133

Истината

преди 3 години

До АнонименПознавам доста турци с двойно гражданство,които като си вземат пенсията от Турция тука живеят като бейове !

132

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Те са плодовити и около 3 милиона ще направят бг ислямска държава."Споко, те не искат да остават в БГ.

131

Лили Барута

преди 3 години

Една от най големите грешки на БГ е че след Освобождението от турско робство оставихме да живеят м/у нас голямо число турци - резултата който се вижда красноречиво днес....

130

Анонимен

преди 3 години

До перпАнадолецо, нали вожда ти Ердоганя вече ги пуска тези бежанци, даже с палките ги подкараха в Гърция. И какво повече ще направи?

129

Сатира

преди 3 години

Коментарите по-долу само показват колко злобен и комплексиран може да бъде ***. Населението ни намалява, пенсионерите се увеличават, липса на работна ръка. Вече сме около 6,7 млн. Турция е 83 млн. народ. А ние се дразним че някой искал Бг гражданство.Турците в това отношение са десетилетия по-напред от нас, все пак са бивша империя. И умеят много добре да работят със народните маси.

128

Анонимен

преди 3 години

До 158Да се унищожи европейската култура и да се стигне до доминация на исляма като религия над християнството, ето това цели Ердоган, заедно с Саудитска Арабия, Катар и някои други страни.2. Изнудване на ЕС за милиарди със заплаха да пусне тези ***, както и по политически въпроси.Айде ходи в Анадола да лъжеш неграмотните как Турция пазела Европа.

127

Анонимен

преди 3 години

До перпДо 158, А защо не си охранявахте границите а съвсем преднамерено пускахте,ислямисти и хора които НЕ са никакви бежанци да нахлуват в Европа?Милиони млади мъже 99% мюсюлмани, много от тях радикални.Отговорът е:1. Защото диктаторът Ердоган изпълнява целенасочено идеята за халифати възраждане на Османска импирия- неоосманизъм. Превземането и ислямизирането на Европа чрез миграция и заселване на мюсюлмани и създаване на много деца, същоиндоктринирани в исляма, за да се унищожи ев

126

Левски

преди 3 години

Въртя се в гроба и не мога да намеря покой като гледам как лицемерите се кичат с моят лик за да си придават добродетели, които душите им не притежават и не разбират. Аз се жертвах за да създам държава на свободни и честни хора, без разлика от техния цвят, религия или произход, а не да заменя едни потисници за други или да направя потиснатите потисници. Събуди се народе! Омразата и страха са плевелни семена, лесно хващат, но трудно се изкореняват. Пътят им е лесен, но винаги води до блато.

125

Щирлиц

преди 3 години

Да си живеят поживо поздраво в Турция,там им е мястото,няма лошо и да се увличат с още ...екскурзианти.

124

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 147Кое те кара да мислиш че там заплатите и пенсиите са по високи?

123

перп

преди 3 години

Като виждам расистки и злобни коментари и мисля че Ердоган трябва незабавно да отвори границите за тези 6 миллиона бежанци. Да не сме длъжни да ги храним тука. Малко и вие да ги храните. За тези ганиовци ще кажа само едно нещо: бъдете балгодарни че Ердоган не ги пуска към вашата страна.Иначе 6 милиона бежанци е равно на населението на Ганьовистан. Капиш?

122

Анонимен

преди 3 години

isdislav, isdislav ;-)

121

Анонимен

преди 3 години

Пълни глупости. Това е статия за преди изборите. За хората които четат само заглавието и да могат да се палят страсти.

120

Анонимен

преди 3 години

Браво на тях, обаче паспорт не се придобива така лесно. Има много изисквания. Освен това, паспорта не е достатъчен за прогрес в ЕС. ЕС пазара е доста конкуретен и трябват още много документи и квалификации, за да си намери човек добра работа там т.е. работа различна от шофьор на камион, продавач на дюнер, камериер и т.н.

119

али

преди 3 години

Нормално е, да не би младите в Българрия да мислят като, поколението на 90 те.....Искат и да имат български паспорти, това им дава свободата да пътуват свобдно е ЕС и мого други държави.....

118

Анонимен

преди 3 години

Странна работа-българските гласоподаватели намаляват,а турските се увеличават.Ще се намери ли някой,който да се разрови по-дълбоко и да каже защо се получава така.Накрая да не се изсипе цяла Турция да гласува за нашите избори?

117

Край

преди 3 години

Мъчно им било за идеите на Ататюрк. Да бе. колкото и не мен. С бг. гражданство отиват да работят в Германия дето имат вече плацдарм.

116

Анонимен

преди 3 години

Днес най-актуален е въпросът защо на хора,които не знаят български им се позволява да гласуват?Как ще прочетат имената и партиите в бюлетината?Или както обикновено,някой ще им напише номера на листче и те само ще го отбележат.С какво тези хора са допринесли за развитието на страната,та да ми определят нейния курс и политика???

115

Анонимен

преди 3 години

Добре са дошли на всички туркини много ми харесват

114

Анонимен

преди 3 години

Не ни трябват троянските коне на Ердоган.