47

ОСМАН

преди 3 години

Те арменците в целия свят не са били милион че да ги изтреПем толкова..В нагорни КАРАБАХ ИЗЧИСТИХМЕ ОКОЛО 15 000 САМО.ДРУГИЯ път да внимават и да не вярват на измисления геноцид..

46

Анонимен

преди 3 години

До 49Турция е била марионетка на Англия! Справка Сенклер, английски официален престъпник работил за пуйките през и след Освободителната война! И правилно от османците нищо няма само разрушения и скръб, два камъка един върху друг не са оставили като наследство от ~500 робство!

45

Анонимен

преди 3 години

V kmetstvata v kartonite oshte stoyat bulgarskite imena na turcite,kradlivite depesari samo kradat i lujat nikakvi prava na turcite ne sa spechelili

44

Анонимен

преди 3 години

До Кървави ръцеTi shteshe da vidish kruv ako bqhte pod angliysko robstvo,sega nqmashe da te ima ganyo zashtoto anglichanina otkadeto e minal se govori ili angliyski ili izcheznali mestni narodi

43

bg turk

преди 3 години

До AhmedNe vi iskame glasa,ne na mafiotskata partiya dps

42

1

преди 3 години

Сигурно ще да е,заради "великата"ограда на баш питриота балевски.

41

Ahmed

преди 3 години

Ste glasuvame online, I pak ste specelim sis DPS.

40

Анонимен

преди 3 години

Браво най-накрая една полза от пандемията .Сега гласовете на туР-ЧаляТа ще се орежат с 50% и Доган беснее из сараите!

39

Анонимен

преди 3 години

До 41Добре че в западните секции ще има и наблюдатели.Цикаджиите ще бъдат председател,заместник председател и секретар.Другите не.Важното е секцията да не остава неконтролирана от другите наблюдатели.Обикновено антигроб/дпс гласовете идват точно от тези секции,затова искат да ги овладеят

38

Анонимен

преди 3 години

Ами защо да идват след като тази година фалшифицирането явно е организирано по съвсем друг начин,съобразено с ковид.Достатъчно местни бразилци си имаме,за да свършат тая работата.Явно са много повече отколкото ни се съобщава след като гроб заедно с ДПС са сигурни в победата и след като тиквоний вече говори какво щял да прави до края на годината.Автобусите са вече остарял похват.Да видим какво ще се опитат да приложат сега

37

Анонимен

преди 3 години

Затова в западните избирателни секции се парашутизираха т.н. ЦИКаджии за да контролирали изборите, след като българите в чужбина организираха всичко - помещение, ред, заявки пред чуждите власти и.т.н.Българи в България внимавайте за кого гласувате, пак ще ви изпързалят, че тези в чужбина гласували така или онака.Излизайте и гласувайте, правите го за България и за добствените си деца!

36

Ss

преди 3 години

Значии репортерите като започнат да пишат глупости много ме е яд! Репортера да ми каже защо им е да идват тук като може и там да гласуват ! Едно време кви репортери имаше а сега само плява !

35

Анонимен

преди 3 години

Тия дето са в Занзибар не са ли забравили Български?

34

БРАВО

преди 3 години

ДПС рязко с едни 20 процента надолу.БРАВО

33

Как Сийка

преди 3 години

Лю-люююю ! Ми ко ши прайм сига ?! Сега я втасахме! Щото без тия "доброволни " изби ратели закъде сме ?! Вай!Вай! Вай !

32

Анонимен

преди 3 години

Валери и Джамбазки няма да връщат бабички от границата,защото са задължени да гласуват по закон!Имат същите лични карти като нас и същите права и задължения като нас.Обаче могат да връщат тия дето си идват от почивка в Занзибар.Те също имат права като нас.Дали ще отидат на летището за да ги връщат?

31

Ауу ужаст

преди 3 години

Пълен ужас какво правим сега? Кой ще иде с препълнени бусовете под строй организирано да пуща бюлетинки?Как ще гласуват хората, които отдавна не говорят и не знаят български език.Това е страшен удар в схемата, ако не измислят нещо друго.

30

Кървави ръце

преди 3 години

От турция не идва нищо добро за никого. турция сее само смърт и разруха, където и да стъпи. Официално признат арменски геноцид - 1 000 000 изклани арменци, неофициален геноцид - милиони изклани на Балканите.

29

Анонимен

преди 3 години

"Турските граждани имат право да напускат домовете си единствено за да си купят храна и лекарства." Ха сега стана интересно тия, които искат да гласуват ще се водят като турски граждани или като български такива и ако е второто, кой ще ги пусне до урните при положение, че имат локдаун за събота и неделя? Това с правото на глас за всеки е хубаво и демократично, но е предпоставка за много щуротии и годините след 89 са пример за това. Отидете и гласувайте в неделя!

28

ишкембе чООООрба

преди 3 години

Изборният туризъм е патент на доган, благодарение на фалшивите гласове и мъртви души се крепеше в Парламента и си разиграваше коня толкова години. Време му е да го натикат където му е мястото.