16

Анонимен

преди 3 години

Чебурашката, в цялата си неграмотност и жалкост, прилага един доста елементарен подход, за който вероятно е инструктиран лично от Севда. Подходът се нарича ad hominem (към човека) - срещайки аргументи, на който няма отговор, ползващият го прибягва към лични нападки, напр. "прочети еди какво си", "ограмоти се" и т.н. Същият подход цели да атакува не аргументите на насрещната страна с конкретни контрааргументи (каквито няма), а да атакува човека, принуждавайки го да преустанови спора.

15

Анонимен

преди 3 години

До ЧебурашкаТова ли те попитах - не. Кредитния рейтинг на една държава ли е единствения решаващ индикатор за икономическо и социално развитие и качеството на живот в нея - не. Я сега цитирай някой друг параметър, а не кредитния рейтинг, чиято единствена функция е баце ти да точи заеми на наш гръб. Давай, чакам. Ако можеш да четеш и разбираш прочетеното, с което очевидно срещаш съществени затруднения. Но от вас, гербаджиите, човек не може да очаква много. Вие сте това, на което се пуска водата

14

Анонимен

преди 3 години

До ЧичоПрав си. Доколкото, разбира се, се отнася до стабилността на шкафчето.

13

Извод

преди 3 години

А бе , Калфин , беше калфа про Борисов за малко , защо не си водеше бележки как се управлява ? Не дрънкай глупости сега , пред чалгаджиите! Пред тях може да минава , но ние сме наясно къде сте в материята!

12

Чичо

преди 3 години

Стабилност може да бъде постигната САМО ако управляват ГЕРБ и Борисов, това би трябвало да е ясно! Останали партии са пълна порн*графия и са само за пълнеж.

11

Анонимен

преди 3 години

До ЧебурашкаЯ кажи, селско застъпниче мутренско, един експерт, който да е бил в кабинета на ГЕРБ през последните 5 години. Не трима, не двама, един само. Дали говориш за Горанката, който проспа данъците на Черепа? Или за оная с ИТ кард, любовницата на Далавери? Може би за Барни Ръбъл, с неговата конституция, готвена в микровълновата? Аха, сетих се. Най-вероятно експертът е такъв по шофиране, масажиране на уши и пазене на колите на СИК под дъжда. С вкус към торта сахар.

10

Анонимен

преди 3 години

Чиби, тъпчо мамин сладък, хазната навсякъде не се пълни от данъци върху доходите, а от данъци върху потреблението. данъците върху доходите са с цел социална справедливост.

9

Анонимен

преди 3 години

Някой май ще трябва да си търси работа! Да започне с АБВ-то на търсенето.

8

Анонимен

преди 3 години

Какво сега, заради стабилността ще ви оставите чалгата и мутрите да ви управляват ли? Нема такъв народ и нема такава подигравка с демокрацията!

7

е да де

преди 3 години

От всички приказки не се разбра кой ни нахака с толкова заеми, а бизнесът няма да ги връща. Ха сега познайте, кой ще ги връща с тлъсти данъци.

6

моч

преди 3 години

Когато беше министър в кабинета Станишев имаше виц как СерГей за министри не успял да намери майстори и затова назначил калфи. Чудя се защо при вида на Калфин винаги правя асоциация с *** , безгръбначно , мекотело или нещо от сорта , което неизменно е хлъзгаво , слузесто и лигаво , потреперващо не по собствена воля , а предавайки нечия чужда вибрация ( примерно на агент Гоце ).

5

Анонимен

преди 3 години

Чиби, не си много умен мойто момче.Ако някой въведе необлагаем минимум от 2 минимални заплати и от там нататък 50% върху всеки лев, директно взема 50% на следващите избори.Според статистиката над 60% от работещите българи го правят за под 2 минимални заплати. Справка ЕВРОСТАТ.

4

До zeus

преди 3 години

Напротив - последните години в българия стандарта на живот и бвп устойчиво се повишават.Не е с темповете, които ни се иска, но толкова си може икономиката.Разбирам, че герб и бойко са от много време и трябва да се махат, че се срастват с властта, но не бива да се отричат постиженията им, които хич не са малко.

3

Анонимен

преди 3 години

И кой си ти да казваш кое е вариант? За тая работа има Конституция.

2

ПъТИН

преди 3 години

ТОЯ ОТ КАК СЕ ПОМНЯ ЗНАЕ ВСИЧКО И Е КОМПЕТЕНТЕН ПО ВСИЧКО. ТОВА СА КАДРИТЕ КОИТО НИ ВКАРАХА В БЛАТОТО. ИЗБОРИ ДО ДУПКА ДОКАТО ДПС И БСП ОСТАНАТ ИЗВЪН ПАРЛАМЕНТА ТОГАВА ЩЕ ТРЪГНЕМ НАГОРЕ СТРЕМИТЕЛНО И ДУМАТА ДЕПУТАТ И ПАРТИЯ НЯМА ДА СА МРЪСНИ ДУМИ.

1

zeus

преди 3 години

11 години "стабилност" доведоха до всички последни места в ЕС, па и в света.