36

Анонимен

преди 3 години

ЕЙ САМО ДАНЪЦИТЕ НЯМА ДА ПИПАТЕ, ЧЕ ИЗДИВЯВАМЕ! Прайм се на интересни за тоз и оня, ама барнете ли данъците, дето са единственото хубаво на тая държава, че са най-ниските в ЕС вече от слюнка минаваме на кръв!

35

ЕК - България

преди 3 години

Стабилност значи ек на урсулата да ви води...

34

Анонимен

преди 3 години

Стабилност от БСП и децата им в Да България няма как да очакваме. Нищо друго освен криза и мизерия. Нови избори незабавно.

33

помнещ

преди 3 години

До 42.Да прав си! Никой не помни! Защото младото поколение на България днес,е страшно интелигентно.но лесно манипулириемо в "политиката" ! Днес "лозунга" " ЕС и НАТО" Ги води и те не знаят къде! Ако се разровят в нета,ще проумеят примерно.че това са 2 различни по структури И КОНТИНЕНТИ ОРГАНИЗАЦИИ!-:( Но не си правят труда да го направят уви! С години слушат едно и също! От продажни "политици"! Не прави изключение и др Борисов! ПЪТНИКА ОТ ВЛАСТТА!Дайте да ги РАЗГРАНИЧИМ НАЙ ПОСЛЕ А?

32

Съжалявам, но

преди 3 години

Никой не помни вече.

31

помнещ

преди 3 години

Така ли мислиш другарю Калфин? -:) Ще ти се другарката Нинова БИВШ ЧЛЕН НА СДС Мракобесническата партия СДС след 1989 гда "управлява" днес и сега? Пребоядисала се в комунистка?! То и на нея и личи че иска властта! Така както бившият вече " шкембе войвода" си даде *** на др Борисое.Съществувайки години в "парламента" Най после да е " някой"?! -:(((А? Ами затова днес предателите и загубили времето,на милиони българи след тези избори.СА ЗАД ЧЕРТАТА!!!

30

Анонимен

преди 3 години

Аха, стабилност на дъното, стига с тая мантра.

29

Анонимен

преди 3 години

Уж се водиш някакъв умник, минал през комунистическата школа, ама въобще не можеш да стоплиш - Баце си износи, напоследак като Кюлев взе да мисли, че може и да отреже опашката на гущера (предлага ексепертен кабинет, без да се съобразява със сценария), за това си отива, новия играч е Слави, Баце по приказ не даде оставака лятото, трябва си технологично време за Слави. Сага няма да има кабинет, виж на есен Слави ще има достатъно голям процент за самостоятелно управление! това е новият вожд!!!

28

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Най-безболезнената промяна на данъчния модел ще засегне личните доходи, а не облагането на бизнеса"Изключително лява мярка - в никакъв случай да не пипаме хората с пари!

27

Анонимен

преди 3 години

Наетите в ИТ сектора са 60 хиляди (НСИ), като средната им заплата е около 2500 лева. Какъв гръбнак, какви пет лева.

26

Анонимен

преди 3 години

До 32 някоя сиПърво научи какво е средна клада и какво е средни по доходи, а после недей да викаш.

25

Анонимен

преди 3 години

Калфин вече е никой, откакто АБВ станаха патерица на ГЕРБ. Затова сега не можаха да прескочат бариерата. ВМРО, НФСБ, АТАКА и Воля от последният парламент имат същата съдба.

24

някоя си

преди 3 години

Ще вдигате ДОД, ама на кукуво лято- всички над 120 000 ИТ-та- ГРЪБНАКА НА СРЕДНАТА КЛАСА В БЪЛГАРИЯ, КОИТО СА 100 ПРОЦЕНТА ''НА СВЕТЛО'' И ПЛАЩАТ ДАНЪЦИ ВЪРХУ РЕАЛНИТЕ СИ ДОХОДИ, ЩЕ МИНАТ В СИВИЯ СЕКТОР И ЩЕ ОСТАВЯТ ХАЗНАТА С НАД 60 ПРОЦЕНТА ПО-МАЛКО ПРИХОДИ. *** СТЕ ВСИЧКИ ПОЛИТИЦИ- ВСЕ СИ МИСЛИТЕ, ЧЕ Р. БЪЛГАРИЯ Е НРБ И В НЕЯ ИМА САМО РАБОТНИЦИ И СЕЛЯНИ, НО НЕ И ХОРА С ДРУГИ ПРОФЕСИИ И С НОРМАЛНИ ДОХОДИ.

23

някоя си

преди 3 години

Слави, къде си ве, шоумен- нали нямало ковид, чий го дириш сега на легло, борещ се за живота си, вместо да участваш в управлението на България, а...Всеки, гласувал за него, е потенциален вирусоносител и пренася ковид до всеки друг човек- щото, според слави, ковид не съществува. Сега на собствен гръб изпитва какво е ковид, но досега внушаваше на последователите си, че ковид няма...Нали няма ковид- айде сега, слави ФИЗИЧЕСКИ да присъства при гласуването за председател на НС- щото нали е втора политическа сила; ковид няма; онези, които спазваме противоепидемичните мерки, сме били '' овце, говeда

22

Не бойте се деца

преди 3 години

Мама ви Корни широко е разперила поли Тошко да се мушне под тях, а Ристю да си обърше сополите... мама знае как...

21

Корни

преди 3 години

Поема иницитивата. Надъхана е вече, другите се ослушват... Корниту от голям губеп, ще стане големият победител.

20

Анонимен

преди 3 години

Калфин и неговото АБВ се оотекоха в канала след като слугуваха на ГЕРБ, както стана с всички подобни слугинажи.

19

Анонимен

преди 3 години

Програмистите да му мислят! Останалите в тоя катун наречен държава и без тва нямат доходи.

18

Анонимен

преди 3 години

Програмистите да му мислят! Останалите в тоя катун наречен държава и без тва нямат доходи.

17

изнервен

преди 3 години

До 19. Ох, не ви ли омръзна това шкафче бе? А бе, *** миризлив, търси го при рускията Олга.