220

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ бил избора на най-образованите? Ха,ха,ха!Точно най-образованите отсвириха ГЕРБ.

219

хахахахаха

преди 3 години

ГЕРБ и високо образовани? *** оксиморона!Нищо де= Важното е, че си отиват! Чупката, уpoди *** и крадливи!

218

БайГроздан

преди 3 години

И как определиха,че най-образованите са гласували за ГЕРБ?Уж е тайно гласуването пък някой си прави някакви статистики.Ако манговците са най-образовани съм съгласен,но всички знаем,че за ГЕРБ гласуват манговците и разни наредени чиновници.Що ни правите на маймуни?

217

Анонимен

преди 3 години

Добре е все пак че образованите все още са повече от селянията. Но това бързо ще се промени след като Слави стане премиер и " едно Ферари с цвят червен" стане национален химн.

216

има ли значение

преди 3 години

Мирише на платена статийка, подкрепяща Герб и статуквото като цяло! Всеки, който има дори 1 гънка на мозъка, не би гласувал за Герб освен ако не е мазохист или пък го държат с нещо! Защото оня тиквун освен от кражби, от нищо друго не разбира! Ааа да! Знае само да повтаря "работа, работа работа". Но не той да бачка за нас, ами ние за него и да си плащаме за което!Та който е гласувал за него, да му изсъхнат ръчичките!

215

!!!!!!!!!!!

преди 3 години

основният електорат са *** при герб, как са най-образовани хахаха как ви дава сърце да пишете такива безсмислици :D

214

Анонимен

преди 3 години

До 247.Ако имаше програма и половината от тея проценти нямаше да вземе.Много добре направи че си мълчеше през цялото време.

213

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ не е на образованите! Не знам от къде ви дойде тая мисъл! Доказателството е София,където ГЕРБ губи.

212

Анонимен

преди 3 години

ГЕРП на най-образованите?!!! Хаххахаха... Абе много образовани станали ***!!! Хахахаха

211

Reptile

преди 3 години

Славун взе 15% с един хвърчащ лист с 10 точки... ми ако имаше програма и възможност за концерти, то чалга-феновете щяха да го направят първа политическа сила...

210

Анонимен

преди 3 години

90% от държавите с мажоритарни избори са в Африка.100% от държавните с мажоритарни избори имат само по 2 действащи партии, които управляват еднолично и не съществуват правителства.Слави е най-големият подарък за БСП и ГЕРБ. Той ще докара мажоритарните, които ще закотвят ГЕРБ и БСП за още 100 години и после като типичен оправяч ще хване пътя.

209

Reptile

преди 3 години

Третият Цар е ФАКТ, нищо не е научил българския народ за 25 години!Остава нормалните хорат да треперят от чалгокрацията на учиндолският водач. Махаш ГЕРБ за сметка на Маями, Славун и Черепа... значи си д*бил!

208

Анонимен

преди 3 години

Някой от гласувалите за Слави може ли интелигентно да ми обясни той, дясно ли е, център ли е ляво или изобщо каква политика води?

207

Анонимен

преди 3 години

Верно, най-образованете ще гласоват за най-малко образованете и крадливи мутри!???

206

Анонимен

преди 3 години

Всичко това показва, че ромският вот е за ДПС и ГЕРБ - селата и хората с ниско образование.

205

Уравнение

преди 3 години

Най-образовани = Хора с най-голям догод = Не искаме 30% данък от БСПЗагрявате ли или как да го обясня по-просто?

204

дедо Ташунко

преди 3 години

Ако хората с висше образование наистина са избрали Борисов, това означава. че са продажници. Мисля си, че тази статистика е доста фалшива. Борисов, Цецо и протурската партия са за затвора, включително "патриотите''. Всички останали партии трябва да създадат отечествен фронт срещу мафията и да я натикат в затвора за дълго време! Трябва да изгладят разногласията помежду си заради майка България! Този народ страда вече повече от 3 десетилетия. Много българи ще се върнат с радост в Родината си!

203

Емиграция

преди 3 години

Поредното доказателство, че "вишуту" нe означава интелект :D :D :D

202

;)

преди 3 години

Уви България вече е в онова десетилетие, когато чалгата идва на власт. Отчасти тъжно, но добре - вече вървим към милениума, само след няколко години ще дойде ерата на Еропейски мислещия българин! Доко доко за всички - колелото на живота се върти!

201

баба мара

преди 3 години

за герб са гласували хората с висше образование са гласували задб