150

sd

преди 3 години

Репарациите се уреждат в мирните договори, а не 80 години след края на войната.

149

ББ

преди 3 години

и да припомня...Хитлер го създаде,слабостта на политиците,отчаянието на плащащите германци...децата на Германия плащат твърде дълго и твърде скъпо,лицемерието на управляващите ги политици е нечовешко...недопустимо е диктатори които финансирате лицемерно да унижават...идеята ЕС,ядрен и агресивен Вермахт...дължите го на ЕС Народите...Чест и Достоинство...хартийки всички печатите..не се ядат...не ни правят по силни и уважавани..по човечни..еволюцията изисква време...с путин и ердоган само с пари?

148

ББ

преди 3 години

невежество...ЕС политиците сте невежи страхливци предаващи Народите си,позор сте...ок...руснаците предадоха арменците...ама някои да им плаща...да им търси...разпуснете позорният съюз...и нов с лоялни партньори...силна армия...безкомпромисни политици...сегашното лицемерие е позорно и срамно...убивате революционна идея като ЕС...от слабост...от безпомощност...престъпление е!!!!

147

Анонимен

преди 3 години

до 187Е и ние плащаме репарации на Гърция.Не е заем ама всичките им стълбове за жиците за тока са от нашите гори изсечени.И други неща са подписани след войната и се изпълняват.Към нас нямат претенции.

146

Анонимен

преди 3 години

стига сте взимали пари от този измислен съюз, това продължава тенденцията на заробване на цели държави под юдейско робство, нямат 'връщане' тези пари със стотици години напред. тук е репарация, нали, не е заем..

145

Анонимен

преди 3 години

Гърците пискат и все им наливат,а ние все трохите взимаме,че от тях само чекмеджета се пълнят,за народа няма.

144

Анонимен

преди 3 години

Те немците с Лидл си взимат още милиарди от гърците,лека полеека така...

143

Електра

преди 3 години

От нахалните византийци, по нахални са само БСПдирастите в България. Ние кога ще си поискаме беломорска Тракия, и егейска Македония...

142

Баровеца

преди 3 години

Ха-ха-ха! Да им наливат още милиарди на Гърците ,като тези преди време,с те ще си искат...

141

Православен славянин

преди 3 години

Днес побликувайте нов речник ! повечето думи сте ги цензурирали !

140

Православен славянин

преди 3 години

Хахах плюете ли ,а ! Че ни сложиха навремето *** до цървула и хоп съюзници с германия във вечно губещите войни ! Добре ,че руснаците се смилиха над нас ! Защото сега щяхте да палите кандилото и да греете вода в казаня ехеххе ! Неблагодарни български *** !

139

Анонимен

преди 3 години

белите гърци са гърчеещи се българи. онея в северна гърция момите като дойдат да си искат от батко ви да видите как шпрехват на развален бабин язик. другите дето не са толкова бели са оригиналът от етиопия. всичко на балканите де не е мангуща е българин. чай горе до словакия. ние сме и божият народ и за това ефрюгите се опитвяат от време оно да ни затрият. учениците на исус са обикаляли по нашите земи. цар симеон е цар саломон.

138

ББ

преди 3 години

До Анонимене заради това е време Вермахта да покаже възможностите си...това което руснаци и американци направиха за десетилетия немската машина ще го направи за месеци...гърците измислят някакви исторически загуби...е то и македония им е длъжник...Александър им нанесе много повече вреди...друга тема е...те лапат заеми от немските данъкоплатци...от70 г....немски туристи...абе грабеж по-гръцки...не могат да ги върнат и опитват да рекетират германските данъкоплатци...време е за рестарт на ЕС

137

Анонимен

преди 3 години

Германия не ни пуска в Шенген. Гърците са ни съседи завинаги. Те са ни дали и азбука. Но българинът си плюе съседите и си подкрепя онези в далечината - немците, недопускащи ни в Шенген. "Умен" народ е българският! То си личи и от резултатите на последните избори...Хубави коментари, "умни" ми българи!Пр0CT народ, ама много!

136

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 173Няма да стане бабишкерът е колосан, не се мачка.

135

Анонимен

преди 3 години

До Юнал ДжемиловКато казах че си дрисък не сгреших. като си се родил такъв няма как да си друг. продължавай в същия дух не че вече не сме те разбрали що за стока си. на мен не ми пука. само пак повтарям просто бих те изритала без да давам обяснения, Ходи да псуваш кадъните в Турция. Разбра ли, дрисък?

134

Анонимен

преди 3 години

До Гръция Стига глаголствахте бе! Византийците са гърци точка. не са нито римляни нито не знам си какво . Вярно е че не са елини както ние не сме траки Това че живеем на същата територия не значи че сме онези народи живели по същите места в античността. Но Гърция дълги векове е била провинция на Древен Рим и след разпздането на Римската империя тя стои в основата на новата Източна Римска империя наречена Византия. Елини са древните гърци Тъй че стига с пишман историзма

133

Анонимен

преди 3 години

Ще си вземат репарациите от Германия на куково лято.

132

Електра

преди 3 години

А кога мръсните византийци, ще ни върнат беломорска Тракия и егейска Македония...

131

Анонимен

преди 3 години

Гърция пак си поиска ?289 млрд. репарации от Германия--------------"Гладна кокошка - просо сънува", мъ га харчеха стотиците милиарди евра не ривхъ!