223

Анонимен

преди 3 години

Болест има-факт, хора измират, ваксинацията им не струва. И факт е също че локдауна не помага но пък за сметка на това помогна много да фалират-фактСъщо факт е че политиците са мошоци които се крият по дупки не знаят как да се справят с това положение и само удължават агонията на хората.

222

Анонимен

преди 3 години

За слабоумниците всичко е просто като тях; няма вирус, лъжат ни, вирусът е създаден от едни зли хора. Уж няма вирус, а се впрягат да обясняват.Нали няма вирус, какъв ви е зора да ми обяснявате алабалистики.Слабоумна измeт...

221

чети повечко

преди 3 години

не си чел достатъчно, след 8 месеца никакви антитела, и чакаш на клетъчния имунитет, ама може да не сработи. Очакването е че уж по-леко минава, но не винаги, освен това може втория път организмът ти да не е в добра форма поради някаква причина. Освен това новите щамове са по-агресивни. Скоро имаше статистика, реинфектирани в БГ са били 1000 души. С времето ще станат повече, тия от декември до септемри вече няма да имат защита срещу нови щамове.

220

хаха

преди 3 години

Големи глупости си написал бе. Не може да се преувеличи смъртност, фактите са си факти - 1200 души повече умрели за трета седмица на март, 1500 души повече умрели за четвърта седмица на март в сравнение с 2020 г. Откъде са умрели, бе, метеорит ли ги отнесе тия хора?! Близо 3500 души повече умрели за март по статистика в сравнение с март 2020 г. Ако бяха ваши роднини, гнусари, друга песен щяхте да пеете. Останаха толкова деца сираци, на хора около 40-те. Но вие срам от нищо нямате.

219

Анонимен

преди 3 години

Абе, ваксърчета -**, те и в катастрофи умират хора - да вземем да затворим пътищата? :D

218

Анонимен

преди 3 години

Всичкото маскъри - в психиатрия (напълно сериозно го говоря)!

217

сто

преди 3 години

До гнусарНяма как да те хване пак вируса поради изградения ти имунитет - вече е категорично доказано от много, много изследвания по цял свят. *** ти като те кефи - продължавай да се страхуваш, но не се изказвай неподготвен и да плашиш хората с глупостите на псевдо-специалистите

216

хехе

преди 3 години

Много повече факти има за вируса, отколкото за това, че няма . И пълни отделения и умрели с хиляди повече за седмица в сравнение с миналата година. Само че не можете да го схванете, защото или сте психопати, или сте за веселата болница.

215

до 248

преди 3 години

пич, аз го изкарах вируса - и ако ще да е 10% смъртност - пак да се прави фарма диктатура НЕ Е ДОПУСТИМО!! Но глобалистите ще си го получат, много скоро - хората се събудиха даже в Европа!

214

пфу

преди 3 години

по-дефектен от теб не видях във форума. Хитлер ряпа да яде.

213

сто

преди 3 години

До Анонимен 244Абсолютно! При 15% болни, 5% в интензивното и под 1% смъртност - гаси и смъртноносния вирус.....

212

гнусар

преди 3 години

Леле, теб те прескочил и значи нищо не е . Егоист и нарцис си, бе аз засега/ наблягам, засега, защото не се знае всеки щам как ще го понесе организма/, също леко минах, но не се правя на център на света като теб. Много приятели и близки едвам оздравяха, някои си заминаха.

211

Анонимен

преди 3 години

Всички ваксъри и маскъри - в психиатрия за поне 6 месеца!!

210

Анонимен

преди 3 години

Тези мрънкачи наречени антиваксъри не са наясно какво искат, хем няма вирус, хем случаите се увеличавали заради локдауна.По-гнycнa измeт от тях няма, заради такива ежедневно се заразяват много невинни хора, а някои дори умират. Болниците са претоварени, лекарите преуморени, а хората с право негодуват срещу тях, защото те не спазват никакви мерки. Трябва да се въведат най-строги мерки за такива мъpльoвици, иначе ще си стоим в постоянен локдаун.

209

Анонимен

преди 3 години

Пичове, при смъртност под 1% не смятам даже да си губя времето да говоря за "смъртноностния вирус"! :Д

208

гогич

преди 3 години

До лошоМоже ли да си толкова *** , за да вярваш, че локдауна ще унищожи вируса и той ей така просто ще изчезне...!!! Ей така - затвряш и хоп- вируса изчезва от самосебеси.....Няма такъв филм, вуйче...Казаха го специалистите (не НОЩарите) - вируса ще мине през всички с и без мерки и тогав аще се оправят нещата, нататъка вървим...Професорите в унито се изпозаразиха дори при онлайн обучение (личен опит) - дали студентите са виновни за заразяването им??

207

Анонимен

преди 3 години

престъпниците от сзо и глобалистите ще си платят за измиления вирус, много скоро

206

уфф

преди 3 години

Вирусът се развива през колкото повече хора минава, бе балък. Това го увряха много държави и затова треперят , като е пламнала силон епидемията да не се образува пак нов щам в държавата им. начинът за справяне беше на Китай, още като ги видяхме какво правят, трябваше да разберем, че не става въпрос за някакво си вирусче, а за биологично оръжие. Те на-добре си знаят какво са изпуснали. Уж по-лесно се разпространява, а пък въобще не стана по-леко заболяване, както очакваха.

205

лошо

преди 3 години

да, температурата влияе да голяма стеен, но не е само това. Вирусът доста бързо се усъвършенства за съжаление. За Бразилия, писаха, че градове, в които са преболедували над 70 процента от населението отново се заразяват от новия щам, тези, които са с отслабена имунна система и възрастни си отиват бързо. В интензивните отделения, 50 процента били и под 50 годишни. Трябваше да направим като Китай, сериозен локдаун и да го унищожим. Сега ще се мъчим с нови щамове и ваксини.

204

Да

преди 3 години

Препоръчвам на Лиляна да се ваксинира всяка седмица. Наистина.