32

4epa

преди 3 години

СЛЕД 9 СЕПТЕМВРИ 1944 г ДОЙДОХА ГОЛТАЦИТЕ НА ВЛАСТ !!!! ЕТО ЗА ТОВА СМЕ НА ТОВА ДЕРЕДЖЕ !!!!!!!!!!!!!!

31

Зозо

преди 3 години

И аз съм гей ,но активен с тонката се познаваме интимно от година щом него не го е срам ,мен за какво?!!!

30

4epa

преди 3 години

БСП УМИШЛЕНО СВАЛЯШЕ ДОВЕРИЕТО НА ПАРЛАМЕТА - И ЗА ТОВА ПОЛУ4И ТОЗИ РЕЗУЛТАТ НА ИЗБОРИТЕ !!!!!!!! ТЕ БЯХА НА ПРИНЦИПА АКО АЗ НЕ СЪМ ДОБРЕ И ТИ НЯМА ДА СИ ДОБРЕ !!!!!!!

29

Анонимен

преди 3 години

19 " Селянин", е вид манталитет, може да си роден в града, но да имаш селски манталитет и обратното. Но, по-често, животът в бедност, на село, оказва влияние. Както казват, София е едно голямо село. Откакто комунистите избиха българския елит, след 9,септември 1944 ,събуха цървулите и се настаниха в имотите им, граждани почти не останаха, както и софиянци.

28

Тонката

преди 3 години

Какво ако съм платен?Това нищо не означава щом съвпада с мойте възгледи!Да хомосексуален съм и пасивен и какво от това?! Няма нищо срамно вие трябва да се срамувате от себе си пещерняци!Аз съм твърдо за евроатлантическите ценности и да съм пасивен гей е дори престижно!Жалко за неразбрлите ,взимам пари да пиша за мойте хора какво лошо има?Така ,че фък ю Ал! ):):):)))Повече няма да се крия ,ще се гордея аз съм ГЕЙ!

27

Анонимен

преди 3 години

28 Лошото е, че и напиращите към парламента, отсега ръсят злъч и простотии, заплашват, обиждат. Да вземем например Тошко, дясната ръка на Слави, как злъчно се обърна към Борисов, след като чу призива му за мир и обединение, за доброто на държавата. При това, Борисов нито веднъж, не намекна че иска да е премиер. Въпросният Тошко, се държи, като уличен злобар и ползва речника на пиян, който търси стара мома, да го приюти за една нощ. Което вече му се е случвало, апропо. Явно, ще има нови избори.

26

Лаврентий Берия

преди 3 години

БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ЗА КОЯ ПАРТИЯ СТЕ - АЗ СЕ СРАМУВАМ ОТ НАЧИНЪТ ИМ НА ГОВОРЕНЕ НА ГОВОРЕНЕ, ИЗРАЗЯВАНЕ И РАБОТА НА ВСИЧКИ ДЕПУТАТИ!Работата им бих оценил като клоняща към нула... на хора мислещи само за себе си и как да вземат държавната субсидия! Защото милионите, които са натрупали от далавери, евро фондове и държавни порчъки не са законни средства! Това не са еднолични пари това са пари за подържане на жиненният стандарт на държавата, а не в джоба на някой депутат!

25

Анонимен

преди 3 години

показната омраза в политиката ще промени и лексиката на народа към хейтване непоносимост към противниците. Последните тласъци на отиващия си комунизъм и морала му.

24

Анонимен

преди 3 години

До КойчоБоко е най културния от всички, той за това не се вясва у парламенто, ще вземат да се счепкат и да вдигнат рейтинго на парламенто :)))

23

Край

преди 3 години

Като кажат за "дневния ред на обществото" червата ми се обръщат. Обществото такова нещо няма освен в бедните депутатски главици.Също и като се договорят за "пътна карта" - във времето това се нарича ПЛАН само в пространството е пътна карта.Сега пък Локдаун е на мода.

22

sofeto

преди 3 години

Народ от селаци и политиците им такива... та да не са паднали от "Марс", случайно!

21

Кака Мара

преди 3 години

Как звучи само от устата на председателя на НС-отпреде, отзаде,хОди беше бе, Пекин е във Виетнам... Айде вкупом мъж, щерка, зет и внуци обратно в Кърджали/ако и там ви искат/.

20

Койчо

преди 3 години

За мен най културно говори човека от Банкя след като му чух записите

19

Анонимен

преди 3 години

Аре бе какво става с пържолата ми?? Пикая!!Какво??Пика я бе, ти сорова ли я искаш

18

Анонимен

преди 3 години

Кафе пили? Топли дрехи зели?Пили, зели??

17

ЦИНИК

преди 3 години

Молим дъ не обиждате селяните ! 82 процента от населението има селски корени ! Тва че живеете в Софето или Филибето не ви прай гражданя . Дедо ви или баща ви откъдя съ ?

16

Анонимен

преди 3 години

Praseta.

15

Анонимен

преди 3 години

Какво очаквате от тези прости мутри и чалгари? Да държат аргументирани речи, като Цицерон ли? До никъде няма да стигнете с такива управляващи.

14

Анонимен

преди 3 години

Нищо, сега вече няма да говорят, а ще пеят чалга.

13

До 6

преди 3 години

Ти като я яде да не умря бре???