31

Емо

преди 3 години

Заради такива, като този Тафров, ДБ едвам взе 10%. Много плява пак има вътре. Има и още доста, които трябва да бъдат изчистени. Спасението е мажоритарен вот. Иначе, пускаш за Христа, а получаваш недоразумения, като този.

30

Анонимен

преди 3 години

До ОСТАВКАБоко се мазни на ДБ и им предлага управление,за да остане ГЕРБ на власт,а до него са и СДС и ДПС. Всъщност ДПС са разкрачени - и тако и вако.

29

Анонимен

преди 3 години

Не виждам какво толкова са казали ДБ, че да са станали за смях. Много точно са го определили. Хората гласуват за Слави, не за ИТН.

28

Анонимен

преди 3 години

Тошко, защо през Туитър бе? Не искаш да се показваш защото си неумит и снощен?

27

Транснатрънен

преди 3 години

Наще спечелиха и те.

26

Кирчо

преди 3 години

Славчо трябва да иде първия ден с червено Ферари в парламента! Иначе се губи магията :)

25

шах с пешки

преди 3 години

Славчовата дружинка е със сърцебиене 7/8.Не очакваха, че ще има томкова "публика" на шоуто им онзи ден.При тях всичко е по сценарий, дори и импровизациите. Бяха си "сценарирали" едни 7-8-10% -да куткудякат на воля и прескъпо да продават парламентарна подкрепа.Обаче този път нещата излязоха от контрол - публиката нахлу в "стадиона", където се играеше шоуто.От страх сега се зъбят на всички, а Славчо се крие. И с*я или ще имат правителство, подкрепено от боковите или ще връщат мандата!Вътре им е

24

До 19

преди 3 години

Абе сериозно ли гласуват за някой само защото им пее и го пускат по чалготеките. Май са очаквали нещо...прекалено първобитно ще е, ако е така. Друг е въпроса, че държавата и без това скрибуца и ще тръгне назад.

23

Лекар

преди 3 години

Абе, тия жендъри много на сериозно са се взели! Не, че слави е цвете

22

Анонимен

преди 3 години

Опорката чалгар се изхаби.Не сте валентни.

21

Анонимен

преди 3 години

Мълчат по пет дни, за да измислят две изречения които да кажат. Пази Боже от тоя народ.

20

Няколко

преди 3 години

В няколко интервюта и снимки на Тошко Йорданов забелязвам някаква неприкрита агресия и странен поглед, нехарактерни за човек с адекватно психично здраве. Надявам се това да е погрешно заключение от коя страна.А иначе шоуто започва, тежко му на българския народ без политици, депутати и т.н., които за 30г не разбраха, че са избрани, за да служат на народа, а не на себе си, на партии, на интереси и т.н. Докато това не се прочени, който и да дойде на власт все тая..

19

любопитен

преди 3 години

Този Тошко Йорданов е рядко нелицеприятна фигура. Нямам идея с какво държи Славуна, но определено отблъсква хората.Нещо като Рапона на бaйхуй преди разрива им.

18

х

преди 3 години

Изплезения чалгар Славчо ли ще е премиер?

17

Анонимен

преди 3 години

Баце верно ли е казал за "млади и буйни привърженици, които можело да атакуват"?! Да няма предвид Делта гард, тия с особените знаци по облеклото, които биеха миналото лято хората на протеста? И защо Гешев мълчи за такива заплахи?

16

Анонимен

преди 3 години

Помоли се на Иванчева да те подстриже,че си като разтревожен диригент в главата!

15

Анонимен

преди 3 години

Много правилен отговор. И достоен.Браво!А Тафров да ходи някъде да се прескача.

14

Анонимен

преди 3 години

Не се излагайте, Слави събра вота защото е известен от концерти и шоута. Затова. Хората наистина само затова са гласували за него. Хайде сега да го видим Слави, не очакваш, че ще бъде втори и няма никаква програма и план за нищо. Затова мъчи така, повече от ясно е!

13

Анонимен

преди 3 години

ЦИРК !Ще мечтаете за времето,когато мечтахте Борисов да си тръгне....

12

..

преди 3 години

Дядо Сорьош ще ви го начука на всички./ Да отбележа че съм социалдемократ/.Ха да се хванем на бас че ще има правителство и мандата на този парламент ще е повече от две години.