525

Алекс

преди 3 години

Почитателите на Славчо, които още не са осъзнали, че не са на концерт, засега все още се радват. Когато много скоро осъзнаят, че от този главунгер им зависи дали ще има кой да ги лекува, дали ще имат пет лева да си платят тока и дали ще ги пусат и до Сърбия с виза, ще изтрезнеят и вероятно по-интелигетните от тях ще се сетят, че сами са си го направили. И на нас ни го натресоха тоя ***, който няма идея, какво е политика.

524

Ха ха!!!

преди 3 години

Светльо, ами къде си ти бе 'пич'? Нали и ти си кандидат??? Питай себе си не другите!

523

Анонимен

преди 3 години

Тоя на какъв се прави, иска медийно внимание май, стой си мирен тъпчо, не се меси дето не ти е работа

522

Анонимен

преди 3 години

Светльо лъжецц такъв. Върни субсидиите както обещаваше

521

????

преди 3 години

Колко злоба и завист!!! Еми втори е Слави. Борисов има голямо его, но е гъвкав. Слави премисля. Какво искаш да ти каже? Речи и прах в очите??? Ужас! Сега се видя това нещо в очите на политиците, което се вижда от една година в очите на народа.Несигурност, страх...

520

Велик!

преди 3 години

Имаме нов Месия и загрижен капитан на съдбините на българския народ. Той ще ни изведе на брега на благоденствието и прогреса!

519

СЛАВИ Е №2....

преди 3 години

А , КОГА ЩЕ СТАНЕ 1...БЕ....ХА,ХА,ХАААААААААААААААА, И ....ДАЛИ..??!ЩОТО МОЖЕ И... "ДА НЕ Е" ......ИЗОБЩО ПОСЛЕ!

518

СЛАВИ Номер 1

преди 3 години

Успех и поздавления на ИТН ! Всички, които не подкрепят този истински Българин и Човек - Слави Трифонов, който единствено го е грижа за държавата и народа.. , Явно сте доста завистливи и неудовлетворени от живота си. Когато постигнете успехите на Слави, тогава говорете за него.Въпрос на интелигентност е.Заради хора като Слави аз съм ГОРДА, че съм българка.

517

Нови надежди!

преди 3 години

Народа очаква Високия лидер, вожда и надежда да поведе народа си към светли бъднини!

516

СЛАВИ Номер 1

преди 3 години

Няма втори като Слави.Няма първи като него.Единствен. Неповторим.Легенда.. Класика.Той е един НЕВЪОБРАЗИМ феномен,една цяла енциклопедия и култура.Уча се от него. Израстнах, порастнах с него. С музиката, идеалите, ценнодтите, позициите и великодушието му. Той е човек достоен да управлява България. Той е достоен за респект и възхищение.Обичам те, Слави, като твоя почитателка и съгражданка.Обичам те като музикант, звезда, обществена личност, българин и човек.ЗА МЕН Е ЧЕСТ ДА ТЕ ОБИЧАМ

515

Българка

преди 3 години

До Анонимен не обиждай и ти си част от стадото! Не вдигай толкова пара! Простотията и властта на най-долните слоеве на народеца да управляват губернията бе наложен от 1944 г. от СССР - то на неродните ни леви продажници така и до днес, това са фактите и Трифонов е типичният й представител. Един провидя и тръгна и злобата ... Добър ден и добре дошли в реалността, мили другарчета. Събудихте ли си вече? Но аз съм оптимист, тоест добре информиран песимист. Дано им дойде акъля! Бог да пази България!

514

Анонимен

преди 3 години

А човекът искаше само по примера на Бареков да влезе в Европарламента - да дреме цяла седмица за едни десет хиляди евра и да се размотава насам-натам - сладка работа а виж каква отговорност му се стовари на главата сега, как ще я преживее не знам.

513

Анонимен

преди 3 години

И аз да съм сред еккип от лаици, поулисти и демагози и да съм случайно втори и аз ще се крия. Вероятно се крие там, където се е крил на бала си.

512

Бунгар

преди 3 години

Нито е нито пич,нито може да дава. То даването,не е като вземането и плюенето.Сега се иска дупе, ама не *** и вмирисано.Когато се злоупотребява с глупоста на народа и невежеството резултата е такъв,какъвто го виждаме.Работата отива отново народна пара на вятъра.

511

така се вижда

преди 3 години

Благодарение на резидента и хибридните атаки, последните три години политическия живот беше като във филмите на ужасите.Президента действа така сякаш е назначен за генерал губернатор на някоя африканска страна изразява стремежите на враждебна държава.Основната опозиционна партия се изявява като криминален престъпник. И се опитва да нанесе колкото може по-разрушителен удар на държавността.А този Слави е станал рупор на престъпна организация целяща да оправдае злодеянията на престъпната партия

510

мнение

преди 3 години

Светльо, не бързай като пуле пред майка си. Безотговорно е да се приказват празни приказки. Никой все още няма мандат. И въобще не е ясно дали ще има правителсвто на ИТН.... стой си там където си и играй карти, не се мъчи на чужд гръб да се правиш на много умен.

509

Снежинки поколението

преди 3 години

По делата ще ги познаете. Слави ви нахрани с празни приказки и чалга, чакайте сега от умрел действие. Искахте сеир - на ви сеир!

508

Анонимен

преди 3 години

"Това е световен прецедент, нонсенс.... Новоизбран лидер и водач да не направи елементарно изявление пред хората които са му гласували ДОВЕРИЕ!"---Не ми е известно Трифонов да е "новоизбран", още по-малко пък е някакъв особен лидер. Трифонов би бил полезен преди около 10-тина години. Не знам дали и какво му е било обещано, но никой не е живял 300 години. Вече е някакъв издъхнал дядка, бивш шоумен, че вече и шоуто му не е сила. Още няма избрани. Рибата в морето, вие тигана слагате.

507

Ния

преди 3 години

Един стар ереген тръгнал да си го мери с друг стар ерген, а то какво е останло да се мери на тия години, хич и не искам да си представям

506

Ния

преди 3 години

Един стар ерген тръгнал да си го мери с друг стар ерген, а то какво е останало за мерене на тия години не искам и да си помислям