96

Ами, нормално....

преди 3 години

ЯВНО НИКОЙ НЕ ИСКА ДА ПОЕМЕ ОТГОВОРНОСТ ПРИ ТАЯ ЯКА ОПОЗИЦИЯ КОЯТО УТРЕ ПАК МОЖЕ ДА ДОЙДЕ НА ВЛАСТ!СТАВАЛО Е ВЕЧЕ 2-ПЪТИ И ПАК ЩЕ СТАНЕ.ТИЯ СА ГОЛИ И БОСИ В ПОЛИТИКАТА , КАТО ПЪПЕШИ!

95

истина

преди 3 години

Уверявам се, че има доста глупави хора в тази България - дадохте власт на сценаристи на едно залязло и изтъркано шоу което вече никой не гледаше по БТВ и затова беше спряно. Явно не са толкова добри в работата си щом им прекратиха договора с БТВ. Намериха се хора които да гласуват за Мая която много озверя след като загуби изборите в София и не се поколеба да използва деца с недъзи за политическите си цели. Цяла годи тя и други б-ци ни тровиха живота в София с техните платени протести

94

до 92

преди 3 години

грешиш , Марица изток ,Тец 2 , Болници , Сгради и имоти на агенция МИТНИЦИ , имоти на военното министерство , само отвори сайт на някоя по-голяма община.....и виж статута на имоти,активи,апетитни хапки ,останали от разпарчосването на България , питай гуруто на Христо..другаря костов....+плюс милиарди от Европа....

93

еййййй

преди 3 години

Нещастие българско, таман избрахме човека и той хвана грипа.

92

до 91

преди 3 години

споко. В Европа ще пратим Мая , Корнелия и поп Дионисий

91

Анонимен

преди 3 години

До тошко африканскиДържавни предприятия нема отдавна, единствено се сещам за Арсенал Казанлък, ама там ги съкратиха половината, не знам :)))

90

Анонимен

преди 3 години

"Началната енергия за разграничение не трябва да ни изнедва."Напротив. Всичко ни изнедва и продължава да ни изнедва напоследък. И отвсякъде.

89

клюкарка

преди 3 години

Слави при Мутафчийски ли се лекува?

88

Анонимен

преди 3 години

Трифонов е червен. Какво стана преди изборите Йорданов се развикал да внимавали как използвали референциите, че да нямало пренареждане на листите, също така останалите нямали думата какво да се случва в партията. Е на тези ли им казвате демократи.

87

тошко африкански

преди 3 години

Какво мисли Слави за правосъдна реформа ? А за пакта за стабилност ? Знае ли имената на двата най-големи синдиката ? Ще продава ли държавни предприятия?...А промени в сектор сигурност ? Време е вече НИЕ да зададем въпросите....

86

Анонимен

преди 3 години

До език на тялотоГледах Карадайъ, изненадан е че поставиха всички в такъв шах, не могат да направят ход :))) Явно българското племе по инстинкт ги наказва грешниците у парламенто :)))

85

Анонимен

преди 3 години

Толупа има много ама мноооого чекмеджета.Затова е номер 1.

84

Анонимен

преди 3 години

Ако не се направи стабилно правителство с участието на Герб ,ще има парламентарна криза и нови избори в ,които ГЕРБ ще спечели още 10%(от тези ,които не гласуваха сега)и ще управлява с някоя друга партия. Изключено е да има кабинет без участието на ГЕРБ. Всички договори с Европа са сключени с техните експерти и с техния мандат. Това са вариантите.

83

Ще има промяна

преди 3 години

Ще я видите

82

Анонимен

преди 3 години

75 Кой беше Вигенин? Ах, да, от потъващата руска партия БСП. Практиката показва, че който се хване с БСП, загива. За представителни социалисти в България, по- става АБВ.

81

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 85За ГЕРБ са гласували 850 хиляди души.Онзи ден ти разправяше за физическо унищожение, вчера разправяше за заводи за тор, сега разправяш за изгонване.Мери си думите за да нямаш проблеми.

80

език на тялото

преди 3 години

хм , вижте пресконференцията на ДПС, не са ли много радостни , за партия загубила ролята на Балансьор ? Май си намериха човек.....с патерица....само се чудя кой ще е златния г...пардон пръсТ

79

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 76Каскета е в изчакване, Пеевски умно се отдръпна от ДПС, не че досега се е показвал много по медиите, общо взето Боко е в немилост, въпреки че има пирова победа :))) Няма кой вече да му се върже на селските номерца, познати са на всички :)) Все пак му желая здраве и приятно изкарване в Карлуково, ще се грижат добре за него :)))

78

Анонимен

преди 3 години

А да.И бай Васко дубаеца иска кратък парламент та да се пробва пак да се върне.

77

Анонимен

преди 3 години

79 Няма правителство, което от потткомунистическа държава, със 60 000 руски шпиони, червена олигархия и зависим, все още, от нея съд, да направи от България "Швейцария на Балканите".