253

Байчо

преди 3 години

Пак ли ще има 240 депутатина? Стигат и 50 в парламента. И без това на 230 гласовете не чухме с години.

252

Анонимен

преди 3 години

Спокойно бе хора. Нито Слави нито Бойко управляват сами. ИТН са ГЕРБ 2 и по произход и по убеждения. Имат си достатъчно хора зад тях, които реално да им водят политиката. Е, единствено че сега ще има уникално за България избиване на комплекси от страна на ИТН.

251

emigrant

преди 3 години

Преди 20 години дойдох да живея в Испания!Точно тогава имаха избори на които безупречния до този момент премиер Азнар беше ушетан от социалист Сапатеро!Не обичам социалистите нито в БГ,нито тук!Затова попитах мой познат испанец,защо ще гласува за Сапатеро след като Азнар ги напълни с пари и благоденствие,а той ми отговори,че ще изберат социалистите да ги направили да живеят по добре?!Така ги попиля Сапатеро 8 години,че когато напусна имаха 7 милиона безработни!С чалгаря и другите ще е същото!!

250

Виждащ

преди 3 години

До KromОт селянин чалгар какво да очакваме освен селски и клоунски номера. Миналия март когато казаха за ковида Славчо големия разбирач от всичко от чалга и шоу до политика и медицина каза, че няма такова нещо и политиците го използват за техни си цели. Да се прехвърлим на април тази година изведнъж разбирача се разболя много странно нали се използва за политически цели.

249

хохо

преди 3 години

Who cares ...

248

БАЙ ХОЙ

преди 3 години

How cares ...

247

АЙДЕ ,БЕ СЛАВИ....

преди 3 години

НЕМА ЛИ ДА ИМА "ПРОМЯНА" ...??!ДА НЕ ВЗЕМЕШ ДА СЕ "ТРЪШНЕШ" ...БАШ ПРЕДИ "ПРОМЯНАТА"...ХА,ХА,ХААААААААА

246

Виждащ

преди 3 години

Сигурно сега като Славчо спечели някоя от неговите песни ще е химн на страната. Това е ПЪЛЕН СРАМ докъде се докарахме ама какво да кажа хах да им е на "голямата промяна" и сега става "от трън та на глог" сменяме пожарникар с чалгар еми честито.

245

Krom

преди 3 години

Айде, почнаха клоунските номера. Самоизолирал се? Или изчаква ? Както и да е. Българина който не обича да работи и предпочита да чака месията си хареса нов такъв. Е, ще го получи заедно с всичките екстри.

244

Дедо

преди 3 години

Путин знае ли ,че си болен дедовото. Не се коси, он ще ти назначи замистник и годен за министър председател,също както стана с догана.И на него тъй му рекоха: Ти спечели и мълчи-ний знайм що да праим.

243

Анонимен

преди 3 години

Поредната лъжа на чалгаря. Няма симптоми на корона вирус, това е нелепо, за целта има тест, който ясно сочи имаш, или не корона вирус. Явно чалгуца го е страх, знае, че не става за министър председател и се чуди как да извърти нещата....

242

you

преди 3 години

Има такъв народ били фаворити на младите.За тези млади които не искат да работят,искат все някой да им дава ,да живеят наготово,да получават помощи въпреки че не са изработили един ден.За ония млади които завършват висше образование без да посещават такова учебно заведение.За ония млади на които ако ги накараш да направят нещо ще ти се обидят защото и ти можеш да го направиш.За ония млади дрисльовци които по цял ден драскат по разни форуми и сайтове и се мислят за най-великите.ПОЗОР !!!

241

мунчо

преди 3 години

интересно, че за разлика от друг път, сега всички се скриха и никой не излиза по тв да се хвали как е спечелил. Даже нароченият за нов месия Слави се самоизолира / и чака нареждания какво да прави/.Ситуацията е патова и много мътна, а в мътна вода се ловят най-големите риби нали...голям цирк ни чака.

240

Рамзан Кадиров

преди 3 години

Партията на Божков и Москва - втора... Има такъв народ - прости и *** чалгари, влечащи ги към *** и Анадола...

239

Анонимен

преди 3 години

Славчо много удобно ги получи тия симптоми точно когато трябваше да излезе и да каже нещо смислено... Явно сега му пишат сценаристите репликите и ще го запишат до няколко дни. Поредната крайност, която няма да доведе до нищо добро! Славито ще оправи държавата и ще изгони мутрите, дето плака за СИК и ВИС до скоро и са му приятелчета всичките и го снабдяват със забранени субстанции и момичета за една нощ... Чакайте, дано да дочакате.

238

ИСТИНАТА

преди 3 години

след като пожарникар ви управлява 10+ години, не виждам какво се шашкате от Слави.вижте първите интервюта с Боко- още в началото, като кмет на София- неадекватен и негоден, но виж го сега- пълни шкафчета, схеми с ремонти на ремонта и само хунтата около него си го харесва... $$$$

237

АНОНИМ

преди 3 години

ЧАЛГАРИНА НЕ Е БОЛЕНЧАЛГАРИНА БЯГА ОТ ОТКРИТ ДЕБАТЧАЛГАРИНА НЕ МОЖЕ ЕДНО ИЗРЕЧЕНИЕ ДА ОФОРМИ БЕЗ ДА ГО Е ЧЕЛ СТО ПЪТИНЕГОВИТЕ РАЗГОВОРИ ПО ТВ СА ВИНАГИ НА ЗАПИСЖАЛКО ЗА БЪЛГАРИЯ

236

Виждащ

преди 3 години

Нещо ми намирисва на 800те дни. Много обещания шоумен и пияница. Такива ключови думи ми излизат в ума като се сетя за Славчо и изказванията му.

235

Честитка

преди 3 години

Честито,българи! Победиха чалгата , гюбека и простотията - те ще ни закарат там, където ни е мястото - в Евразия ! На *** народ - просто място! Така са ни и поробили турците - разделена България е подарила робията си на Турция без съпротива-направо е събула гащите си ! Така се оказва и днес !

234

1

преди 3 години

Тоя чалга народ си заслужава съдбата.