Снимка: БГНЕС

Кметът на Перник Станислав Владимиров заяви, че ще бъде един от хората, които ще поискат пряка отговорност от Корнелия Нинова и от ръководството на БСП след резултата от днешния вот.

Още по темата
"Когато ти си в идейна безпътица, когато си в организационна катастрофа, когато се опитваш силово да налагаш на структурите и листите, и мненията, и позициите, резултатът е точно такъв, какъвто е в момента“, каза Станислав Владимиров.

"Корнелия Нинова не можа да разбере БСП каква партия е. Това не е еднолична фирма, такава каквато тя си я представя. Тя много иска да изглежда като Бойко Борисов, това и друг път съм го казвал. Само че Бойко Борисов си направи партия и там може да прави каквото си поиска.

БСП не е такъв тип партия и този лидер така и не разбра какъв тип партия е БСП. Че тук водещ е диалогът, вътрешнопартийната демокрация, че трябва да се уважават структурите, да се уважават органите на партията", коментира той, цитиран от БНР.

По думите му третото място е "уникална катастрофа", и то когато си бил в опозиция, защото всяко управление носи негатив.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase