99

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 118Налагането на локдауни няма нищо общо със здравния статус на нацията. Нали се сещаш колко по-болни са тук хората от тези в Швеция, и колко по-зле е здравеопазването ни от тамошното? Не става въпрос за заболеваемост, а за смъртност. Разлика правиш ли?

98

Анонимен

преди 3 години

А не трябва ли първи по смъртност да са Швеция, нали нашата и световната пропаганда само това тръби как спасяват човешки животи като ни налагат локдауни и ни карат да носим маски като робите от едно не толкова далечно време. ЖАЛКО че толкова много хора повярваха на откровените лъжеексперти за това колко е важен живота и здравето ви за тях.

97

Анонимен

преди 3 години

До АнонименНамалява - дръжки....

96

Анонимен

преди 3 години

Спряха децата от училище и от 2 април броя на новозаразените намалява. Как по-просто да ви го обясня?

95

иван

преди 3 години

голям спад на култура и екстремен ръст на мизерия .....

94

Анонимен

преди 3 години

Значи инкубацията е 7-14 дни... Децата почиват вече 2 седмици, учениците почиват и в мемента. Явно преди почивката точно са изпозаразили хубаво де що има, та да може сега да растат бройките... Много умно, няма що... Всички експерти казват, че има много доказателства, че възрастните заразяват децата много повече от обратното... Ама тука нали сме специални, обратно на другите....

93

До 111

преди 3 години

Броят на заразаение намалява от около десетина дни, а след седмица ще започне да намалява и броя на починалите, ако не се получи нов скок заради децата тръгнали на училище иждетски градини.

92

До 111

преди 3 години

Ефект от пускането/спирането децата на/от училище има след няколко дни, обикновено след 7-14 дни. Бряот на починалите следва броя на зарзените с закъснение от 17 дни. Защо си мислиш, че като спрат днес децата от училище, още днес трябва броя на заразените да падне 10-20 пъти или като ги пуснат денс, още днес да скочи 10-20 пъти?!

91

Анонимен

преди 3 години

Якооооо, 7ми в света... Браво, Бойко!!! Толкова си способен, че друг нямаше просто как да постигне такива супер цифри! Нямам думи! Браво! Парите си си ги заслужил, отнеси ги в казана като пукнеш, да те топлят допълнително....

90

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 107Айде пак училищата... Едно си баба знае - едно си бае! 3 седмици децата си седяха вкъщи, сега болните и умиращите започват да растат пак като бройка... Нали щото децата не са били на училище и на градина цял месец....

89

Анонимен

преди 3 години

Възможно е някой заразен да обикаля с цел да зарази повече и накрая да постигнем стаден имунитет благодарение на такива като него.

88

Анонимен

преди 3 години

Не е възможно, аз тука непрекъснато чета коментари, които разпалено твърдят, че няма такова нещо като КОВИД и всичко е просто измама! Било само лека настинка, така ми казват дървените кратуни! Не е възможно хора да умират!!!!

87

до28

преди 3 години

За спазваме ковидиотският език трябва да кажем така: ХХХ умрели С ваксина а НЕ от ваксина.

86

Анонимен

преди 3 години

Прогнозите ми от преди Нова година за съжаление се сбъднаха напълно. Изпращане на децата на училище от 4 януари 2021, след две седмици спадът спира и започва нова вълна с пик около 2,5-3 месеца след 4 януари, малко по-висока от предишната. Броят на починалите следва броя на заразените с закъснение от около 17 дни. През есента пикът дойде по-бързо - за два месеца, защото изпратиха всички деца на училище, а сега започнаха с най-малките, а другите по-късно и на части и затова вълната е по-висока.

85

Витанов

преди 3 години

пак пак излезе прав. 4 седмици след 8 март пикът на вълната дойде и отминава при 70 000 активни случая. Шапка му свалям. Другите ни плашеха с какви ли не ужаси. Жалко е, че тъй малко го слушаха, можехме и по-добре да минем през пондемията. Добре е, че го има, та имаше някакъв ред в бойковия хаос на управление на борбата с ковида. Друго си е да знаеш какво ще е месец напред. Може да си играеш на отваряне и затваряне и в същото време да говориш че няма кой да прескаже какво ще е месец напред

84

Анонимен

преди 3 години

В другите държави с огромна смъртност, когато ножа опря до кокал, започнаха бърза ваксинация на населението и се оправиха или се оправят. Само в България ваксинацията върви с бавни темпове. Израел и Великобритания вече се оправиха благодарение на ваксинациите. Останалите започнаха по-късно и още е рано за резултат.

83

Dinosaurus

преди 3 години

Не бойте се деца.Дългия и "Мутресата вътре" ще воюват срещу пандемията ... с чалгатерапия, партизанщина и лозунги: "долу ГЕРБ с цената на всичко"

82

Анонимен

преди 3 години

"Първа в средновневна смъртност в света от COVID-19 за седмизата 30 март - 5 април на 1 млн. души население първото място държи Унгария, Следва Босна и Херцеговина, а страната ни е трета."За Унгария има обяснение там ваксинират със Спутник V, но за България няма обяснение.

81

пенсайнер

преди 3 години

ГЕРБ избиха предизборно и още избиват доста мои връстници.

80

Реалист

преди 3 години

Направо да не повярва човел, че журналистите от "24 часа" са се постарали да ни съберат на едно място тази информация, която по принцип я има, но се публикува на различни места и трябва да се съпостави, както са направили във вестника.