5

Анонимен

преди 3 години

Не знам защо изобщо се дава думата на хора , като този!!!! Мижави мерки, от които няма грам подобрение на ситуацията . Влязохме във всички списъци за държава с висок риск от заразяване с ковид. Ще провалят летния сезон на морето!!!! Сега са някакви никави мерки, които не подобряват нещата. За три седмици трябваше крути мерки за всичко и всички и май месец да се посрещне лятото с минимални нива на заболяване. Разни доктори само си противоречат по медиите и станаха за смях!

4

Анонимен

преди 3 години

Професоре ..ако процента са в Китай или Кения ,Чад ,или Замбия

3

Анонимен

преди 3 години

Професоре, това че не съм умрял от Ковид не означава, че имам по-добро здраве. Освен обездвижването и затлъстяването, липсата на планов прием в болниците помагат на много хора да умрат от друго.

2

берем плодове?

преди 3 години

Какви мерки какви 10 дена? Насила докарахте кризата на ръба по време на изборите, сега стоите и гледате отстрани. Що не сложите човек от спешна помощ в ЩАБ-а, да ви обясни какво означават 130 починали на ден?

1

zer

преди 3 години

Да, да. Заети са 60% от коридорите в големите болници. В пирогов има 11 етажа ковид отделения, цели сектори от болницата не работят изобщо по предназначение. Не знам този кви ги дрънка изобщо, състоянието е мамата си трака...