170

Анонимен

преди 2 години

Нацистите да плащат и да не се правят, трябва да плащат и на Полша и Франция.

169

Гошо

преди 3 години

До АнонименА кога Русия ще плати репарации на България за агресията и през 1944г? Когато по нейна заповед са избити хиляди невинни Българи и превърна родината ми в комунистически концлагер!!!!

168

Гошо

преди 3 години

До АнонименДа така е ! само не знам още колко ще издържи Германия на този помиярски тормоз преди да свика новият Wehrmacht !

167

Анонимен

преди 3 години

Когато се раждали елини, юдеите плачели . Тези хитреци и мързеливци, само измами кроят.

166

Анонимен

преди 3 години

Това са пиявиците на ЕС!

165

Анонимен

преди 3 години

Така се членува в ЕС, приятели, а не като нас

164

Анонимен

преди 3 години

Тия гърци постоянно просят и търсят пари!

163

Анонимен

преди 3 години

ей тези много нагли бе !Откраднаха едни 300 милиарда евро ,сега малко по-скромни само 289 милиарда .Крадливи византийци!

162

.

преди 3 години

Гърците са находчиви хора (да не кажа по-силни думи) и си постигат своето. Факти от историятя много.Въпросът е: Кога България ще си поиска западните покрайнини от Сърбия и Беломорска тракия от Гърция и Турция?

161

Ти да видиш

преди 3 години

Хах, тия гърци що пара смъкнаха от ЕС като бяха залюляли краката преди няколко години и сега си искат репарации...

160

Анонимен

преди 3 години

А СЪЮЗНАТА БЪЛГАРИЯ, ЗАГУБИЛА 29 МЛРД ЗЛАТНИ ЛЕВА ОТ НЕРАВНОСТОЙНАТА ТЪРГОВИЯ СЪС СЪЮЗНА ГЕРМАНИЯ, МЪЛЧИ КАТО ПОЗНАЙТЕ КАКВО?!...

159

Да

преди 3 години

До Православен славянинЗапочваме от "пОбиликувайте", което означава "пУбликувайте". И правопис ли трябва да публикуват?

158

Анонимен

преди 3 години

Ако Гърците за 3 години искат 300млрд евра.Ние за 500 години колко да искаме?Дали ще им стигне хартията и мастилото да печатат?

157

Анонимен

преди 3 години

До АнонименТракизма се въвежда в България през 1972 година, няма такова нещо тракизъм, а е една нова измислица също като македонизма, виж във византийските извори какво пише - местното население е било славянско,славянски племена и заради славяни и българи, византийците построяват Анастасиевата стена около Константинопол още през 4-5 век. А гърците са византийци,те са от Азия и друга част са живяли и на Пелопонес и някои острови.

156

Анонимен

преди 3 години

Българската ВМОРО(Вътрешна македоно-одринска революционна организация) е активна в Солунския,Битолския,Скопския,Одринския и Цариградския вилает и се бори за освобождението на териториите с българско население от Османската империя!В програмните документи на организацията се изтъква, че тя ще се бори по революционен път за осъществяване на член 23-ти от Берлинския договор, за предоставяне на политическа автономия на Македония и Одринско!Гърци и сърби там няма до началото 19 век!Какви репарации

155

Косача

преди 3 години

Добре, че е бил Сталин, защото етиопците са искали да заграбят половин България след WW2.Тези ще пострадат най- много от вируса на короната, след тях всички католически държави.

154

Анонимен

преди 3 години

На нас немците ни върнаха земите през ВСВ,които сърби и гърци бяха заграбили, за какви репарации говорите, като немците са върнали земите с българско население на България, които откраднахте и които преди 19 век не са били никога ваши или с ваше население?И да не говорим,че е имало и гръцки фашистки фамилии,които са съдействали на нацистите и които и до сега разполагат с богатствата,които са гепили през войната.

153

Анонимен

преди 3 години

До АнонименАма ги стопиха с пожара ,напълниха ги с мигранбти и непрекъснато през последните години вдигат стачки,ние сме по-добре от гърците,повярвай ми!

152

Анонимен

преди 3 години

Потърсете информация колко милиарда евро е спечелила Германия от дадените на Гърция заеми? "Няма безплатен обяд" както казват някои! Поне в Гърция се построиха качествени магистрали и улици, работещо летище,имат развит и предпочитан туризъм, социална политика, имат по-големи покупателни възможности-просто да им имаш проблемите, въпреки, че преживяха икономическа криза.

151

Анонимен

преди 3 години

Абе ей, сърбите и гърците заграбихте земите с българско население и си разделихте помежду си в началато на 19 век, а на всичкото отгоре и репарации искате от Германия за нашите земи, които откраднахте, много сте нахални бе!