13

някой

преди 3 години

Тези, дето си правят домашен тест и ходят на работа, ако нямаше домашни тестове нямаше да ходят до болницата за тест. Щом нямат симптоми и могат да работят, не биха си направили тест.

12

Турските тестове

преди 3 години

са пълно менте. Добре поне, че са евтини и не те е яд за тия 15 лева на вятъра.

11

Кло

преди 3 години

А всъщност в болницата е най-лесно да лепнеш ковид.

10

ъъъ

преди 3 години

Тъй като гледам, май дори военна диктатура е за предпочитане пред медицинска.

9

Анонимен

преди 3 години

И какво предлагате? Да ги заключваме на някой стадион като Пиночет или директно да ги разстрелваме положителните? В крайна сметка информацията за здравословното състояние е лична тайна, или вече това отпадна? В такъв случай аз искам да знам колко от вас Ковид зомбита имат хемороиди и как ги лекувате

8

Анонимен

преди 3 години

Всичко е една пародия. Аз бях под официална карантина след положителе ПСР и за 14 дена никой не ме провери. Всичко е оставено на моето чувство за отговорност. Каква е разликата с това да си бях направил домашен тест?

7

Зоро

преди 3 години

Много умни дофтори има брей. Аз това го писах тук преди 2-3 месеца, не помня вече точно. Този се сетил. Той коня отиде у ряката вече. Няма съд за виновните в бг, затова се затриваме якоо.

6

Анонимен

преди 3 години

Единствено ако опрат дулото на пушката в слепоочието ми би ме накарало да се замисля дали да не се изследвам.

5

Mindil

преди 3 години

Абе това вече е медицински фашизъм!

4

Спеца

преди 3 години

Абе умнице, значи идеята ти за по-добро управление на кризата е, да се правят тестове само в болници, за да може да се трупат на опашки хора и да чакат с часове за тест, вместо който има възможност да си вземе от аптеката и ако е положителен да се самоизолира? Кога тези *** ще разберат, че не може да пращат гестапо за всеки болен? Хората вместо това просто няма да си правят никакъв тест

3

Анонимен

преди 3 години

Прав е докторът. Но и тестовете са тука има, тука нема. А ваксинираните? Пускаш им иглата и ги пращаш да разнасят заразата. Още по-страшно. В другите държави затвориха всичко в периода на масова ваксинация.Престъпно небрежни сме към хората и здравето им в България.

2

Анонимен

преди 3 години

Все тая, аз няма да мина нито през лаборатория, нито пък ще дам 30лв. за тест от аптеката. Няма да ви излезе сметката д-р Миндов!

1

Ваксиниран Ковидиот

преди 3 години

И що? Да върнем Белене?И всички изтествали се нелегално директно да ходят на Персин!