33

Анонимен

преди 3 години

Да така е но дори бе пазят близките ди

32

Анонимен

преди 3 години

Не Миндов не иска всички по болници просто човекът каза че много си правят тестове които излизат положителни у дома и после пак са на пистата хората дали в автобуса или магазина все тая но като се имаш за положителен и въобще не пазиш другите У нас е така важно е на Вуте да му е зле

31

Анонимен

преди 3 години

Навсякъде в Европа има тестове по аптеките. Няма държава с толкова много болниции, която при този мащаб на епиемията да може да поеме абсолютно всички, които трябва да се тестват. РЗИ също няма такъв капацитет, зимата се бяха овъртяли с карантинирането яко, защото нямат хора. А Миндов иска всичко в болниците - лекуване, тестване, а за личните лекари само точене на здравната каса и телефонисти, а????

30

анализатор

преди 3 години

Боже-е-е,боже!Общопрактикуващ се изказва с такава убеденост,и компетенстност,сякаш цял живот е лекувал инфекциозни болести.Скрийте се,БЕ ,г-да диспечери.То от вас само това става.Вие,общопрактикуващите сте толкова далече от медицината,че нямате право на мнение.Защо въобще са те интервюирали.

29

Анонимен

преди 3 години

До CriticusMagnus"И колкото по-дълго продължава това безгрижно разхождане без карантина на заболели, повече ще траят и мерки и свичко..."Ще трае, докато офсите не се събудят и не кажат "баста" на всички малоумнии мерки и теглилки.

28

CriticusMagnus

преди 3 години

До Анонимен (26)Ами престъпници са! В пандемична обстановка сме... Всичко е затворено и всеки страда... И колкото по-дълго продължава това безгрижно разхождане без карантина на заболели, повече ще траят и мерки и свичко...Сега, може да не изглежда на чак толкова голяма работа ама уви... Ако това са не "престъпници" ами граждани на 3ти страни които знаейки се разхождат навън в България и разнасят опасна зараза - нямаше ли да има мерки? Нямаше ли да са престъпници? Е каква е разликата?

27

Анонимен

преди 3 години

А не се ли укриват хем им излиза положителен теста у дама хем си ходят в магазина по улиците на работа в транспорта и тн прав е докторът

26

Анонимен

преди 3 години

Глей какви думи използва мисирката проста - "укриват". Ще кажеш, че са някакви престъпници.

25

Demonaz

преди 3 години

До MindilАми това вече е медицински комунизъм! Нали господарите на докторчетата са либерални марксисти. Какъв фашизъм ви гони.

24

Анонимен

преди 3 години

Д-р Миндов е един от малкото които казват истината другите са политически изтривалки вкл и Брънзалов

23

Bilko

преди 3 години

Някой искал ли е направление от личния за psr тест-дават при първоначални симптоми и ако си зле.Само,че отначало личния те праща да си направиш тест,който си плащаш сам и после ти назначава лечение.Хитро,а!

22

Анонимен

преди 3 години

Когато някой започне да се грижи за моето здраве, защо ли ми замирисва на пари!

21

Анонимен

преди 3 години

Аз пък го карах на есен и изобщо не съм се тествал, защото и без друго няма смисъл-от щаба официално обявиха че други заболявания освен Ковид вече няма! Запушен нос, разстройство, обрив...всичко е Ковид!

20

АНТОН

преди 3 години

Добре де, д-р Миндов - как така да се заразят, нали всички са ваксинирани с Pfizer ваксини! Ако се заравят повечето, защо да се ваксинираме!

19

Анонимен

преди 3 години

Е да бе сега ли го разбраха има безплатни тестове от личните но никой не ще да ги прави правят ди домашни тестове

18

темата на нова

преди 3 години

Това е подготовка за фаза 2 и подобно на закона H.R 6666 в Сащ,следващата стъпка е да влизат в къщи и да тестват масово,и да изолират болни на определени места за въстановяване,и това право ще се издеиства с предтекс че ви спасяват,така ще им се даде нужната власт.И начин да ви изселят разделят и.т.н

17

А сега де

преди 3 години

То мога да ви наплюя и без да се тествамНе е ли по добре да знам какво ми е състоянието.Останалото е самосъзнание и отговорностЯвно на вас ви липсва, а само келепира гледате.

16

Анонимен

преди 3 години

До: ъъъ (номер 10)Че тя каква е бе?Венцеслав Мутафчийски какъв е според тебе?Генерал, тоест военен!

15

Анонимен

преди 3 години

и от къде са хванали залазата бе, че да я разнасят, я стига с тая мантра - заразата си е навсякъде, ама поне могат да отидат на лекар като хората, не да си седят вкъщи докато стигнат до умирачка - това ваше изолиране доведе до смърта на много хора

14

Анонимен

преди 3 години

Бе направо да пускат отряди Айнзацгрупен и когото хванат да се укрива да го разстрелват на място!