465

СЛАВИ Номер 1

преди 3 години

Браво и поздравления на Слави Трифонов! Най - достойният и истинският човек! Човек с много успехи и постижения. Абсолютно заслужена победа.Искам да попитам всички, които го нападат в момента, ако той наистина е болен, как да се яви плед медиите? И не пишете глупости, че се е криел. Доблестни и достойни хора като Слави никога не се крият. Със сигурност си има причини и ще се появи при първа възможност. И не е казвал, че няма вирус, а казваше, че вирусът просто не е това, което описват.

464

Анонимен

преди 3 години

В психологията има един номер - седиш, мълчиш и гледаш човека срещу теб. Той става нервен и започва да говори. Да се изтърва. Да дрънка глупости. Това прави в момента Слави - седи, мълчи и ги гледа какво ще направят. И какво му дават зор? По конституция ГЕРБ трябва първи да опитат да направят кабинет. Чак тогава е Слави. А такива като Витков гледат да закачат малко рейтингче.

463

ББ

преди 3 години

не се напъвай бре,България си има Конституция...милиони българи я спазваме...е вие по слугинажски вервате на "богове"...как те наградиха за световно нейзвестният "хит" бате Г/Б/ойко...сега се сетих ...голем резил...и питаш ...къде е Батко???

462

Анонимен

преди 3 години

A кой е Витков.? Гласувал ли е и за кого, че се пени така

461

До 476

преди 3 години

"Да бе пее за Гойко пеят, ама като не разбираш защо се обаждаш, правиш ли разлика между Гойко Митич и Бойко Борисов, а между Мони и Домчил?"Не си струва да ти отговарям, ама айде - правя разлика между всички изредени от теб, даже и Нети знам коя е, даже и за момата от Барселона и за нейния спонсор чух разни работи.А ти правиш ли разлика между майтап и ирония? И правиш ли разлика между Хиподил и Свельо кандидата за президент, между Светльо и "гласа народен"?

460

Щирлиц

преди 3 години

Къде е въпросният пич?Очаква татко Карло да му издялка дървен брат-близнак,който да го замести пред избирателите.Буратино +Слави=Славитино

459

Анонимен

преди 3 години

Светльо, а ти къде си бе мойто момче? От кой гардероб те изровиха?Как пък всички, дето за нищо не ставате, се опитвате да юркате другите? На процент ли сте, на надница ли?

458

Анонимен

преди 3 години

След последните избори станах твърд фен на ,,еднопартиен модел на управление''.Разбирайте го както си искате.

457

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 495"Всички чакат Борисов и партията му- ГЕРБ да се откажат от мандата.. И после да видим какво ще правим...."Ти ще правиш това, което си можеш - да си драпаш кестените.Аз чакам да гледам сеира на Мераклиите :)))))))Ако някой от тия успее да преразгледа престъпните сделки, шантавите продажби и разменки. Да реформира съдебната система...ШАПКА ЩЕ МУ СВАЛЯ!Да ви кажа ли какво ще стане? Ще се коалират с ДПС и дружно ще продължат да крадат.Да залагаме?

456

Въпрос?

преди 3 години

Слави номер 1, Кулеков ти ли си бе??????що не си пишеш с името?

455

Анонимен

преди 3 години

тия всички са едни пълни нещастници. станали на по 50-60 години, още се мислят за големи гъзари. България е обречена с такива безполезни недорасляци!

454

Анонимен

преди 3 години

Светльо Витков нека да ЗАМЪЛЧИ !!Всички чакат Борисов и партията му- ГЕРБ да се откажат от мандата.. И после да видим какво ще правим.

453

Анонимен

преди 3 години

Ей! Да не сте се ваксинирали!

452

Слави

преди 3 години

До Истукан"Благодаря Ви избиратели!" - така добре ли е вече ?

451

Анонимен

преди 3 години

Чухте ли, че щели да съдят тези, които заразяват другите с короната? Като за убийство!

450

Анонимен

преди 3 години

На Слави чалгата, свирена заедно с тази на Радо Шишарката гони КОВИДа!

449

аами ...

преди 3 години

До ?пита като един такъв дето е мислил че пак ще докопа милионче от нищото, ама му се размина.

448

Анонимен

преди 3 години

До СЛАВИ Номер 1Иииии! Браво!ОТ УТРЕ - вместо химна да се пеят на Слав4о Песните!

447

Анонимен

преди 3 години

Слави е ***, кратко точно и ясно. Първия ми спомен от него е как крещеше по телевизора.

446

Анонимен

преди 3 години

Светльо Витков нека да ЗАМЪЛЧИ !! Всички чакат Борисов и партията му- ГЕРБ да се откажат от мандата.. И после да видим какво ще правим.