Снимка: БГНЕС

Продължават оперативно издирвателните действия след показното убийство на околовръстния път в София вчера. Собственикът на автокъща Николай Дракополов беше застрелян в джипа си, докато чакал на светофар. До него на предната седалка на автомобила е имало дете, предава Bulgaria ON AIR..

Още по темата

Във вторник вечерта малко след 20 часа на телефон 112 постъпва сигнал за убийство. Той е подаден от шофьор, спрял на светофара след джипа на жертвата. Показно застрелян е 46 годишният Николай Драгополов. Той е бизнесмен и собственик на автокъща  "Тони-Авто" .

На предната седалка е имало дете на 11 години. То не е пострадало. Детето е на жената, с която Драгополов живее на семейни начела.

На местопрестъплението са открити две гилзи. По непотвърдена информация стрелецът е бил маскиран като клошар, изчакал е автомобила да спре на светофара и след убийството е избягал пеш.

"Разпитват се свидетели по моста ли е слязъл, къде е бил", каза градският прокурор Илиана Кирилова

Бизнесменът е познат на полицията -  има над 20 криминални регистрации за наркотрафик и автокражби.

В информационната системата на МВР има данни за наличие на криминални регистрации", допълни директорът на СДВР - Георги Хаджиев

Познати на убития дойдоха вечерта на мястото на престъплението. По случая е образувано досъдебно производство. На мястото има и камери, които може да са заснели трагедията.

Простреляният бизнесмен е имал конфликт със собственик на друга автокъща и след седмица е щял да има охрана, предава Нова тв.

 

 

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase