Има такъв народ, даже напротив, на предишните избори дори подкепих теб и "Глас народен" като наистина вярвах, че сте такъв "глас", но с това си крякане и с нищо неправенето през последните няколко проблемни години, дказа че единствената цел на партията ти е милиончето субсидии - с което сигурно добре се живее --- сега какво се зяеш, така не се перчеше преди 4 години на Тиквата ?

416

Тралалала

преди 3 години

Учиндолската мутра е не само политически импотентен , но и физически и умствено. Набарал тънката струнка на псевдо патриотизма , изведнъж се озова на място сред елита. Срам за страната ни. Заслужаваме съдбата си , като лековерни наивници и и *** вярваме на един комплесиран човек .

415

До 427

преди 3 години

"Мен пък ме хваща срам,че кокаинов наркоман с 10 човека охрана,тъмни очила,имение 20 пъти непропорционално със статута на средностатистическия българин,бездетен ерген с любовница 25 години по-млада с визия на уличница, би имал възможност да управлява България !"А не те ли е срам от Б.Б., който смята България за своя собственост? И като самодържец ни излага пред цял свят? Именията и любовниците Му все едно не съществуват, нищо, че всички знаем за чекмеджето, Барселона и мис "Бикини".

414

Пфу

преди 3 години

Ако главната причина да искаш властта е да намалиш партийните субсидии- тогава жална ни майка. Това с парите за партиите е нищо в сравнение с това , което ни очаква. Още от сега *** не могат да поделят кокъла, който случайно им е паднал в устата. Учиндолецът няма идея какво да прави, но може да чалгализира младите и го прави успешно. А тези които га докараха на власт - неудачниците от чужбина - строители, сервитьори, чистачи и прочие да се връщат и да се захващат с работа .

413

Анонимен

преди 3 години

Сичките са двойници на ГЕРП или СДС гледат само да вземат еврата. Слави бивш седесер, ДБ костовисти, Борисов и той бивш седесер

412

Светлю Мицов

преди 3 години

А бе!Къде е батко?Да не и ковидясал?

411

Патил

преди 3 години

Сега ще ни оправи Учиндолската мутра . Политически импотентен, липса на идеи, само с пеене на чалга не се управлява държава. Иска се опит и акъл, а Учиндолецът хич го няма в горния етаж. От Трън та на глог . Жалка ни Чалгария!

410

Анонимен

преди 3 години

E , той Слави си е прима балерина по принцип .Още от времената на Васил Илиев и тнт Помня ги тея юнашки времена - крушата , клюна и тнт

409

Гиб Мелсън

преди 3 години

Той Слави вече си има балет за парламента. Лично генерал лейтенанта Винету му обеща 10 дежурни депутата от партията на Винету. Ако дежурните депутати са жени ето го балета готов. Ще посррещат Слави и ще го изпращат от парламента.

408

Анонимен

преди 3 години

Сега ще трябва на Годжи и куку-бенда да им спретнат еднин ъгъл в парламента някъде около трубуната , от където ще свирят .И магаданс-ките ще танцуват между редиците .Найс ! :)

407

7/8

преди 3 години

Този Витков ще е следващия застрелян на пътя.

406

Гиб Мелсън

преди 3 години

Кой пък беше тоя Светлю не мога да се сетя? Да не е един дето усвояваше успешно партийни субсидии?