32

Анонимен

преди 3 години

Ееееи НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА! Това беше неуспешното име на партията! ИМА ТАКЪВ НАРОД- УСПЕШЕН ОПИТ! ХА ЧЕСТИТО!НЯМА ТОЛКОВА *** НАРОД ДА ИСКА ДА БЪДЕ УПРАВЛЯВАН ОТ ПИЯНИЦИ-СЦЕНАРИСТИ!ЩЕ ПЕЕМ И ЖИВЕЕМ! НЯМА МАСКИ НЯМА ПРАВИЛА И АКО НЯКОЙ НЕ Е ВЗЕЛ ДЪРЖАВЕН ИЗПИТ-ДИПЛОМА НА КРАКА ЩЕ МУ Я НОСЯТ! УТРЕ МОЖЕ ДА СТАНЕ ПРЕМИЕР!

31

Анонимен

преди 3 години

Масови протести и нови избори. Това ще стане, когато "младите" и глупавите отрязват.

30

Анонимен

преди 3 години

Пир по време на чума. Още един кандидат клиент на Темида. Сега ще излязат на яве всички далавера на чалгаря и тези около него. Колкото по-високо се изкачвамаймуната, толкова повече й се вижда червеният ***.

29

Анонимен

преди 3 години

Пир по време на чума. Още един кандидат клиент на Темида. Сега ще излязат на яве всички далавера на чалгаря и тези около него. Колкото по-високо се изкачва ***, толкова повече й се вижда червеният ***.

28

Бг

преди 3 години

*** чалгата!

27

до 24

преди 3 години

....СИК и ВИС на първо и второ място. Егати държавата сме !и на трето- Руска рулетка.

26

нострадамус

преди 3 години

Не може хора без грам морал да влизат в политиката и управлението на държавата.Гласуваха за плевенската хайта хора които му гледаха 20 год. глупавите предавания, които го направиха милионер.Но парите НЯМА да му служат дълго време. Правише си сметки да управлява с бсп но те са вече в небитието, сринаха се най после лапачите.

25

Анонимен

преди 3 години

ВАНКАТА ЩЕ БЪДЕ СОЦИАЛЕН МИНИСТЪР- ЩЕ РАЗДАВА ФЕРАРИТА ВМЕСТО МИЗЕРНИТЕ 50ЛВ.

24

Анонимен

преди 3 години

БЕЛОСЛАФ-СМЕНИ ИМЕТО НА БЪЛГАРИЯ- ВЕЧЕ ЖИВЕЕМ В ЧАЛГАРИЯ КЮЧЕК!

23

Българин

преди 3 години

И мен ме е срам това са първите избори след които съм отчаян. От нивото на хората, защото не знам колко необразован и колко глупав трябва да си да гласуваш за Слави. Който е работил с него го знае за какъв егоист става на въпрос. Викнал двама трима банкери и лекари и си мисли, че има експерти. Ванката сега последно ще бъде ли депутат или министър? Сиромахов този *** какъв ще бъде министър на културата? И плачещата върба Кулеков на социалната политика.

22

Анонимен

преди 3 години

Слави - министър-председател, Рачков - президент, Левски и Ботев - центрофуги

21

Ква я мислихме...

преди 3 години

... ква стана. Слави искаше просто да влезе в парламента, да го играе патерица срещу заплащане, сега трябва да го играе опозиция на ГЕРБ - не е шега работа да се репчиш на мафията, истинската мафия. Сега и да удвои охраната пак ще се чувства като крачеща мишена. Няма топки кръчмарският певец за такава игра.

20

Анонимен

преди 3 години

11 Борисов няма криминално минало, ако имаше такова, нямаше да има 4 успешни мандата, похвали от ЕС, включително и за българското председателство. Нямаше да има високи награди от службите на най-развитите демокрации в света.

19

Анонимен

преди 3 години

Грешка в сценария, Слави бяга от отговорност, мислеше да сподели голямото лапане с БСП, но столетницата се провали тотално.

18

Гроп

преди 3 години

Троляцииии,довечера надлъжно,не напречно!Стотинките ще спрат май,а?Севдето стяга чамадана :) Ае у лево

17

Срам ме е

преди 3 години

Човек, който се крие като мишка, не е излязъл в един дебат, не се е появил в някоя медия да каже пет приказки, дори да излъже нещо не ми го хвали. Не знае нито какво да прави, нито как се прави и само се крие. Какви са му експертите - Годжи, Минчев, балета? Циркаджийска история, то да управляваш Станиславе не е като да спретнеш концерт в Арената или някакви евтини, изтъркани и недодялани скечове. Ужас и срам за гласувалите за теб.

16

Анонимен

преди 3 години

Слави бе с мутрите в началото на прехода и си остана мутра. Докато хората гладуваха, той хвърлете из София с джип, пари кеш и собствен пистолет. Дори песен им посвети. Да ви е честит, чалгаря.

15

гост

преди 3 години

До АнонименПомним СДС, но имаме ли да губим още време, за да помним така и Слави? Нямаме време. Мислете трезво.

14

анонимен 3

преди 3 години

Абсолютно си прав, жалко , че толкова много българи му гласуваха доверие с надеждата , че нещо ще промени, как успя само да ги заблуди, отново тежки времена ни чакат

13

и т.н.

преди 3 години

човек без семейство и жена какво може да води освен безсмислена партия. добре че все още си плаща навреме