163

Леша

преди 3 години

Плебса се инжектира с каквото каже господаря му. Мозъка на плебса работи на 7-8% от капацитета си (заради маските), което е достатъчно да покрие нуждите му за храна и cekc.При хората с критично мислене и индивидуална душа, мозъка работи на 25% от капацитета си и не може да бъде излъган от пoдчoвeци които работят в специални "офиси на лъжата"Ако някой от плебса се опита да синтезира информация без да е сдъвкана от медиите или господаря му, процесорът му ще изпуши. Затова плебса вярва във вирус

162

Анонимен

преди 3 години

Всеки според ума си. Едни хора мислят, останалите вярват.На някой, не нещо, на дядо Ванго, на астроложката Алена, на делфините от Марс, на зелените човечета, на сивите човечета или на някой друг, като тях.Въпрос на вкус. казало кучето...

161

Анонимен

преди 3 години

Простaците не се къпят, a вие очаквате да се ваксинират?

160

НЕВМЕНЯЕМ

преди 3 години

Стана ли ви зелето?Моето се вмириса и вони!

159

Програмист

преди 3 години

До ЛешаТова е като да обясня на едно чехълче как работи интернет. Кауза пердута.Остави мисленето на нас умните. Ти си сипи една ракия и събери стинки за талонче утре да потъркаш малко.

158

Анонимен

преди 3 години

Селяните имат обяснение за всичко. Няма да се ваксинират, но се наливат с отровна джанковица и се тъпчат с гнусни, отровни храни. Глупостта и простията са страхотен бич за плебса.

157

Анонимен

преди 3 години

До 188"Той яде гнусна храна, нечистоплътен е, налива се с отровни ракии..."-------------Какви хора познаваш ве, пропаднал?Ако не ги познаваш, значи предполагаш. Нещо като предполагаме, че има вирус?

156

Анонимен

преди 3 години

Утре един познат ще се ваксинира "за да си върне предишния живот". Междувременно, на жена му и писна от параноите му, подбра децата и се прибра при майка си. Шефът му фалира и го уволни и в момента се издържа от пенсията на родителите си... Честно, има ли други, които вярват, че могат да върнат живота си с една или две инжекции? Хубав - лош, с вирус - без вирус, животът е един и се живее сега. Не вчера, не утре, а сега!

155

Леша

преди 3 години

До 185Бъди добър, сподели логиката си за пандемията и вируса, за да мога и аз слабоумния да повярвам в сектата ви.Ако си толкова умен, вероятно си духoвнo извисен, което върви ръка за ръка с "добър човек" и "обичай ближния си" и аз не се съмнявам, че ще споделиш титаниевата си логика с мен.Очаквам с нетърпение информацията която си синтезирал, за да мога да вдигна левела.

154

Анонимен

преди 3 години

Язе само едно не разбирам; как така няма вирОЗ и в същото време е измислен в лаборатория от едни лоши хора.Ей таа работа не ми е ясна и ко мое никой да ми я обЯсни.Мерси, значи.

153

Анонимен

преди 3 години

Всеки сам си е избрал в какво да вярва. Един харесва швепс, друг баба си и те така.Всеки ковид идеот си вярва в неговата глупост.

152

Анонимен

преди 3 години

Простият човек няма интелектуалната възможност за оценка на риска. Той яде гнусна храна, нечистоплътен е, налива се с отровни ракии... НО, нямало да се ваксинира защото било вредно. Жалко за тези простовати, необразовани души.

151

Анонимен

преди 3 години

Година и нещо по-късно, обществената нагласа е почти същата. Едните си живеят живота и не се впрягат особено, другите си живеят смъртта всеки божи ден. На тоя етап ваксините са точно, като някакво дивашко жертвоприношение - да си я прасна, па дано Господ го оцени и се смили.

150

Анонимен

преди 3 години

Cлабоyмният избира по-лесния път за обяснението на нещата. За него всичко е просто; няма вирус, лъжат ни, аз знам всичко, онези другите са балами и бaлъци да спазват реда.Умният човек винаги наблюдава, сравнява и разсъждава с главата си, вместо да кара по пързалката.В такива времена се отсява плявата от зърното.

149

Германец

преди 3 години

Стигнах до "ума на скептиците" и спрях да чета.

148

Анонимен

преди 3 години

До 180Такива като теб са винаги на дъното, и все ритате тинята.Възвишените със силни умове ...муа-ха-хаЛошо е да се възгордееш, още по- лошо е да се възгордееш без покритие.

147

Анонимен

преди 3 години

Ще пострадат по-глупавите, това е ясно. За жалост, у нас глупавите са много и затова смъртността от КОВИД е много висока.

146

Леша

преди 3 години

До Вирус"Влез в някое болнично отделение в което лекуват заразени с Ковид"------------Болни от ковид? Наистина сте сектанти.Няма да се инжектирам, няма да нося маска и няма да си направя тест. Радвайте се ковидзомбита, по вашата логика ще ме претрепе някакъв вирус.Ако имаше вирус, нямаше да се напъвате като запечени да го "доказвате" на принципа "вервайте ми"Да не сте някакви месии, че да ви вярвам? Ковидзомби месиите ...Бау и ужасена ги разбирам, те взимат пари, вие какво печелите?

145

Анонимен

преди 3 години

Предвид броя на скептиците, няма нищо учудващо, че сме на дъното и в това.Слабите умове първи се предават и започват да разнасят лъжите на други като тях. Това са бедни духом екземпляри, по-вредни и от вируса.За такива само шутове в муцуните, до посиняване.

144

🐟

преди 3 години

Миналата година ме удари нещо нехарактерно, изпотих се с 50 одеала и си замина. Ние всички сме на тази планета за да бъдем убити по един или друг начин, все от нещо. Нещото наречено живот е главният вирус, всяка клетка, с тази разлика че има собствена копирна машинка която вирусите използват. Даже да бях умрял в съня си по-добре.