243

РАДВАЙТЕ СЕ

преди 3 години

Хайде стига глупости. Не ни трябва нито КОВИД Скептицизъм, нито КОВИД пропаганда, нужен ни е КОВИД РЕАЛИЗЪМ. А той е, че и с и без вирус ЖИВОТА ПРОДЪЛЖАВА. РАДВАЙТЕ СЕ!

242

Анонимен

преди 3 години

Извинявайте, но по-голям идьотин от Тулупчик не сме имали. - днеска козирува на Меркел. утре се хвали как гие бес 200.

241

Вирус

преди 3 години

До Анонимен@"Та не знам, дали ще ни се смеят или вече се заливат от смях от години?"---Няма да се наложи да чакаш дълго. Международното шоу предстои. :)

240

Пловдив

преди 3 години

До 249: Много си ербап,каратека ли си,какъв си,бияч ли,палячооо.Слагай си маската,и не се показвай в това хубаво пролетно време.

239

Анонимен

преди 3 години

Значи за Слави ще ни се смее цял свят, а за дъртата, проста, алчна, лъжива, еднокнижна, мучаща и мутрееща буца лой от СИК не?Чудесна логика!Аз колкото пъти съм бил в западни нормални държави, съм виждал много повече хора, подобни на Слави и благодарение на Бог, много малко подобни на Тиквата. Та не знам, дали ще ни се смеят или вече се заливат от смях от години?

238

Вирус

преди 3 години

До Анонимен@"Слави Трифонов бил чалгар."---Не знам дали е чалгар, но с тези обици ми е трудно да го възприема, като водещ политик.Цял свят ще ни се смее. Ако заяви обаче, че е гей, тогава ще бъде радушно приет сред политическата световна върхушка.В противен случай ще го считат за вожд на племето "***", населяващо Балканската Пенинсула.Поради подобни политически безличности ни считат за ***.и.

237

Вирус

преди 3 години

До Jungle@"Обхвата на кръгозора им се ограничава до 1,5 метра и дежурните клишета."---Така е, но не съм идейно убеден, че в противен случай тук може да се получи някаква "нормална" дискусия.Аберацията в мисленето на единици - можещи да разсъждават логично - е в конфликт с колективната конюнктура, или както Ботев е казал: "свестните смятат за луди".Явно дистанцията между свестните и лудите в 21 век е много малка.

236

Анонимен

преди 3 години

Това са същите пoceтр pкoвци, които изведнъж станаха подозрително много изтънчени и морално извисени да ни обясняват, че Слави Трифонов бил чалгар. Да обвиняваш някого в нещо, без да го е извършил, а ти да практикуващ същото си е чиста проба комплекс за малоценност.

235

Вирус

преди 3 години

До Анонимен@"починали след ваксина и да им обясниш колко е хубаво да се ваксинираме"---Ще разберете истината, когато видите процента на спасените и опазили се от вируса чрез ваксинация и съпоставите с броя на починалите от ваксината в процентно съотношение. ;)Преди много години, когато имунизираха бебетата и децата задължително, имаше тук-там по някое починало същество, но имунизираните НИКОГА не ни удариха болести с фатален завършек.

234

Вирус

преди 3 години

*** на Трафалгар Скуеър бяха не повече от 4000 души. Това са болни хора с психични отклонения, перманентни наркомани, повечето със сменен пол и се водят по документи, като MX (ЕмЕкс) - нито мъж, нито жена.Така че от такива хора със сбъркана психика идват и конспирациите. Същите намират място само в главите устроени да приемат подобни вибрации.Въпросната *** вярваха в пришествието на извънземни, кемтрейли и да не изброявам останалите щуротии. Няма смисъл. Loool

233

Анонимен

преди 3 години

До ВирусПо същата логика пък ти трябва да отидеш при семействата на починали след ваксина и да им обясниш колко е хубаво да се ваксинираме всички и как трябва с радост да се пожертваме за общото благо! Все едно сме в древността и принасяме в жертва хора, за да умилостивим божествата! И задължително трябва да обясниш с назидателен тон, че така се прави в общество! Е, в първобитно общество, ама това няма да го уточняваш.

232

Jungle

преди 3 години

Като чета коментарите, очевидно е, че скептиците са многократно по- мислещи и адекватни хора. Дори най- афектираните от тях успяват да се изразят в пъти по- уравновесено от ко-хипохондриците, при които се забелязва, че повтарят истерично предимно едни и същи мантри: ракия, мач, кръчма, ваксина, ситуацията по света и у нас, ***, българина, болници, отделения и не проявяват качества на широк мисловен потенциал. Обхвата на кръгозора им се ограничава до 1,5 метра и дежурните клишета.

231

Анонимен

преди 3 години

*** от антиваксъри, конспиратори и *** и cплecкoвци.Само шутове в мацуните за вас.До посиняване.

230

Анонимен

преди 3 години

Слабоумната антиваксърска измeт повтаря всеки ден една и съща лъжа без аргументи като папагал.На тях пожелавам един позитивен тест, за да се уверят и да им се затвори завинаги голямата уста.

229

гогич

преди 3 години

До чети повечкоТи чети повече. Само преди месец излезе изследва=не на един австрийски университет - изследвани са хората от Тирол от района, от където уж бил тръгнал вируса в Европа. При т.нар. 2 вълнА (ноември м.г.) и при сегашната вълнА са се заразили само хората, които до момента на се го били изкарали. Всички хора, изкарали вируса март-април м.г. не са се заразили и продължават година по-късно да имат имунитет.....

228

Вирус

преди 3 години

До Анонимен@"...ваксинацията им не струва..."---Дали не струва или струва, го кажи на 18-те человека от секюрити сървис на Канари Уарф в Лондон, от които 7 дадоха перманентна фира, шест са още в болницата St. Thomas, трима под домашен арест и със силни болки в гърба плюс затруднено дишане и само ДВАМА - имунизираните с АстраЗенека са абЦолютно здрави по "случайност", защото ваксинациите им не струват. ;)

227

Мен

преди 3 години

Ами идиoti сър.

226

Анонимен

преди 3 години

До хахаНе може да се преувеличи смъртност, но определено може да й се помогне да се увеличи.. Най-лесно е с неадекватни мерки. Като започнеш от затварянето на болниците за планови операции; стресирането на хората, за да не смеят да потърсят лекарска помощ при имат нужда, не само за ковид; носенето на маски постоянно, така че вече заразените да вдишват постоянно вирусите, от които биха се освободили и в резултат да увеличават вирусното си натоварване; отварянето на училищата и много други..

225

сто

преди 3 години

До хахаМного са причините за това, като една от най-важните е не ковида, а забранените прегледи за останалите болести. Доста хора си отидоха поради липсата на мед.услуги за хора с други болести (вкл. и мой рооднина си отиде, защото не можеше да се прегледа навреме поради затворените болници за други заболявания). Тка че стига с тия "факти" и цифри, щото не знаеш какво стои зад тях. Манипулацията е яка.....

224

Вирус

преди 3 години

Вече казах. Който иска да изпробва вируса, да отиде в някое болнично отделение, да се разцелува с болните и много скоро ще разбере има ли Ковид, или ДА. LooolСкептицизмът е хубаво нещо, но когато избива в краен консерватизъм се нуждае от лекарска намеса.