101

голата истина

преди 3 години

50 % от гласувалите изселници и техните деца в Турция, на говорят и не пишат на български. Те никога няма да се върнат в България,никога няма да работят и плащат данъци в България, но с гласа си решават живота на българите.Никакви секции не трябва да им в държави извън европейския съюз.

100

Ами да

преди 3 години

По-добре спринт на младите отколкото спринт на ромите. Ама последните само за герб гласуват.

99

Анонимен

преди 3 години

На "*** интернешънъл" нищо не е вярно.

98

И ние бяхме млади

преди 3 години

и нас ни баламосваха по същия начин . Маса свестни мъже бяха окаляни с досиета и компромати. Да знаете тези похвати са типично комунистически.

97

Мдаа

преди 3 години

Просто младите имат чувство за справедливост. Ако ги излъжат няма пак да гласуват за същите. Ако бяха гласували и преди нямаше да ни управлява една мутра 10 години!

96

Анонимен

преди 3 години

Сега на млади и на стари ли дойде време да се делим? То всъщност при управлението на Баце точно това се случваше - София срещу провинция, униформени срещу цивилни, пациенти срещу лекари, родители срещу учители, пушачи срещу непушачи и каквото се сетите още... Спрете се, така няма да стигнем доникъде!

95

Младите хора

преди 3 години

май не я знаят оная песничка за мишленцата и досиенцата и затова така кълват на разни чекмеджета и кой бил мутра и т.н. Не е важно кой какъв е и кава прави, важно е да води държавата в правилната посока. За мен правилната посока е на запад. Знам, че има такива дето искат в Русия, ама според мен лъжат, защо децата си пращат на запад, парите си държан в Швейцарски банки и хотелите им са в Гърция Просто са предатели, платени от Русия. Иначе който бърка меда си оцапва пръстите, акО да лъже че не.

94

Анонимен

преди 3 години

Според мен трябва да въведем органичение за гласуване само с IQ над 130. Това ни помогнало много...

93

Анонимен младеж

преди 3 години

Аз пък гласувах за Бойко защото е пич.

92

Анонимен до 98

преди 3 години

Ами то простолюдието гласува за бандата ГЕРБ бе колега Филиповци, Факултета, Шекер махала, Максуда всичкото това за ГЕРБ.

91

Анонимен

преди 3 години

Само Бойкооооооо

90

Анонимен

преди 3 години

Бойко един глас не е купил, това купуване го практикуват ДПС и БСП.

89

Анонимен до 84

преди 3 години

Абе колко си жалък защо не кажеш, че и бившата мутра от СИК и бивш премиер Бойко Борисов има също десетки снимки с мутрите ?Както написа един по долу нали мафията ГЕРБ спечели защо ревете ?

88

Бойко

преди 3 години

И аз като *** не подавам оставка-тъй пък казах.Кащво ще направите бе млади че даже не знаете как се управлява освен да си пишете и снимате в нета и да си поръчате пица.Много пици трябва да изядете докато стигнете да управлявате.

87

анонимен

преди 3 години

Лесно е да се обижда - Чалгар - но вдигнете поглед малко по-далеч от носа си и вижте истината ? Учиндолски Моцарт да го наричаме ?

86

Аз

преди 3 години

Да са живи и здрави младите, че ако чакаме на дърти поцинковани кофи- никога няма да дочакаме! Нали 30 години ги чакахме досега? Тогава другите да не си отварят хлебалника.

85

Анонимен

преди 3 години

Младите кючекаджии значи.

84

Анонимен

преди 3 години

Пиша за всички, които не успяха да отидат и да гласуват за ГЕРБ. Хора, излезте на следващите избори, защото отново прос.то.людието ще реши съдбата ни. Още няколко процента и печелим. А, колкото до недоволните, като ви видях избора, бягайте с двеста от тая държава

83

Анонимен

преди 3 години

Аз съм на 60 години, но въпреки това мисля, че коментар 65 е прав! Очевидно е, че ние нещо объркахме и не постигнахме това,за което си мечтаехме, освен свободното пътуване.И за чалгата сме виновни и за доходите сме си виновни, съответно и за пенсиите също. Сега трябва да си траем! И да младите хора имат правото само да подреждат живота си.

82

Анонимен до 84

преди 3 години

Младите кухи *** не знаят също, че досега ни управляваше също бивша мутра Борисов СИК и Ипон.