81

Смешник

преди 3 години

Първо борисов на дали е договарял нещо квото са му дали сугар имам кови ,в ес тиквата няма претенций. Второ миячи селски работници складажий и тн тва някой образован и интелигентен като го дрънка ознчава че само той се мисли за такъв..Трето тва беше с герб ревете или не все тая лятото ще е горещо то е ясно.

80

Анонимен

преди 3 години

Работохолик, но в шоубизнеса. Иправлението на държавата не е шоу.Или ти викаш той ще остави друг да се занимава с управления.Класически задкулисие!

79

Старшинка

преди 3 години

Щ Щ Д- това към последния ако беше ходил в казарма щеше да ме разбереш.

78

Анонимен

преди 3 години

Аз гласувах за Мая Манолова, защото като омбудсман ми помогна, но много малко гласове събра, така че какво като гласувах...

77

Анонимен

преди 3 години

Успехът на една държава е сума от успехите на целия народ. Като знам как умеете да пишете 22 годишните тая саплата дето си я написал и след 30 години няма да я имаш.

76

Анонимен

преди 3 години

Слави=Неграмотният цар е като короновано Магаре и ще видите младите кон боб яде ли.

75

анонимен

преди 3 години

До 65 Прекрасно че си на 22, затова не знаеш какви ги вършил чича ти Славчо и сляпо му повярва.

74

Анонимен

преди 3 години

Слави е работохолик. Не вярвам някой от пишещите тук да издържи на напрежението всяка вечер да се явява по телевизията , да води предаване и то така, че да задържи зрителите пред екраните. Лесно е да се обижда - Чалгар - но вдигнете поглед малко по-далеч от носа си и вижте истината.

73

Анонимен

преди 3 години

До 22 годишния неграмотникНа 22 години и толкова неграмотен. Ако ти си бъдещето, тая държава е съвсем загинала. По-добре помисли да емигрираш, че има ягодки за бране и *** за миене. Не виждам какво друго би излязло от теб... освен биологични отпадъци, разбира се

72

Анонимен

преди 3 години

Младите кухи *** затова да кухи, защото са млади.Те не помнят как тези, които викат мутрите вън са всъщност мутри на СИК и ВИС 2. Славчо има десетки снимки с Георги Илиев и хора от Мултигруп.Младите кухи *** не помнят, че Мая Манолова, която гони мутрите подкрепи Пеевски за шеф на ДАНС.Младите кухи *** затова са кухи, защото са млади и дрънчат на кухо!

71

протестъри

преди 3 години

чалга до дупка, не искаме работа, не искаме магистрали, ние младите искаме купони, купоните на слави.

70

това ни чака

преди 3 години

След като повреди хубавата българска музика, и я замени с чалга, Слави опростачи и младите хора. Трудно четат, трудно пишат и слушат само чалга. Масово гласуваха за Слави, и получиха промяна. Честито.

69

Сетих Съ

преди 3 години

Едно време разправяха, че на изборите сме ходили на гъби или на риба... Сега вече е на маратона!!! Абе има промяна в България, как иначе. Много добре се вижда даже...

68

Василев

преди 3 години

Според мен Корнелия Нинова е по-тъ.па селска проста селска п.утка от Цвета Караянчева!Бати Бойко е велик!Корнелия Нинова е най-наглата българска к.учка!!!Агент Люк Ейбрахам!ЦРУ!!!

67

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 57Мутрите са Вътре, да не отваряме пък въпроса за сестра Галева-Мая Костинбродскаи Учиндолската МутраА Бойко откъде тръгна. Кой ходеше на банкетите на ВИС и СИК и работеше там. Май и доган го побутна за вътрешен министър и кмет. Или и това забравихте.

66

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 78 Да обвиняваш 22 годишния, за неуспехите на България е малко ... не, не е малко .. МНОГО СИ Е ГЛУПАВО!Аз на 22 вече имах 3800 лева заплата. Или ще кажеш, че е малко? Ем ... ок.

65

Анонимен

преди 3 години

А ти какъв успех имаш в живота, *** с жълто около устата?България е след Румъния заради млади кухи *** като теб, които нищо не умеят да работят!

64

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 74 В огромната си част го управява и правителството.

63

Закривайте държавата

преди 3 години

Наборите от 90-та до 10-та са масово неграмотни. Не помнят годините на Слави, когато пееше на уше на Мултигруп. Нищо, да му дават властта и да започва да управлява. Нека видим колко пъти ще отиде в НС, понеже критикуваше Бойко. Аз залагам на николко. А вие?

62

Анонимен

преди 3 години

Днешните млади хора в България си мислят, че всичко тепърва им предстои, както старите си мислеха които скачаха по площадите. Определено те са на 100% прави, както и старите бяха прави тогава, но въпросът е какво предстои. И не си дават сметка, че утре ще бъдат на 60 години, животът им ще е преминал в мизерия, и ще фпродължават да живеят, който още може, много по-лощо отколкото на днешните пенсионери.