88

Анонимен

преди 3 години

Браво, София - 23 и 24!Браво на българите от чужбина, които и хранят близките си у нас, и показаха как може човек с часове да стои на опашка, но да гласува и то с мисъл!Вижте областите, които са гласували за гроб над 30% - това са най-малките, в които са останалида живеят основно пенсионери и бюджетни калинки, гласуващи под строй за кърмилницата, без която трябва ще им се наложи да работят реално!

87

Анонимен

преди 3 години

В държава с толкова много *** чалгари ,вече нищо не може да ме изненада...

86

Накратко

преди 3 години

Резлутатите са много добри.Сега ще се види кой кой е .Славчо сега се чуди какво ще прави като без ДПС нема правителство.Май ще има нови избори,никой нема да смее да управлява във времена на световна криза.

85

до 90

преди 3 години

Само Сорос ви е в главите и Бил Гейтс. Да не си патологичен атакист като вожда ви.

84

хтегвн

преди 3 години

Герберски тролчета, не се хабете. Така и така днес ви е последния работен днен. От утре няма кой да ви плаща вече. Не губете време, а бягайте към бюрата по труда.

83

Чичо

преди 3 години

Като гледам резултатите по области ,за герб са гласували раздутата и добре платена администрация,полицаите,пожарникарите и доста от цветните индивиди.

82

Браво Ossi

преди 3 години

Мъдри думи!

81

Не!

преди 3 години

Независимост за София!

80

D

преди 3 години

КАто гледам ГЕРБ печелят в най-бедните райони. Здраво купуване на гласове е падало. Иначе ГЕРБ вече не могат да съберат и колкото Мая Манолова.

79

сланини

преди 3 години

Другарката сланини върши перфектна работа! На следващите избори посиранци няма да влязат в НС, а България най-накрая ще постигне европейската нормалност.

78

Анонимен

преди 3 години

До OssiИ как ще стане тая работа? Дългият нито има експерти, нито опит имат, нищо нямат.Една седенка батьовци дето хал хабер си нямат от управление.Тях ги е страх от властта. Искат да са в сянка. Някой друг да управлява, а те само да лаят.Бас държа, че всичко възможно ще направят, за да има нови избори, да не отговрят на въпроси и да не поемат отговорности.

77

смях

преди 3 години

няма такъв кючек бате.

76

Ossi

преди 3 години

Честито на шоумените. Но вече хейтърството, отричането на всичко и криенето от всякакъв дебат няма да са достатъчни. 17% им гласуваха доверие, което те трябва да оправдаят по някакъв начин. Слави, след като изкара вируса, който отричаше, не е лошо да излезе и каже какво смята да прави. Иначе, народът както е в еуфория и му е дал доверие, така ще си го прибере. Справка: Царя.

75

цирк БГ

преди 3 години

Българската държава ще се управлюва от Няма Такава Държава и в НС влизат Мутри Вън.

74

Анонимен

преди 3 години

Преоблякъл се Илия,погледнал се,пак в тия...

73

Анонимен

преди 3 години

Maгистрала ХЕМУС ще е готова през 2098. Учиндолецът също има жипка, ще обикаля с кукуфците на инспекция.

72

Анонимен

преди 3 години

Изтеклите мозъци, ягодоберачи и миячи на чинии казаха - ние тук ще се гърчим в Западния концлагер, а вие ще си карате по хубави магистрали - Я, да ви туурим чаллгаря на власт, да видите какво е. Няма само на нас да ни е гадно я!!!!

71

Анонимен

преди 3 години

НЕ искате пожарникар получавате цигулар!

70

Българин

преди 3 години

София да се отцепва от България. Дженд.ъри не ни трябват

69

Анонимен

преди 3 години

Бойко направи София град с благоустройство. Направи им магистрали да стигат удобно до провинцията. И тези какво направиха.