15

Striker

преди 3 години

Браво на венецианците! Това се чакаше отдавна. Лагуната наистина не е място за тези мастодонти. Ето, по време на памдемията, живота там започна да се завръща, имаше делфини, медузи, които не са се появявали десетилетия. Браво!

14

Анонимен

преди 3 години

аз ще отговоря как ще се справят и без туристите ми като премахнат туризма като основно перо от бюджета си.Ще направят една атомна централа с 4-5 1500 мегаватови реактора ще направят цех за металолеене и металургичен комбинат завод за полупроводници и чипове и тн.Свикнали са лесната рагази дай тука кафенце снимай се ау колко хубаво ама не става така.

13

Анонимен

преди 3 години

Вай, аллах, вай...

12

Анонимен

преди 3 години

Либерастката секта простотия, носи след себе си само разруха и мизерия. Някакви си там хиляди жители на Венеция щели да останат без работа, но нищо важното е да се провеждат устойчиви либерастки политики. Устойчиво да се унищожава местната икономика, за да може зелените хипи талибани да са доволни.

11

Анонимен

преди 3 години

Значиии ако са харчат кинти дъното на лагунатра нема са разруши от круизърите?! Бем ти алчната логикса. Да потънет по-скоро на дъното.

10

Handel

преди 3 години

Абе теьи са си добре - като спре туризма ще си ловят риба, салата от водорасли ще папкат. Не знам само вода за пиене откъде ще вземат.

9

Край

преди 3 години

Почти всеки китаец и индиец мечтае да се снима под айфеловата кула или във Венеция или ... И лошото е че вече може и да си го позволи.Света обаче не може да го понесе. За това измислихме Ковит 19 ако трябва и ковит 29 и 39 ще ни направят.

8

У

преди 3 години

Имал съм късмета, да бъда там няколко пъти. Не знам какво му е романтично или уникалното да ти мирише на блато и мух ъл и на всяко кьоше да ти просят разни наши и румънски клошове? Мръднеш някъде край града-хоп пак нашите каки-ръкомахат. И за капак бяха тези пасажерски кораби. Изтърват се хиляди, купуват по един магнит, снимат се и чао. Това е град пример, че масовият туризъм разваля града и атмосферата му. Като гледам стари филми е било различно, то всъщност тогава са почнали да искат туристи

7

Свръхтуризъм

преди 3 години

Прави са италианците и в частност венецианците. Огромните круизни кораби само замърсяват лагуната. Идва кораб, изсипват се 3-4000 души, които имат не повече от 5-6 часа да разгледат всичко. Минават на турбо през забележителностите, снимат се тук-там, пият едно кафе и се връщат обратно на кораба, където ги чака вечеря и всички екстри. Колко пари в действителност оставя един турист за краткия си престой в града? Най-много 5-10 евро. Но в същото време огромният кораб нанася страхотни поразии.

6

Любо

преди 3 години

МИ ПОБЕДИ,ЩОТ Е УМНА,ПЪК ТИ КАТ СИ ПРОСТА И ЗЛОБНА,МОЖЕШ САМО ДА СИ ИЗЛИВАШ ЯДА В ТЕКСТОВЕ

5

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 5Мина една година и почти никой не пътува с тея кораби. Ще се справят и без тях. А и не, че много сериозна пара вадиха. Освен това, не са ти някакво бългаско село със старинни и средновековниои сдания до морето, дето да не може да се оправи по друг начин.

4

Анонимен

преди 3 години

Абе като огладнеят как ще махат пак с кърпички на лайнерите

3

Анонимен

преди 3 години

Преди две години ревяха, че туристите били много. Сега, като ги няма изобщо, ще ядят обувките си, като Чаплин през голямата депресия!

2

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 3 години

до А КОГА БГ ЩЕ ПОБЕДИОбзор победи на законен референдум.Ще се присъединят към Варна.Несебърските общински хрантутници лaпaчи газ пикат.Още чакаме обещаните преди години фериботи от Русия до Бургас,Несебър.Да, ама на приказки всеки е силен...

1

Анонимен

преди 3 години

Няма да е скоро.Почти никой не се бори със застрояването и бетона!А и много българи отсядат в тези хотели-градове. Докато не се откажат да ги пълнят, все такъв ужас ще е.