7

Анонимен

преди 3 месеца

Скоро ще могат да ви дръпнат на улицата и да си отрежат я бъбрече, я джигерче, и да ви пуснат пак да си пасете. Какво велико нещо е науката, брей! А ние, примитивите, си мислим, че човекът е неприкосновен образ и подобие Божие! Къде ти!

6

Догтор Снагълс

преди 3 месеца

А, що...Ако слушате Мутафчийски и Кантарджийски, мое си заколиме едното дете за части, важното е баба и дядо да са живи и здрави. Па и да не са, поне да земем парите за операцията по Здравна каса.

5

АнонимеН

преди 3 месеца

ТОВА НЕ Е ХУБАВА НОВИНА!!!ДА МЪЖА И МОЖЕ ДА СИ ДАРИ ПОЛОВИНАТА БЯЛ ДРОБ!!НО ПРИБРАЛА И ПОЛОВИНАТА БЯЛ ДРОБ НА НЕПЪЛНОЛЕТНИЯ СИ СИН!!!--------------------ЖИВОТА НА ДЕТЕТО ВИНАГИ ТРЯБВА ДА СЕ ИЗБИРА ПРЕД ЖИВОТА НА РОДИЛКАТА АКО СЕ НАЛАГА ДА СЕ ПРАВИ ИЗБОР!!!

4

Анонимен

преди 3 месеца

Пожелавам го на всички конспиратори и фенове на Мангъров

3

до 1 от славянин

преди 3 месеца

Значи сега и тримата ще живеят като полуинвалиди с непълен комплект бели дробове! Аз предпочитам да съм заминал в другия свят, отколкото да остана в този като полуинвалид или пълен инвалид, за мен едва ли има по-голямо мъчение от това! Но ако си мазохист, животът на полу- или пълен инвалид може и да ти доставя удоволствие!?

2

Сезонна вирусология

преди 3 месеца

До коментар 1. анонимен - - - разбираемо е желанието Ви , вероятно пък хората в Киото биха искали да имат природата и въздуха на Смолян........ Всичко си има цена , уви!

1

Анонимен

преди 3 месеца

Браво на екипа, извършил трансплантацията ! Ще ми се и другаде да имаше такива специалисти в гр. Смолян хирурзите една счупена ръка не могат да наместят...