82

НОВИ ФАКТОРИ!

преди 3 години

Професорът-марксист надушва, че ще има изненадващи нови фактори, но не му е ясно, че новите фактори ще се появят веднага след въвеждането на Новия световен ред от Джоузеф Байдън. Нека само Космическите сили на Америка /USSF/ си свършат работата.

81

човек от народа

преди 3 години

Абе факта е че Радев и Слави се омазаха и сега не знаят накъде да тръгнат.Този просто хвърля димки за да замаже положението.

80

народен съд

преди 3 години

Това да закопаеш цулата държава, само защото си се заял с някого е най-малкото престъпно. Освен това ББ работи за разлика от президента.

79

каца без дъно

преди 3 години

Президентството - никому ненужна държавна институция, чиито годишен бюджет се равнява на даваното за гр. Враца и областта и. За какво хрантутим и дондуркаме един доказал се некадърен и злобен безделник, известен Грипенчо Фигуранта както и антуража му от безполезни, но oгромен брой чиновници, баджанаци и доносници на ДС ? Толкова ли сме богати !!!

78

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 83 Защо политически интриги Няма човек , който да отрича , че България е с мафиотско управление . Като се започне от 11.11.89-та и се стигне до последният кабинет на Борисов Просто Радев каза това , което всички виждат и знаят

77

?????

преди 3 години

ТОЗ ПЪК КОЙ Е БЕ !!!

76

Анонимен

преди 3 години

До Чебурашка 82 Да , моя грешка . Трябваше да допълня " бакиите на Борисов и министрите му , зам .министри."Имаме прокурори , стига да искат , могат да стигнат до дъното на нещата .Който е виновен да си носи отговорността , Горанов в случаяЗаконопроектът на Кадиев . поправките , които е направил. са отхвърлени при гласуването им на първо четене . След това Менда Стоянова пише свой/ на ГЕРБ законопроект и на базата на тях се стига до неплащането на 700те млн . Тези предложения са приети

75

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 81Президента трябва да работи за благото на България и българите.Не виждам да се занимава с нищо друго освен с политически интриги.Свикна е да разполага наготово с това което му е предоставено от данъкоплатците.

74

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 79 Ама той да не кара личен самолет с пари на данъкоплатците Предполагам знаеш какво означава понятието " военна служба" Кога се е отнасял неуважително към българския народ

73

Народен съд

преди 3 години

Народен съд за всички.Радев е разединител и е за затвор като останалите!

72

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 75Очаквам да уважава тези които плащат за горивото на самолета му.Очаквам да уважава българският народ. За него май е важно само егото му.

71

Историк

преди 3 години

В краствата кралете са имали придворен шут. Днес пРезидента наш има съветник ( придворен шут) ! Ролята на шут е подходяща за този агент на ДС.

70

Анонимен

преди 3 години

До Радев-фигурант 71 толкова ли вече са се сдухали троловете , че нищо свястно не могат да напишат ?Глупост след глупост , глупост след глупост Изчакайте малко . Ако се стигне до Служебен кабинет , Радев ще носи отговорността за него. Все някъде ще сгафи нещо я някой министър , я някой друг Тогава ще си плюете на воля Или казваш , пишете срещу пари и ти е нужна бройка коментари . Ама не гледат ли и качеството , защото доста небивалици си съчинявате

69

Маринов-ченге от ДС

преди 3 години

Александър Маринов е ченге от ДС и бивш хокеист. Сами си помислите колко му е акъла? Освен това беше съветник на комуниста министър председател Жан Виденов затрил България със заплата 5 долара и пенсия 3 долара. Това никога няма да го забравим. Ще допуснем ли отново комунистите и ДС да затрият България ? Необходима е пълна лустрация на ченгетата от ДС и бившите комунисти.

68

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 72 не знам какво очакваш от военен пилот какви пари да харчи да плаща за горивото на самолета от джоба си , или какво

67

Анонимен

преди 3 години

Питам се дали президента най- накрая прочете конституцията. Бойко поне е чел Винету а той май само инструкцияга за употреба и експлоатация на миг 29.

66

Анонимен

преди 3 години

До Чебурашка 65 не съм казал ,че Радев ще произнася присъди Служебен кабинет би имал достъп до най-различни документи . Може да стане ясно примерно кой и защо е проспал неплащането на 700 млн лв от Божков . Дали поради некадърност , дали поради корупция .По същия начин и за други съмнителни решения при управлението на Борисов . Има си правосъден министър , ще сезира Главният Прокурор . При наличието на някакви доказателства последният не би трябвало да отказва разследване

65

Анонимен

преди 3 години

До Радев-фигурантНищо чудно ,че е така. По време на кариерата си той не е построил и един свинарник.Само е харчил държавни пари.

64

Радев-фигурант

преди 3 години

Радев-зелените чорапи се оказа един фигурант. Говори празни приказки и известни на всички истини като например че грипът е опасен, че спортът е полезен, небето е синьо и корупцията е вредна. И нищо истински важно и смислено не казва и не върши. Кому е нужен такъв безличен президент ?

63

Анонимен

преди 3 години

Не знам какво ще се случи ако радев ни командва по време на война.След всичкото напъване и размахване на юмрук , Герб си запазиха подкрепата от миналата пролет а се срина БСП.