316

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 314Нямаш багаж в главата че да бъдеш достоен за русофил.

315

Анонимен

преди 3 години

До българинС други думи, ти си ПОРЕДНИЯ, който НАРОЧНО създава грешо впечатление за РЕАЛНОТО положение. НИТО не можеш да си позволиш (това, че си даваш парите за други неща си е твоя работа, но явно не е до не можене), НИТО е като да няма ИЗБОР. Тъкмо щях да те питам, как инженер в България стои с малка заплата, добре, че поне не се опита да ме лъжеш за това.С други думи, оплакваш си се ЗА СПОРТА.

314

до 330

преди 3 години

В България програмистите не са никак малко. Около 70 000 души са със заплати при всички положения над 7000лв.. Целият ИТ сектор у нас (разни телефонисти и подобни, работещи за малко пари (около 3500-4000)) наброява 250 000 души. Така че, да- около 8% от работещите са ИТ хора и взимат много сносни заплати (за мене 4000 са много малко, работя за много повече, но за друг са торба със злато).

313

NY

преди 3 години

..........и най-корумпираната!!!!

312

Работа работа работа

преди 3 години

С такава политика независимо от кого е водена няма да сме така и по-добре ще стане.Къде точно се развиваме продаваме софтуер за без пари естествено от очите на гладните звучи много и всичко друго е леща.Сив сектор който се опитва от нищо да прави нещо като само подбива бизнеса на тези на светло.Тези на светло са рекетирани защото са си позволили да бъдат честни.Хвърчат едни комисионни на единица хора а насреща нищо.От всичко изброено под чертата довършена магистрала която е за ремонт.

311

Анонимен

преди 3 години

Aааааа ? Не е вярно бе. И тези са хора на Божков и комунистите. Мойте шкафчета са пълни. В България почти всички са програмисти и взимат по 6000 +.

310

българин

преди 3 години

До: 324Казах вече. По специалността. Инженерна работа. В частна фирма.Всички мои колеги които можаха си биха кaмшикa, и избягаха в чужбина, а който остана тук си намери работа в чуждестранна западна фирма.Аз по ред причини не съм от тях.Повтарям, не се оплаквам защото не съм мизерстващ. Но имам много разходи.Все пак имам вариант лятото да ходя на море.Но повтарям отново - за Великден ще си седя в къщи и нямам проблем.Само казвам, че тези които ходят до Занзибар са шепа българи!

309

До 322

преди 3 години

Аз българин дето не е ходил на почивка ,за повече от две години / включително в тази пандемична обстановка/ почти не познавам. Виж за чужденци...през последните две години май повечето не са излизали от къщи .

308

Анонимен

преди 3 години

12 години стигат

307

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 325Русофилите гледаме руска телевизия и си мислим дали мутрите няма да ни накарат да подрипваме иначе ще ни спрат бананите и после ще трябва да си ползваме само тоалетна хартия.

306

истина е

преди 3 години

Това са фалшиви новини !!!!Аз вервам на боко ,защото каза ,че цъфтим и вързваме!!1

305

Анонимен

преди 3 години

Мутрите обмисляли дали бананите и тоалетната хартия не са ни много и да ни оставят само тоалетната хартия. Пак ще подрипвате за банани.

304

Анонимен

преди 3 години

До българинКакво работиш?

303

Нищо ново

преди 3 години

Много простотии както винаги в този форумА колкото до другото.. статистиката е доста относително нещо. Скоро четох , че в богата Англия , хората зависещи от банките за храна са нарастнали неимоверно и това е факт. У нас процента на гладни хора със сигурност е минимален

302

българин

преди 3 години

До: 318Висше, инженерно. И произхождам от бедно инженерно семейство.

301

хахахахаха

преди 3 години

Това не е важно!Ние сме най-богати на тикви,*** и селЕндури,ТОВА е важното!

300

Анонимен

преди 3 години

По един банан ви стига, не сте бедни.

299

Анонимен

преди 3 години

До българинЯ кажи какво работиш и какво образование имаш, че не можеш да си позволиш една почивка примерно?

298

Анонимен

преди 3 години

И още по-бедни ще станем - обещано от мутрите.

297

българин

преди 3 години

До: номер 288 (Чиновник)Абе ти пак ли изпълзя из някоя дyпка бе?Вие чиновниците си нямате работа, затова пишете врели-некипели.Кой е ходил в Занзибар бе?Това че пет човека са отишли в Занзибар, не означава че и аз съм ходил или ще ходя!Всъщност, откакто Бойко Борисов е на власт съм ходил само до Сърбия и то за един ден!Сега на Великден ще си стоя в къщи.Да, няма да умра от глад. Но това ли е критерият за богатство?Имай предвид, че много българи нямат какво да ядат или се недохранват!