Снимка: БГНЕС

Кметът на Перник Станислав Владимиров заяви, че ще бъде един от хората, които ще поискат пряка отговорност от Корнелия Нинова и от ръководството на БСП след резултата от днешния вот.

Още по темата
"Когато ти си в идейна безпътица, когато си в организационна катастрофа, когато се опитваш силово да налагаш на структурите и листите, и мненията, и позициите, резултатът е точно такъв, какъвто е в момента“, каза Станислав Владимиров.

"Корнелия Нинова не можа да разбере БСП каква партия е. Това не е еднолична фирма, такава каквато тя си я представя. Тя много иска да изглежда като Бойко Борисов, това и друг път съм го казвал. Само че Бойко Борисов си направи партия и там може да прави каквото си поиска.

БСП не е такъв тип партия и този лидер така и не разбра какъв тип партия е БСП. Че тук водещ е диалогът, вътрешнопартийната демокрация, че трябва да се уважават структурите, да се уважават органите на партията", коментира той, цитиран от БНР.

По думите му третото място е "уникална катастрофа", и то когато си бил в опозиция, защото всяко управление носи негатив.

Коментари Напиши коментар

30

Как Сийка

преди 1 месец

Ми тя,Нинова,де,отново ще изкара и тия резултати от изборите нечестни и противозакон ни, отново ще пледира за разбиране,тъй като и от тия избори партийката й излиза по-сил на,обновена,пречистена и повече от всякога готова да управлява с над алтернатив ните си идеи ... страната ни!И накрая философски ще заяви на привържениците си :" Не губете кураж,има друг тираж !" Да,ама не другарке Нинова !Ако има някой, който доведе БСП до катастрофа това е само твойта милост - прав е пернишкия кмет!!!

29

карачанаков

преди 1 месец

До ББ От хапчетата ли е ,от гъбите шейтаке ли от годините ли ?
НИНОВА ОСИГУРИ ПО 3 ХИЛЯДИ лв НА СЕМЕЙСТВО!!!!!!!!!!!!!!!!!!
АБЕ ТИ ДОБРЕ ЛИ СИ ? Сигурно за това е опразнила партийната каса

28

карачанаков

преди 1 месец

НЕ я тормозете жената че може и да отслабне ,а така си е хубавичка
закръглена.Е подведоха я придворните и социолози,Андрейчо,Кънчо
и Стойчо и се виждаше вече победител,но не е късно сега Баджанака
като преброи гласовете може и първа да я изкара.