108

До боко 114

преди 3 години

Алооо, Боко, вие вселяндурите превърнахте София = България !И аз не искам да е така, но това е положението !

107

боко

преди 3 години

до 110 какви са тия дб имат гласове в софия но софия не е бг . сега българите 'е разберат кон боб яде ли . на власт ще доидат един дълаг злобар едни за нищо не ставащи политици от дб и за капак госпожа галевица ха ха ха . цирк буш ще управлява бг . които има възможност да сбира багажа и да се спасява

106

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 3 години

Къде отидоха цели 70-ХИЛ.гласа от Турция в полза на ДПС??!Как така , БСП -падна с цели 10% , под ИТН , без да има местни структури по места и в чужбина --едновременно, като по сигнал??!

105

чудна работа:

преди 3 години

Нали ИТН , нямаха местни структори в тези райони до преди изборите??!Как така ги създадоха за отрицателно време и почти навсякъде очитат от 10--до 22% ГЛАСОВЕ ЗА ИТН ??!!!КЪДЕ ОТИДОХА ГЛАСОВЕТЕ НА ДПС ОТ ТУРЦИЯ И БСП ...ХА,ХА,ХАААААААААА...ТУК МИРИШЕ НА ЯКА СДЕЛКА!!!!!

104

СТРОИТЕЛЯТ БОЙКО!

преди 3 години

Строителят на АЕЦ Белене и на Путиновия поток за Сърбия се оказа "победител" , но заобиколен в парламента единствено от Путиниски партии. Оказа се, че много от неговите избиратели, несъмнено достойни европейци,снеха доверието си от него и заради измамата с прословутия газов хъб, за който няма отклонителна тръба от Путиновия поток. Да не говорим, че руски оръжия, които купиха сърбите минаха през НАТО-вска България, без разрешение на Брюксел, а за потока Байдън ще се занимае с него лично...

103

Анонимен

преди 3 години

Демократична България печели безусловно в София. Фандъкова ако е човек с достойнство би трябвало да си подаде оставката или да се оттегли предсрочно. Такава е логиката в нормалните демокрации.

102

Анонимен

преди 3 години

Само не разбирам как така почти никой не харесва ГЕРБ и почти всички искат да си отидат, а най-много гласували са за ГЕРБ. Намирисва ми на купени избори.

101

Абе

преди 3 години

Иска ми се, ама няма как да стане! Мая общата да състави правителство, за да видя след, колко време онези които системата ги убива и другите яйцемети ще излязат на протест!

100

Morski

преди 3 години

Член Първи на новия Парламент - Преименуване на Плевенска област на Учиндолска. Член втори на новия Парламент - преименуване на БЪЛГАРИЯ на ЧАЛГАРИЯ! СРАМ ме е от вас... Тези гласували за Учиндолския ЧАЛГАР!

99

Анонимен

преди 3 години

Който сега е наказвал с вот, ще му се върне като бумеранг и е наказал единствено себе си.

98

Анонимен

преди 3 години

25 МИР в столицата е района с голям брой *** братя...купуването на гласове е стара традиция...

97

Изглежда

преди 3 години

единствено избирателите на ДПС са доволни от своите избранници и гласуват твърдо за тях.

96

Анонимен

преди 3 години

*** или гоблени или някакви там други героии. Това което става на изборите се нарича събуждане или проглеждане. Скоро ще има пълна промяна и особенно при следващи избори. Ако на избирателите им се каже ,че ще има промяна и всички престъпници от партиите бъдат осъдени, заеднос корумпирани съдии и прокурори,както и троленето за партия, тогава ГЕРБ и ВМРО, едеинствено ще намерят спасение в Унгария или в тундрата.

95

ЧУДЕСНИ РЕЗУЛТАТИ

преди 3 години

СЕГА Е ВРЕМЕ ДА ВИДИМ "ПРОМЯНАТА" ,БЕ....ХА,ХА,ХАААААААААААНАЛИ ЗА ТОВА , БЕШЕ ТОЯ ЗОР...??!!САМО ДА НЕ СЕ ОКАЖЕ ЧЕ "ЗОРТА" Е БИЛА ЗА ПАРИТЕ В БАНКИТЕ И ПАРИТЕ ОТ ЕС ЗА К-19...ХА,ХА,ХААААААА??!ЩОТО ТОГАВА ---ЖАЛНА ВИ МАЙКА!!!!

94

121,

преди 3 години

Ми нормално е. В малките градове освен бюджетна администрация и висящи на помощи и пенсии друго почти няма. А тия, изброените най-лесно и евтино се купуват.

93

А сега де

преди 3 години

Тези са като грозни магистралки искащи да станат балерини ,сърби боли драго ми е ,май всички се натискат за депутати без да поемат политическа отговорност.

92

Анонимен

преди 3 години

От данните се вижда,че колко е помалък града ,толкова хората са по-доволни от настоящето и управлението в миналото. Доакто в София са готови за тотална промяна на управлението.Това ме кара да мисля ,че има надежда и че в тази държава все още има здраво мислещи и независими хора. В малките места има и верочтност хората да са отчаяни и все още да избират по-малкото зло между ГЕРБ и БСП. Това може да се премахне след като видят ,че има и друг вариянт, а не само ГЕРБ и БСП и сателитите им

91

До Morski

преди 3 години

Напротив! По-голяма чалгария от досегашните не сме имали и няма да видим /дано!/.

90

Анонимен

преди 3 години

Видяха се резултатите - работещите, ама наистина работещите, не скатавките от администрацията, интелигентните и младите хора не искат досегашното статукво!

89

Morski

преди 3 години

И кво стана... Северозападна май не е северозападнала!Там най-малко са за чалгаря. Логично в учиндолско (Плевенско) и нелогично в уж "интелигентните" Варна, Русе, Велико Търново, Бургас! ПРЕДЛАГАМ В ЧЕСТ НА НОВАТА ВЛАСТ ПЛЕВЕНСКА ОБЛАСТ ДА, СЕ ПРЕИМЕНУВА НА "УЧИНДОЛСКА" ! Моля Новата власт да го включи като първа точка в новия Парламент! Член Първи така да се каже!