27

Как Сийка

преди 3 години

Ми тя,Нинова,де,отново ще изкара и тия резултати от изборите нечестни и противозакон ни, отново ще пледира за разбиране,тъй като и от тия избори партийката й излиза по-сил на,обновена,пречистена и повече от всякога готова да управлява с над алтернатив ните си идеи ... страната ни!И накрая философски ще заяви на привържениците си :" Не губете кураж,има друг тираж !" Да,ама не другарке Нинова !Ако има някой, който доведе БСП до катастрофа това е само твойта милост - прав е пернишкия кмет!!!

26

Анонимен

преди 3 години

Никаква отговорност, направо събирай пучисти и я сваляйте.

25

Анонимен

преди 3 години

Не този кмет остави Перник без вода. Много бъркате. Много бързо забравяте.

24

ББ

преди 3 години

то Нинова Вълци като теб я ядат,предтели като теб,Перник стоя цяло лято без вода ...държеше те на кайшката борисов...като пале...Нинова...жена...призова Борисов да излязат от парламента и да се разберат като мъже...Нинова е мъжа,осигури по 3 х.лв на всяко семейство...хората не го чуха...прекали с русия,подцени 3 милиона отчаяни роби в Европа...БСП не е мафия ...отърва ги от Гергов и куб руски агенти,корумпирани,Русия е фактора които я закопава,Народа на България е важен!

23

Хм !?

преди 3 години

И това нещо, което забогатя покрай оня водопровод за 26 милиона, който не струваше повече 260 хиляди, подарен му от Борисов, извъртя ***...Всичко корумпирано в тази държава все при Борисов намира местенце.

22

Анонимен

преди 3 години

Не е прав тоя кмет. *** е върха. Тя гепа партията на крадците. Дерзай Курнелио!

21

Анонимен

преди 3 години

Така е, нейният провал е по-голям и от този на ББ и Воля.

20

Анонимен

преди 3 години

Корнелия Нинова се държи хем като партийка ор БСП, хем като партийка от ГЕРБ!Е не може тъй, другарко Нинова!Трябва да решиш от кои комунисти да бъдеш: От комунистите от БСП или от комунистите от ГЕРБ?

19

Анонимен

преди 3 години

Браво *** ти можеш,доказа го не един път, да си жива здрава да фалираш БСП под 4% бариера!

18

Анонимен

преди 3 години

До 12Напротив уникално е ,защото 2001БСП са трети като за тях са гласували над 780хил.,сега около 450хил.

17

Ученика

преди 3 години

Нинова е в сговор с Борисов отдавна...

16

Анонимен

преди 3 години

Тоя *** отиде ли вече в ГЕРБ ... Или още не го е обявил официално ... ???

15

Слави

преди 3 години

Е няма такова Бесепе !

14

дано

преди 3 години

Да се надяваме че Позитанската Престъпна Организация няма да види властта още 5-10 години и ще се самозакрие поради липса на финансов интерес от страна на членовете и.

13

Анонимен

преди 3 години

Като отидох да гласувам забелязах, че на опашката от 50-60 човека има само млади хора, тези над 50 г. бяха двама-трима. Новите, които дойдоха след мен, също не бяха възрастни. Явно избирателите на БСП си бяха останали вкъщи заради лошото време и пандемията. Впечатленията ми са от секция в областен град.

12

Не е уникално

преди 3 години

БСП зае трето място и на парламентарните избори през 2001 г. Това не попречи на тогавашния лидер на партията Георги Първанов да спечели президентските избори в края на 2001 г.

11

Анонимен

преди 3 години

Честото ,***!По БСП-телевизията дават повторение на някакво предаване а БСП в миша дупка се завряха.Може и четвърти да станат, още не са преброени всички гласове.Доживях, червените да са трета или четвърта политическа сила.Най-после.

10

Ха-ха

преди 3 години

Пука и. Нали се уреди на хранилка за още един мандат. Има да пише визии за България и надника и да върви. Поне да благодари на каскетите с бастуните

9

нищо

преди 3 години

Сега Румбата ще си гука със Слави. И ще види катастрофата на всичките си мечти.

8

тоя какво се връзва

преди 3 години

БСП и преди 9 Х 1944 е била партия на декласираните типове. Справка биографиите на всичките и "герои". По Сталинско време, радиото е било новост. Каквото кажат по радиото - това е било вярно. Хората са вярвали. Комунистите са ходели с вестник в джоба за да ги видят че четат вестник. След 10 Х вече в условията на нова медия, кабеларките изгря звездата на нов месия. Елементарен и т*п, той импонира на елементарните елементи. Просто сега новото поколение тръгна след Слави.