148

бизнесСтеб

преди 3 години

Незнам защо изобщо издирват другия "безнезсмен", тоя с погребалното бюро. Човека още е беден клошар и вероятно не е натрупал достатъчно криминалета че да му спирате бизнеса.Едно време имаше едни "бизнесмени" попадии, сега този е клошар, явно кУ%оната и тях ги е ударила, и при тази немотия и ограничения, скоро може и майка Тереза да изкочи от храстите докато си чакаш. Те затова е виновна кметицата щото не е оправила шиФаниАт трафик.

147

бизнесСтеб

преди 3 години

Незнам защо изобщо издирват другия "безнезсмен", тоя с погребалното бюро. Човека още е беден клошар и вероятно не е натрупал достатъчно криминалета че да му спирате бизнеса.Едно време имаше едни "бизнесмени" попадии, сега този е клошар, явно кУ%оната и тях ги е ударила, и при тази немотия и ограничения, скоро може и майка Тереза да изкочи от храстите докато си чакаш. Те затова е виновна кметицата щото не е оправила *** трафик.

146

1

преди 3 години

Имало едно време едни 300 кила в ст. град.... Иначе това ритулан по самоубийство в следствие на ковид. Интересното е, че чак сега...

145

Гешеф 2

преди 3 години

"Бизнесменът е познат на полицията - има над 20 криминални регистрации за наркотрафик и автокражби". Родната полиция има добри познати. Знаят се от съученици може би?

144

е спестиха

преди 3 години

някой лев от данъците ни. Ама като си помисли човек за кво харчат нашите пари досегашните "политици" и кого пазят, не е чудно какъв е вота, даже много взеха

143

С тия регистрации...

преди 3 години

Ясно е, че бил слушалка по линия на наркотиците, може не само за България. За да го оставят да си развява коня, пардон, бизнеса. Или е бил с гръб, който си е отишъл... Кой знае? Медиите ще ни кажат.

142

1

преди 3 години

С 22 регистрации в полицията,какъв бизнесмен е бил ,той е чист бандит.Каскетов какво е чакал ,че него е прибрал на топло,или такива добре си плащат,за да не влезнат в затвора

141

Ами

преди 3 години

След информацията за криминалните му регистрации, нещо хич не ми е жал !

140

Анонимен

преди 3 години

Щял,ама се забавил.......

139

123456

преди 3 години

Споко. Учиндолеца веднага ще гепи убиеца.

138

malart

преди 3 години

На автокрадец и разпространител на наркотици у на сму викат бизнесмен. Докога? Не хубаво, но сме се отървали от един опасен прстъпник, за който нашия съд явно не е намерил основание да го осъди

137

Анонимен

преди 3 години

Думата бизнесмен трябва да има специално тълкование в българската уикипедия. Това са много умни индивиди с минимум 20-30 криминални прояви, познати до болка на полицията и задължително с няколко човека помощен персонал около себе си. В България такива колкото искаш, еййй... Умна и интелигентна нация сме. Спор няма.

136

Сър Стенли

преди 3 години

До Анонименкъв тоя бизнесмен?... Мъртъв ей такъв...

135

22

преди 3 години

В бг времето тече наобратно... връщаме се в късните 90-00 години.

134

питам

преди 3 години

След като простреляния е имал 20 криминални регистрации защо е на свобода.Питам на кого се е отчитал.

133

минувач

преди 3 години

Е, как "автокрадец" и "бизнесмен" ?!? Така ли му викат вече ?Бизнесмен, а с десетки криминални регистрации! Това е сбъркана държава!

132

Metal

преди 3 години

20 криминални регистрации....МВР регистратура на хотел ли е?

131

анонимен

преди 3 години

Уличното правосъдие е истинското правосъдие.

130

ЧЕРЕПЪ И ВАНКЪТЪ

преди 3 години

РАЗДАВАТ ФЕРАРИТА И ПУРИ ПРЕД ПАЛАТАТА НА БГ ПОЩИ...ЧЕРЕПЪ СЕ ВЪЗМУТИЛ- КВОЙ ТУЙ 50ЛВ НА ПЕНСИОНЕРИТЕ- МАНИ- РАЗДАВАЙ ФЕРАРИТА....И НИТО СТИНКА ОТГОРЕ.

129

xlcr

преди 3 години

До 139Логичният въпрос, който възниква, е : защо с ''над 20 криминални регистрации за наркотрафик и автокражби'' този ''бизнесмен'' не е в затвора, с доживотна присъда, а е на свобода и необезпокоявано си се вози в джип Мерцедес?Това само показва нивото на правосъдната система в БГ.