36

Държавник

преди 3 години

Има един държавник в България ,който е победил на избори и никой друг не може да има претенции да управлява ! Точка ! Какво искат и какви сметчици правят останалите пършиви партийки , е без значение ! Борисов ще ги смачка вече с 300 ! Българите казаха кой да ги управлява ! Сметки без кръчмаря правят само комунистите. Те да си събират сълзите и сополите и да си ги отпиват ! Да им е сладко!

35

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 90Още ви тресе комунизма. Това, че нямаш всички гласове, не значи че си безгласна карта.

34

повече хард...

преди 3 години

Бойко, добър,лош гледаше да угоди на всички. Нямаше някой да реве под прозорците и да не ги викне на разговор (изключвам триото ''майките-с увеличени по негово време помощи на 900лв.) разпопения ''поп''и онези които удряха полицаи. Аз на негово място нямаше да бъда толкова толерантен, някои индивиди разбират само от шамари. Как славчо с три джипа охрана ще се здрависа с избирателите си ? Освен ако не са 18-20 годишни пешлимета. Знаят ли от протестиращите ,че демокрацията има и правила?

33

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 30Пак прочети защо някои държави махат машинното гласуване

32

Анонимен

преди 3 години

До УпражненияМяма адвокат в страната, който може да те посъветва по подобни въпроси, не и ако е честен с теб. Да не се явиш, да се надяваш на конституционният, да реши нещо в твоя полза, да търсиш касиране ... Това са много болнави идеи.

31

Анонимен

преди 3 години

Борисов с нов мандат за министър-председател твърдо не, виж като президент би бил от голяма полза за България.

30

Вест

преди 3 години

Днес Фигурантът се е обадил на Чалгаря и му казал: " Браво, Трифонов! Борисов плаче ! "

29

Анонимен

преди 3 години

"Слави Трифонов - 1.7% мааааааааакс!"Ххаха ... помните ли?

28

Упражнения

преди 3 години

Ще има следното-герп няма да се яви при призидента за връчване мандата.Такова не се е случвало и трябва да се пита Конституционния съд.Минават месеци.Друг подход е да се иска касиране на изборите,заради нарушения.Тогава се чака решение на съда.Така е посъветван от адвокати за всеки случай.

27

Анонимен

преди 3 години

Ma нидей зна ***!

26

Анонимен

преди 3 години

До АнонименТи да не си неграмотен? Имат сайт на ЦИК с резултатите и броя на гласовете. Бих ти казал колко са, но ще ти го остава за домашно да откриеш сам.

25

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 28Кво става, ми гласуват си хората и нямат проблеми, само тука Баце понеже неще да пуска кокала и прави циркаджийски номера

24

Анонимен

преди 3 години

трябваше флашмоб, организиран в социалните мрежи

23

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 20Четете поне какво става по света с машинното гласуване.

22

Анонимен

преди 3 години

Не се знае така както броиха формацията на Слави А неуспешна така тя излезе на челни позиции ако си зафържи и позицията да е пробългарска а не да служи на някой няма да има нужда от други избори времеъо ще покаже

21

Глупости

преди 3 години

Компромиси с престъпници неможе да има. Разделението в обществото не започва от днес. Вече 10 години ни се обясняват морални цености който корумпираните политици не спазват. В името на....... НЕ В ИМЕТО НА ЛИЧНОСТНОТО ОЦЕЛЯЕАНЕ НА ШЕПА ПОЛИТИЦИ НЕ!

20

Червените идат

преди 3 години

вадете си парите от банките и се запасявайте със стоки от първа необходимост.

19

Анонимен

преди 3 години

Капитализмът ни води към Африка, Индия, Латинска Америка.Либертарианците като иваннейков и каролев, ни съветват с африкански съвети.

18

Анонимен

преди 3 години

Ще стане следното, ще се промени ИК, 100% машинно гласуване, дистанционно по пощата за хората в чужбина, възможно е и вкарване на определн брой мажоритарни мандати, след това Радев ще назанчи служебен кабинет и лятото ще си се проведат нормални и честни избори, без Баце да страхува народа, е това ще се случи, нищо повече.

17

Много големия

преди 3 години

вот за ГЕРБ показва, че хората не са готови за експерименти. Уморени са от пандемията и искат просто правителството да си върши работата, да осигури възможности за възстановяване на икономиката и спокойствие за хората. Който не си даде сметка за това няма дълго да се радва. Има неумолими природни закони и закона на глада е най-силния.