271

Вихър

преди 3 години

С теб начело БСП ще се изправи, но с краката нагоре!!!

270

Анонимен

преди 3 години

trolovete na tikvata sejat intrigi

269

Изследовател

преди 3 години

Процентите за БСП не са заслуга на Бойко! БСП даде гласове на Слави и Мая. БСП не слиза от сцената за разлика от ГЕРБ.

268

Анонимен

преди 3 години

До ГьонсуратьШшшшшт,тихо, Бойко си е директно от БКП и управлява с Костов, който уж не ти харесва, а Нинова не е била член на БКП.

267

Гьонсурать

преди 3 години

Костовото улаво министър приватизатор хем хм синът му СаЩ хем са прави на комунист хем неадекватно хем назначено от коминтерна хем дори умрелите комунисти му искат оставката.Що е то. Затлъстял умствено осакатен бабек тип торба с кокорузни корниля.

266

Анонимен

преди 3 години

'' Нинова към Борисов: Гледай си собствената партия! ''...................Другарката Нинова продължава да воюва с Бойко НЕ ЗАБЕЛЯЗВАЙКИ, че темата вече е съвсем друга ... темата е Слави и тази тема ще доминира в следващите поне няколко години.Когато си заслепен от егоизъм или чиста глупост, преставаш да забелязваш реалността и изпадаш от играта. Бойко в това отношение е доста по-повратлив.

265

Анонимен

преди 3 години

До ИцоНищо не е губила Корнелия, вие герберите смазахте БСП не само финансово, не само им уволнихте и разболяхте хората, но и с това, че непрекъснато ги оплювате и унижавате,включтелно и Корнелия , това не е честна игра и не е честен начин за спечелване на битка, това е грозно и отвратително!И не бесапарите имат вина,а вие троловете!

264

Анонимен

преди 3 години

Наистина, Нинова няма нужда от помощ, за да премахне БСП от сцената.

263

Анонимен

преди 3 години

както винаги дежурните герберски *** на линия при статиите за Нинова. Колкото и да я очерняте вашия *** няма да си спаси кожата, няма вечно крадене, сметката иде, иде Видовден и колкото и да лае срещу Нинова всички виждат добре кой кой е. А чалга поколението - бездуховността, неграмотността, политическото облъчване се затвърди при Борисов и няма изненада за слави, нито за ДБ-финансирана и прокарваща джендърската идеология на демократлиберастите от сащ.

262

Анонимен

преди 3 години

44 НС - Герб - 95 депутати БСП - 63 депутати45 НС - ГЕРБ - 75 депутати БСП - 43 депутатиИ двете партии губят по 20 места. Та поредните пръдни на Борисофф, ама матр'яла *** и ръкопляска на безкрайните му лъжи и плюене.Само Нинова имаше куража да застане насреща му и да му спира далаверите. Макар че простото племе не заслужава по-добро от Борисуфффф.

261

Анонимен

преди 3 години

до по-долния. много се изтърка с тоя техноимпекс бре герберски ***, борисов е 12г МП и както такъв отдавна да е задействал 100 дела ама като няма за к'во и само пуска тролчета и послушни медии, а те си лаят с идеята да хванат повече шарани.Ама не би. За сметка на това при Борисофф само последните 5 млд дет му се губят стига за доживотна.Траете си за него ама няма да ви мине номера.

260

Анонимен

преди 3 години

до 264 - ами запитай и Вожда си що щерка му и унуци са американски граждани и плащат данъци у америка, правилно ти каза Нинова да си гледате първо себе си и вашия банкински цар.

259

Анонимен

преди 3 години

Гузен негонен бяга.В последните 10 години в политиката твърде много партии яхнаха идеологията на Бойколошевизма и това ги прави лесно заменими. БСП е перфектния пример.

258

Анонимен

преди 3 години

Само два въпроса имам, защо синчето не учи в Москва, втория ми е би ли се ваксинирала публично със Спутник V, благодаря.

257

Нинива

преди 3 години

сериозна жена не е продажничка.

256

Сашо от Варна

преди 3 години

Верно негова "собствена" партия...ама като е тиква,съдбата му е да изгние.

255

Тангра

преди 3 години

Много ме е жал за Бойко, като гледам как се гърчи всеки ден. Да са му халал милиардите да си ги хачи, ако може.А на вас ви пожелавам да се наслаждавате на прекрасната демокрация, и да не забравяте да благодарите всеки месец, като ви дойде време за 20 годишната ипотека.

254

Анонимен

преди 3 години

БСП = Болгарское Срутище Пуmина

253

Анонимен

преди 3 години

БСП срутище :D

252

Курнелия-съмнителна

преди 3 години

През 1999г. Ив. Костов назначи *** Нинова за изпълнителен директор на "Техноимпекс" и едновременно с това - и предс. на Съвета на директорите на "Техноимпортекспорт". Тя успешно приватизира и двете предприятия като придоби по 37% от акциите и на двете и така стана бързо милионерка. А може би задачата, която изпълнява сега *** по пълното унищожаване на БСП е също заръка от Ив.Костов?