52

Анонимен

преди 3 години

Сричащият депутат - футболен съдия - Стефан Апостолов от ГЕРБ верно ли е събрал 9 000 преференции или баща му, кметът на Симитли, който има взаимоотношения с Боко Тиквата, е платил, колкото трябва?

51

Анонимен

преди 3 години

Разни футболни съдии и на тате момчето, сричат от трибуната докато четат закон, който уж те са писали и после няма да се намерят по-добри да ни управляват. Май в парламента, въобще не е елита на нацията и това си личи по резултатите. По лошо е че пак са същите там.

50

Анонимен

преди 3 години

Абе, защо излъгаха, че всички членове на СИК трябва да са ваксинирани? Та аз, ако знаех, че не е задължително, и аз щеше да се запиша за надник. Аз не искам да се ваксинирам.

49

Анонимен

преди 3 години

Вижте се какво пишете в списките в Днеса, пък после се присмивайте.Във вишуто за мисирка не ви ли учат, че "на 100%" е грешно?

48

Анонимен

преди 3 години

Ето цитат от статията: "Състезанието на всяка една от политическите сили да се хареса на колкото е възможно по-голяма група от хора." Очевидно мисирките са доста по-неграмотни от политиците.

47

пияница мистик

преди 3 години

Бях на 12 години, когато падна бай Тошо селския бек. От тогава, та досега най-чист български, с най-голяма езикова култура, реторика и полемика има Лютви Местан от ДПС. Бивш депутат на ДПС, основател на ДОСТ

46

Вирус

преди 3 години

Нали постоянно това повтарям, че в България НЯМА професионални политици.Всички са ачкопеци, пръкнали се от едно и също котило, а много от тях са с купени дипломи за висше образование и нямат никакъв реален образователен ценз, скарани са с реториката, а за познанията им по граматика - по-добре да не става реч.Поне да бяха прочеви "Обучението на Оратора" от Квинтилиан и повече нищо няма да им трябва, но акъл море, глави - шамандури.Това е положението, другаре!

45

Георги Илиев Митев

преди 3 години

Герберите управляват. Протестите продължават. Изборите наближават. Българите намаляват. Партиите никнат като гъби. Лидерите точат зъби. Искат да ни управляват. Пак ли ще забогатяват ? ! Със подхвърлени трохички ще ли оцелеят всички ? Управата пак добрува. Стадото мълчи , кротува. Социолозите-агенти ще надуват тез проценти. Вождът е непобедим , с подвизи недостижим ! Автор: Георги Илиев Митев. Потърпевш от милицията, военните, полицията, медиците, институции и граждани. Трето поколение репресиран

44

Анонимен

преди 3 години

Голяма работа . Катерицата е написала ,,някои,, а не някой у другата статия. И ко да правим сега ???

43

Георги Илиев Митев

преди 3 години

Скандали вихрят се във Парламента и всеки си развява документа. Обичаме си диктатура - такива сме си по натура . Автор: Георги Илиев Митев. Потърпевш от милицията, военните, полицията, медиците, институции и граждани. Трето поколение репресиран.

42

ЦИНИК

преди 3 години

До 45! Не обиждай селяните ! И ти сигур имаш селски корен. И я дедо ти я баща ти е дошъл в градо с шарената торба и с два различни чорапа.И е бъркал асансьора с тел кабина !

41

BG citizen

преди 3 години

Диви селяни, простаци ненагледни! И тези са ходили на училище и какво са научили?!!

40

Анонимен

преди 3 години

Какво да ги коментираме разни *** събрани на пъпа на софия да редят живота ни в перспектива? Те азбуката не знаят,говорят жаргон и разни диалекти,а за етикет да не говорим! С късите поли и разгърдените ризи като пияници в кръчмите,това ни са депутатите в миналия вече Парламент.При репортажите разни фръцли по чехли и джапанки мятат крака по коридорите! Парламентът е превърнат след 89г в пазарище в което всеки може да поседне

39

60080

преди 3 години

"политиците трябва да намерят златния баланс кога да спазват строг етикет и кога да се държат по-свободно в обществото" Това възпитание започва още преди раждането. Но при повсеестното опростачване как да възпиташ детето си да спазва благоприличие... И вербалното, и невербалното показват, че цивилизацията се разпада.

38

Анонимен

преди 3 години

Говорят го типично по български. С диалект които от където е. Все едно не са ходили на училище да се учат на книжовен език

37

Германец

преди 3 години

Точно днесаджии да пишат за правоговор/правопис... Смело....

36

House M.D.

преди 3 години

Що се отнася до жестовете - аз отдавна съм показал на българските политици една интересна комбинация от три пръста.

35

ЦИНИК

преди 3 години

До 31. Анонимен ! Къф елит бе ? Докарали ли са ни до три нац.катастрофи. Вий знайти ли господине ко не бяаа дошли комунистите 1944год(не чи обичам) колко ора кадя сагъ са професори,генерали,адвокати,доктори даскали и други щяаа са пощат с козите на селу на някой баир?Добре чи додоа комунистите дъ моем да крадем от ТКЗС-ту дъ имаме парници и гъбарници дъ моем си изучим децата от въшки ни ядяаа бря.А за оня елит кадя са го избили и той е бил кът сегашния.Не жали за негу!

34

Щирлиц

преди 3 години

Така,както говорят п.рО.с.таците.

33

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 29На мен кабелния оператор ми предложи 7/8-ми и каза че ще ми струвало 70 стинки отгоре, казах му че немам намерение да е гледам :)) Сценаристите му са...... все едно са се събрали на селска кръчма и се показват кой е по голем *** :))) Обаче, не разбираш че Бойко втръсна до гуша на всички, изключвам калинките разбира се, той също не направи така, че хората да продължат да вярват, вече не вярват в нищо а това е най страшното :)