8

Анонимен

преди 3 години

:D хахахаха голям цирк заради тези фалира цирк България... голяма конкуренция от циркаджии и клоуни.

7

Анонимен

преди 3 години

Това ли е въобще новината на загу-бен сайт???Тук се побликуват само глу-пости без никакъв въпрос който реално интересува хората.То е по-зле от колкото при соца беше.

6

Анонимен

преди 3 години

Интересно как не са цапали с лепенките само билбордовете на БСП и ДПС.

5

Анонимен

преди 3 години

Мутри -вън! Някой се е припознал за мутра и нервно е реагил явно!

4

Анонимен

преди 3 години

Който и да е ,магаре ако ще да е - Само Не герб !

3

Анонимен

преди 3 години

Искам да дам една идея на тези които не гласуват.Излезте и гласувайте за някоя мн малка партия. Която се знае че няма да грабне и 1 процент. Така ще намалите процента на големите партии и субсидиите им!

2

Анонимен

преди 3 години

Всички мазни и зли адвокати на мафията нямат моралното право да се месят в политиката. Искаме доказани хора с доказани постижения, а не нагли и безскруполни лъжци.

1

Истината

преди 3 години

. МаяМа М***нолова- известна с признанието си,че фалшифицира избори с аферата Костинброд.Известна с поправката Ванко 1 и поправката за ЧСИ -тата,които днес с нейна помощ оставят семейства на улицата.Известна с предложението си за Пеевски да е лев на ДАНС.Известна с ходенето си при Божков.*Известна с това, че ограничава свободата на словото и блокира във Фейс бук всеки казал и какво гюбре е.**Профилът и е с над 100хил. последователи,но само 30-100 И харесват писанията и те са главно *** или от профили с по 42 приятели.Съвпадение?Не е....поредната измама.2.Хаджигея-нито едно спечелено