42

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 59"Да не се окаже, че реално президента на България е Агент Майстора, а Румен Радев е пуснат с парашут?""Да не се окаже"? Ти откъде падаш? Това се знае ОТДАВНА.

41

Анонимен

преди 3 години

Хахахааааааа ама този политолог ли е станал? Така ли им казват вече на мутрите от времето на Сик и Вис?

40

Мнението

преди 3 години

На разни комунистически дедляци с измислени титли не е меродавно за много хора. Не зависи нито от него, нито от без полезното парвеню в президентство дали Борисов ще е начело на следващият кабинет.

39

Анонимен

преди 3 години

Добре, бе хора........ този не знае ли, че цяла България знае кой е какво е. Как може да е съветник на президента? Да не се окаже, че реално президента на България е Агент Майстора, а Румен Радев е пуснат с парашут?

38

ВНИМАНИЕ

преди 3 години

Покрай изборния резултат всякаква червена гад изпълзява с явната задача да ни дестабилизира като държава!

37

Анонимен

преди 3 години

Агент Майстора много ги разбира тези работи. Има го и във филма "20 години по - късно" - документален филм на Николай Чадаров. Щом съветниците на Румен Радев са мутри - защо Радев вика Мутри, въъъъън?????????????

36

Анонимен

преди 3 години

Изпълзяха от дупките плужаци като този , отлично го знаем кой е и какъв е ..ама резидента го тури до кълката си

35

Анонимен

преди 3 години

Работата става шокираща шизофрения ......наслушахме се как ще го свалят бесят разстрелват Бойко ...е убуу де.....как пък еди убавец не каза как ще управлява държавата , как ще ви направи милионери....уииииййййй

34

aa1830

преди 3 години

Сенките на Мултигруп говорят за промяна.

33

Анонимен

преди 3 години

Ей, ама вярно Борисов ви е бръкнал много надълбоко, та сте съгласни един чалга *** да сложите на негово място. Давайте и вашият цирк ще го изгледаме.

32

Анонимен

преди 3 години

Александър Маринов го има в кадрите на филма Подмяната 10 ти ноември.Този е динозавър от комунистическо.

31

Анонимен

преди 3 години

роф. Александър Маринов - с агентурно име Майстора. Това е последния човек говорил с Боса на ВИС Васил Илиев 20 минути преди показното убийсйтво пред хотел Москва в София. Такива са съветниците на Радев.. все агентурни имена носят. Професори станали.

30

Аман аман ама

преди 3 години

А бе цялата работа е, че народа сме си сами виновни.Първо беше Костов, Царя,Бойко .. сега па и Слави.Не мразя Слави ама като видях, че има депутати от сините ми стана ясно.Старата песен на нов глас.Сами сме си виновни щото като има протести ние седим по фейсбук и си поставаме глупостиТрябва Българския Елит да разбере, че искаме промяна.

29

Анонимен

преди 3 години

червената измeт е с умствен капацитет почти до нивото на вожда си, фигуранта с една мозъчна клетка, а той е направо гений в сравнение с тях.

28

Анонимен

преди 3 години

Проф.Маринов казва, че следващият кабинет няма да си има за премиер Пожарникар. Дай боже начело на по-следващия да не е шоумен или сценарист. Тогава обаче депутатите, особено застаряващите, ще тъгуват, че заседанията на НС няма да се откриват с танц на балета "Мегаданс".

27

не разбрал

преди 3 години

Борката затова ли толкова тренира с джипарата?

26

Това

преди 3 години

Го знаем от преди изборите. Боко лично го каза. Даже се обсъждаше кого ли е намислил да предложи. Имаше един Николай Младенов мисля, дето отказа мисията в Либия вероятно, за да може да се случи.

25

Анонимен

преди 3 години

Хубаво, де. Хайде, къде е шоумена? Да излиза и да съставя кабинета. С неговите експерти ще отговарят за милиони от Европа. Да видим как куцият и слепият ще се справи с това.

24

Баджанака на кауна

преди 3 години

Гнусен ДС доносник, доносничел дори за любовниците на жена си. Не случайно Кауна си го прибра, да има кой да наглежда Деса Мерцедеса.

23

Червено талибанче

преди 3 години

До Койчо часовникът тиктака и неуморно съкращава дните на Имунитета! От другата страна Гешев също чака с нетърпение