136

Вирус

преди 3 години

До Мен@"Предлагам гласувалите в чужбина да се върнат, да се включат в промяната и да я изживеят с новите месии."---От 1994 ни връщат в България. Що народ от Външно се изреди да води агитации в Ню Йорк на разни сбирки, в подземието на нашата църква "Св.Св. Кирил и Методий" в Манхатън, но никой няма намерение да се връща, с изключение на криминално проявените и депортирани от САЩ.Така стоят нещата и със Западна Европа и останалия свят. Да се върнат онези, които са забегнали в Матушката.

135

Вирус

преди 3 години

Ако ги няма тези на снимката, ще са други, които засега са в сянка и картинката пак ще е същата.Който и да дойде на власт, когато и да стане това в днешно време, нищо няма, и не може, да се промени.Опитайте се да повярвате в горните изречения. Lol

134

Избирател на ИТН

преди 3 години

Абе, важно е мутрите да се махнат, пък после ще видим.

133

Щирлиц

преди 3 години

Как хубаво са се подредили,ц,ц....И отляво на дясно може,а може и от дясно на ляво...да бъдат ваксинирани.

132

Мен

преди 3 години

Предлагам гласувалите в чужбина да се върнат, да се включат в промяната и да я изживеят с новите месии. Аз виждам един губещ - българският народ - отново някой на негов гръб ще се упражнява и ще се учи на политика и дипломация. Всички нацупени, няма, не, никога, за нищо на света и тн. Альооо - сега вече и към вас се обръщаме Слави, Мая, Христо и тн - няма не искам - там ще работите в интерес на хората и България. И ако интересът изисква да работите с ГЕРБ или с БСП, ще го правите. Няма не искам!

131

Русеборн

преди 3 години

Кой е Бай Симо Крадеца?

130

Анонимен

преди 3 години

130 Радев е умряло куче, провален политик, потъна заедно с номиниралата го партия БСП. Слави чалгаря му е фен, въпрос на време е, да го последва. 21 век, ЕС не търпи президент-революционер, който с вдигнат юмрук зове към щурм над парламента, чиито съветници са шпиони на Русия.Къде остана патриотизмът на Слави?

129

Анонимен

преди 3 години

130 Financial Times, Pitico, пишат, че всяко забавяне при съставянето на правителство в България, може да осуети влизането в Евроозоната. Какво следва след влизане в чакалнята за Еврозоната? Знаеш ли, какво е това изобщо? Какво значи "приемане на Еврото?Това е дълъг процес, траншовете могат да спрат, really, believe meглупако.

128

Анонимен

преди 3 години

Защо мълчи Слави?Защото няма нищо написано на аутокюто.

127

Анонимен

преди 3 години

Слави е Господар на мълчанието, както Бай Симо Крадеца.

126

Анонимен

преди 3 години

Не очаквах ГЕРБ толкова да вземат, явно доста купен вот има, при тая ниска активност. Мисля че това им беше последната победа, след кризата и като позагубят власт и лъснат всичките им гадости, всичко приключва. Чао Бойко, ще останеш в историята, но не можа да оправиш България.

125

Анонимен

преди 3 години

130 Чети западни медии, специализирани по глобалната финансова политика. Не ми се губи времето с теб. Има статия от вчера.

124

Анонимен

преди 3 години

Е ти заради обезщетенията ли гласува за ГЕРБ?

123

Смех в залата

преди 3 години

Спрат ли ми обезщетенията 80/20 МОИТЕ ХОРА ГИ ПРАЩАМ ВСИЧКИ НА ТРУДОВАТА БОРСА ПРИ СЛАВИ, И КЮСТЕНДИЛСКАТА СЛИВА!ЕТО ВИ "ПРОМЯНАТА"!

122

до 128

преди 3 години

служебното правителство има ограничени законодателни правомощия , не може да приема бюджет, не може да преизчислява доходи, надбавки ,и т.н .Нали избрахме парламент, защо не си изпълнят задълженията , да не са там на курорт.

121

До 72

преди 3 години

За какви започнали преговори за Шенген говориш? Май се бъркаш с преговорите за приемане на еврото. Герб нямат топки откъсна им ги Дпс. Само Радев е пич. Ако Радев състави служебно правителство ще лъснат кражби не за милиони а за милиарди.

120

до 126

преди 3 години

в ада при българския казан охрана няма

119

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен, к.91Първата работа ще бъде махането на ББ и даването му на съд. Само че Цл.Тр. почти по нищо - манталитет, умствено ниво, организационни и административни възможости не се различава от Пожарникаря. Плюс някои химери, за които се иска Велико НС и промяна на КРБ. Като начало това означава служебно правителство, омиротворяване на Боце, намаляване електората на ИТН усилване на другите ПГ - минимум 4-6 месеци, но друг изход май няма.

118

Анонимен

преди 3 години

Бихме ГЕРБ в София и чужбина, а те ни биха в ромските махали.

117

до соломон

преди 3 години

звучи разумно, но разговорите за тези 5-6 спешни действия да са пред камери, в присъствието на останалите лидери и тяхна пълна подкрепа по тези точки , да подпишат декларации ВСИЧКИ че есента ще гласуваме за президент и парламент едновременно .....това е надпартийно, и държавническо ...есента хората ще решат, в по-спокойна обстановка,дано и без пандемия,и без препиране за срокове в европа.....