36

Анонимен

преди 3 години

Ваксинацията върви много бавно и няма да спре следващата вълна. Кога ще бъде тя, зависи от това кога ще пратят децата на присъствено обучение. Два месеца след като тръгнат на училище е пикът на следващата вълна.

35

РАДУЛ

преди 3 години

Млъкни бе Начев ! КЪде виде да се слагат ваксини по време на пандемия и не ти ли е ясно ,че е тунингован този вирус . З а какви вълни говорите 1,2,3 ...10... и т.н ! Изпробвана и внедрена е в този модерен и напреднал свят, науката е способна на всичко ,но и за пари ! АЙ СИКТИР ! УМНИЦИ !

34

Анонимен

преди 3 години

Професор генчо някой си - евреина. аре, у лево.

33

Анонимен

преди 3 години

До ГНЕВЕННе астра зенека,астричката е ок,за него файзер и модерна.

32

Анонимен

преди 3 години

Чичка,ти направи ли си генната терапия? Не ни мисли нас,направи си я ти,и на твоето семейство.

31

Левтер

преди 3 години

А пък аз си мислех,че зависи от хората дали ще се ваксинират. А то зависело от ваксините,записвам си за да знам за следващата пандемия.

30

Kuncho

преди 3 години

Кажете поне едно число от този план!За *** ли ни имате?!Истината е че няма никакъв план!То затова измислиха зелените коридори защото няма никаква организация!Вижте възраста на починалите!Поедните Властимащи за пореден път се подиграха с възрастните хора!За съжаление липсата на ред и приоритезиране по възраст и заболявания ще убие повече от 2 000 човека!

29

Няма значение

преди 3 години

ама то и трети пик няма...

28

Тая

преди 3 години

приятел и той се изходи -пази си милионите.

27

Анонимен

преди 3 години

Снощи така се ваксинирах с уиски и вино, направо двете дози наведнъж, още ме цепи кратyната.

26

Квото решат

преди 3 години

Четвърти,пети,шести пик може да има,може и да няма-зависи какво ще решат ! Ама не тук,у нас, а някъде другаде! Ако решат-може и селскот остопанство например да ни възстановят! Да,ама-нямат да решат!

25

Анонимен

преди 3 години

Ако кастрацията върви по план, ние обещаваме светло бъдеще на вашите деца!

24

Анонимен

преди 3 години

Ако е с АстраЗенека гробищните паркове ще отънеят

23

Щетите от Симеон 2

преди 3 години

Са черен век за България и ще платите скъпо за това ....

22

В онова време:

преди 3 години

Адолф Хитлер не се е "кефел" нито на Франко, нито на Мусолини - обаче неговата планирана арийска су-рия дето да управлява Европа след войната трябвало да е от аристократичните родове на Европа - Сакскобурги, Батенберги - а защо не и двете, да ги комбинира в една линия и първият от тая линия се явява Симеон 2 .... Въпроса е че бащата не е Борис 3, а е Фердинант и тук има голям проблем Борис 1 е тоя дето убива много български родове и покръства, Симеон 1 -Златен век на победили те похристиянчени

21

Анонимен

преди 3 години

"Четвърти пик" - най-лош досега - с много умрели - ще има, когато достатъчно се "ваксинират" и срещнат есенния грип, и тогава ще се случи очакваното. И ще го пишем "НОВА СМЪРТОНОСНА МУТАЦИЯ". Но си трайте, че Бил Гейтс се обижда и трие мнения.

20

Анонимен

преди 3 години

Няма да върви по вашия план, това е сигурно.

19

Анонимен

преди 3 години

Ваксинация е когато се използват ваксини.Това нещо срещу т.н. ковид, НЕ СА ВАКСИНИ.Спрете да го наричате така.

18

Nike

преди 3 години

Не ваксината, а ако пролетта и лятото вървят по план и са дълги и горещи, няма да има нова вълна. Защото, ако разчитаме само на флегматичния темп на ваксинация и *** мерки, и не идваха 5 6 месеца топло време, за да се потисне вируса от самосебе си, щеше да има и 4та, и 5та вълна. Да стискаме палци лятото да е дълго и горещо, за да може да се ваксинираме спокойно и зимата да забравим за короната.

17

6

преди 3 години

От утре ще ви почваме с ваксините. Всички придворни наколенкаджии сте с предимство.