9

Оксфордската

преди 3 години

Ваксини явно е проблематична. Днес от публикациите и на BBC и на The Guardian, става ясно ,че учените на острова са наясно с проблемът, но явно за правителството на торите смърта на над 700 починали и над 1000 приети в болница с тромбози и други странични ефекти няма значение.

8

Зенек

преди 3 години

Друго си е да си майка на Евчето и да облажиш от фтромбозни ваксини. Кой гений в правителството реши да заложи целия ваксинационен план на една единствена ваксина? Никаква адекватна причина няма да си сложиш всичките яйца в една кошница и накрая тя да се окаже пробита. Ама комисионните си вървят нал'тъй.

7

Бурунди

преди 3 години

Ваксват с АстраЩебека.... Макак да макака, мила моя майно... Льо... :))

6

gost

преди 3 години

До Анонимен Koритаров се е ваксинирал с файзер

5

Анонимен

преди 3 години

"Ваксинират с "АстраЗенека" в три кабинета в област Кюстендил"В три кабинета в област Кюстендил пробват дали ще тромбозирате, хахаха. Тия които се чувстват късметлии - моля да отидат и да се пробват, ние ще следим новините. С любезното съдействие на Ботокса.

4

Анонимен

преди 3 години

Преди да тръгнете за Астра си напишете завещанието!!!Справка Коритаров и още няколко стотин като него.

3

Анонимен

преди 3 години

***: "вирус няма", "маските са, за да мълчите", "грипчето изчезва юни 2020-та". Оказва се, че вирус има и е невиждан и свиреп. ***: "къде са ваксините", "искаме Спутник!", "Пфайзер и Модерна са с чипове и променят ДНК, водят до безплодие и убиват", "Астра Зенека е страхотна". ***: "няма да се ваксинирам, Астра Зенека убива", "Бойко ни убива", "ЕС ни убива", "САЩ ни убива". ***: "Искам Пфайзер или Модерна, не ща тоя *** Астра Зенека". И така нататъй.

2

АнонимеН

преди 3 години

ЦЕЛИЯ ЕЛЕКТОРАТ НА ГЕРБ ДА СЕ ВАКСИНИРА НЕЗАБАВНО С АСТРА ЗЕНЕКА ПО НАРЕЖДАНЕ НА БОЙКО БОРИСОВ!

1

Анонимен

преди 3 години

тая ваксина от 15 дена не се казва така ,та с какво ваксинират ? срок на годност няма ли ? че и я отрекоха в повечето държави ! Ей , това са Хора бе , Човешки животи !- не е кафе