79

Анонимен

преди 3 години

До 83 С.В.Всеки който генерализира за българина описва себе си.Оня ден имахме 197 починали. От тях 96 бяха жени и 101 мъже. По света е същата статистика - от Ковид-19 умират повече мъже, отколкото жени, но ние сме леко по-изравнени. Според умниците 1/3 от починалите са жени, а 2/3 са мъже. 1/3 от 197 е 68, а 2/3 е 136, но проcтотията на някои край няма.

78

Анонимен

преди 3 години

Важното е да отсраним правителството на мутрите, че иначе жив човек няма да остане в България заради тяхната престъпност и некадърност.

77

Факт

преди 3 години

След около 15-20 дни ще надминем и Черна гора по починали от Ковид-19 а човек от населението от началото на епидемията и ще станем шести в света. Останалите едва ли ще ги стигнем при тази вълна и ще трябва да чакаме следващата вълна след като пратим децата на училище. С тези бавни темпове на ваксинация и неадекватни мерки, следващата вълна ни е в кърпа вързана.

76

С.В.

преди 3 години

Има хора които живеят за да плюят. Другаре, както казвате в коментарите си,има обявени случаи от вчера,въпрос на грамотност,днес също са обявени. Всички дни има подадена статистика. Който дрънка друго,мога да му ги изпратя съобщенията които съм получила на Вайбър. Слави щял да състави правителство. С какво, неговите чалгари са велики специалисти и много разбират от всичко.Просто се молете да няма правителство на Слави,защото тогава няма да остане жив човек в държавата.

75

Анонимен

преди 3 години

Нали спряха плановите операции и прегледи. От там се дължи голямата смъртност. Просто герб/нощ е в пъти по-смъртоносен от ковид. Направените тестове на колко хора отговарят? Оказва се, че на 1000 човека се правят по 3-4 теста и ето ти някаква бройка. Правят друг тест да потвърти първия полужителен. Няма как да се правят толкова много тестове. 66 лаборатотии са. Да минават по 17-20000 човека? Глупости. Една година некомпетентност, неадекватност и некадърност са основна движеща сила. Тове е!

74

Зоро

преди 3 години

Трябва да си много пррост за да си пуснеш детето в училището или да имаш някой възрастен роднина за убиваане. Обаче може и сам да пострадаш.

73

Анонимен

преди 3 години

ВСИЧКИ ПАРТИИ СА ОБЪРКАНИ ОТ ИЗБОРИТЕ, А Воля-НФСБ и ВМРО СА НАПРАВО СЪКРУШЕНИ. GOODBYE.

72

Зоро до 89

преди 3 години

Е аз точно това казвам. И тогава 1 во място ни е в кърпа вързано.има ли кой да спре тея убииийци от нощта. Бойко вече го няма, здравния и образования отговарят сами.

71

Зоро

преди 3 години

Манипулират ни яко.Спадат не е лек. На 31 март миналата сряда са били 5176. Днес са 4004. Това е около 20% спад. И защо е така? Може би защото учениците са онлайн от 1 месец. Не знам колко доказателства се искат за да се види истината. И колко трябва да си зъл за да ги пуснеш отново. Или си безхаберник или не ти пука или туулупа така нареди?

70

пияница мистик

преди 3 години

Ахахахаха. Ама аз съм супер добре бе, 0хлюв :))) И да, искам вие комунистите да сте зле и още по-зле да ставате :)))До Анонимен

69

Анонимен

преди 3 години

Знаете ли, че Павианитe, наричани още бабуини имат червени *** по рождение, а не като ги наритат на изборите. Къде се скри главният бабуин?

68

пияница мистик

преди 3 години

До 76Математиката е, че ГЕРБ пак ще управлява в коалиция със Славуца, а защо не и ДБ??? И вие пропадняците от БСП/ДПС ударихте дъното. Време е за тост, че след 30 години БСП отиде на трето място и още ще пропада. Само факти, нищо лично

67

С.В.

преди 3 години

Българската простотия няма край и свършване. Умници,които не ходят на лекар и си въобразяват че не ги лови болест и са велики. После такива велики стават умряли. Млади хора,особено мъжете с по 2,3 хронични заболявания. Починалите за денонощие,по списък,всеки божи ден 2/3 са мъже. Който иска може сам да се убеди в това. Яко плюскане,пиене, липса на абсолютна здравна култура,. Това е "силният пол" на България.Жените,слава богу са по отговорни и добре че е така,в противен случай досега да ни няма.

66

Анонимен

преди 3 години

Никога няма да видите комуксит или опозиционен *** да говори с факти. Да каже нашата партия направи това и това. Или онова. Само ще виждате обиди по ББ или друга партия. Тентака работят с манипулации. Но не им се получава вече 12г.Чалгарите извън граница си помислиха, че може да сменят властта, но греда ... хората тук НЕ им позволиха:) Евала

65

Анонимен

преди 3 години

Няма спад. Новите случаи са 4004. Журналистите са убийствено неграмотни. До преди малко системата показваше данните от вчера и тези мамули публикуват без да уточнят, че информацията е стара.

64

Анонимен

преди 3 години

Броят на жертвите и цялата тая фантасмагомия се провали с изборите.Язък за барута нощници.

63

Анонимен

преди 3 години

Гербавия пияница-мистик е типичен ганьовец - "Не е важно аз да съм добре, важно е БСП да е зле". Ама те, гербавите, толкова си могат!

62

пияница мистик

преди 3 години

До ЧервенНа кое място сте, дрогарю? Че гледам ГЕРБ е на първо, а Славуца не е БСП и няма да бъде с вас никога. Та да видим на кой са наританите *** :))) Хахахаха, типично по комунистически. Губи и вика: Победихме !!!! Хахахахах

61

Анонимен

преди 3 години

До 68А кой ще се коалора ИТН или БСП да управлява бе барабонке 2 :) Ти математика училиш ли. Герб е първа политическа сила с 1/4 от народа. Простолюдието не се научи да не си разпръсква вота. Гласуват ми за някакви калпаци които даже не влизат в надн4 . Да не говорим,че нямат никакъв опит за управление нито на локално нито на европейско ниво.

60

Анонимен

преди 3 години

НЕ НИ ГУБЕТЕ ВРЕМЕТО. ОПТИМУМЪТ ЗА ИЗВЪНРЕДНИТЕ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ Е 8 АВГУСТ 2021.