251

Анонимен

преди 3 години

Биволице руска!

250

Анонимен

преди 3 години

До 232 Май е точно обратното, *** сън не я лови, щом заспи и веднага и се явява Бойко. Та тази ***(извинявам се че обиждам животното), не спря да лае по него, дори и сега, когато нейните хора се видяха в чудо с нея, пак Бойко и е виновен.

249

Тангра

преди 3 години

Абе за този се говори че има вече 6 милиарда, вие вадите някакви скелети от гардероба. Какъв импекс ве гони, След Костов да не би да остана едно читаво предприятие ? Булгартабак не го ли потурчи ДПСто ? А всички сте леви, когато става въпрос за САЩ.

248

ТОДОР Ж ,,,,,,,,,в

преди 3 години

ПАК ПОЩУРЯ, КАТО ЧУЕ ЗА БОЙКО МОЖЕ И ДА СА ИЗТЪРВА ВЕЧЕ МИЛАТА ,СЪН НЕ Я ЛОВИ ,ЗАЩО ТИ ИСКАТ ОСТАВКАТА *** ??? КЪТ СИ ГЛЕДАШ ТОЛКОВА МНОГО СКАПАНАТА ПАРТИЙКА МААА,А????

247

13

преди 3 години

До видимо еЕТО ТОВА Е ФАКТ, НЕ ЛАКАРДИИ НА САМОЗАБРАВИЛА СЕ, НЕ.....НА ЖЕНА!!!

246

13

преди 3 години

До ГражданинБРАВО НА ВАС, ТОСПОДИНЕ!!!ТАЯ- НЕ МЛЪКНА, *** Н Е Л И Я!!!КАК НЕ Я Е СРАМ!!!

245

Мен

преди 3 години

Поздравления за Корнела. Още едни избори и БСП са свършени. Така ще се отървем от най-българофобската партия в историята ни.

244

Призив от ЦК на БСП

преди 3 години

100 годишни комунисти от цяла България - съединявайте се!

243

Анонимен

преди 3 години

247 Нормални хора не биха се гордяли със столетната история на руската БСП, защото е кървава, изцапана с кръвта на невинни българи, по времето на комунистическия терор, разграбването и унищожаването на България, като суверенна държава.

242

Анонимен

преди 3 години

Най-добре е, БСП да се разпусне и да се влее в някой пенсионерски клуб, в партията на Мая сестра Галева Черепова, защото в АБВ не ги гледат с добро око. Може да погледнат и към Слави, но нямат пари да си платят.

241

Гражданин

преди 3 години

Корнелия,г-н Борисов си отгледа партията и я задържа въпреки многото "подводници " в нея,но ти СЪСИПА бсп !Долна работа - ДА СЪСИПЕШ ЕДНА ОПАРТИЯ СТОЛЕТНИЦА !И пак вееш байрака,че си победителка ха-ха-ха! Нямаш достойнство за две пари Пфу!

240

Бсп е в будна кома..

преди 3 години

Нинова с корупцията няма да приключи, защото е част от нея (Техноимпекс, Булгартабак, уволнена е от Станишев за корупция), но с БСП ще приключи окончателно след тежката загуба на изборите.

239

истината

преди 3 години

импексова , след всяка загуба вие не се изправяте , вие сте в поза партер очаквайки подкрепа - ако ме разбираш .

238

видимо е

преди 3 години

41 Народно събраниеГЕРБ - 117 депутатиБСП - 40 депутатиДПС - 37 депутати................44 НС Герб - 95 депутатиБСП - 80 депутатиДПС - 26 депутати ГЕРБ е тръгнал по надолнището, БСП едва се крепи, а ДПС има твърд електорат 45 НСГЕРБ - 75 депутатиБСП - 43 депутатиДПС - 28 депутати

237

Червените Хрътки

преди 3 години

Корнела Де Вил и 101 БСП далматинци!

236

Ицо

преди 3 години

Найстина, Корнелия УБИ БСП-то. Евала на каката :)

235

123456

преди 3 години

А Румпи къде е? Нещо не му се чува гласчето?

234

Анонимен

преди 3 години

И комун-делите и гер-берятя са от едно мафиотско котило - това вече за всички е ясно, но как да се изолира тази гнъс... Май само в президента е надеждата

233

Анонимен

преди 3 години

Не ли те срам да излизаш и да коментираш изборите не се явявяй .Оставка, ти си безполезна..Ореола ти го знаеме, съсипия навсякъде.Махай се от БСП ,съсипа партията.Оставка.Партията не те иска не го ли разбра ....

232

Наблюдател

преди 3 години

Не говорете лошо за другарката Нинова. Все пак БСП спечели 15 %.А защо 15. Нали помните как 14 партии и организации подкрепиха БСП за изборите. БСП + 14 е равно на 15. Аптекарска точност.