38

Анонимен

преди 3 години

До кескьосеВ действителност жилищата по всички показател са станали най достъпни в България.През 2000 година са били необходими 5 месечни заплати за квадратен метър в СофияПрез 2010 година са били необходими 3 месечни заплати През 2020 година са били необходими около 1.5

37

протестъри

преди 3 години

нормално с цените, софия е доста добро място за живеене. доста паркове, зелени площи, хубави модерни детски градини, евтин градски транспорт. в сравнение с европа, тук цените на услугите са два-три пъти по-ниски.

36

Верно бе

преди 3 години

Спряха презастрояването, осигуриха места за паркиране, оправиха улиците, тротоарите, парковете и междублоковите тоалетни. И каруците и бездомните кучета на Фандъкова изчезнаха. А дружките размахват яко метли (когато не държат GSM-a, разбира се). Остава само да завали за да "измият" улиците. Лайф...

35

Анонимен

преди 3 години

До 35 панел двустаенПич, съжалявам, но грешката си е твоя. Никога нищо не е 100% сигурно. Ако имаш събрани пари за дадена инвестиция - правиш я сега. Другото е риск. Можеш да спечелиш от чакане, но можеш и да загубиш. Поел си риска и си изгубил. Слабо казано е неприятно, но това е класическият механизъм на изчакването, така работи.

34

Анонимен

преди 3 години

В даден момент всичко си идва на мястото. Свободните (гепени) пари ще свършат, тези недобре сметнати кредити отиват при чси , и те така.

33

панел двустаен

преди 3 години

До Анонимен33Ае баце аз що ви слушах едно и също от 10 годин секи момент ще се спука балона ще се сринат цените чекай още малко и аз чекам чекам и с парите дето бех събрал за двустаен сега и гараж не мога да зема. Децата пораснаха и се чудим къде да се заврем в гарсонерата а цените фърчат и аз от много акъл и много чекане изтървах влака и даже не се надам вече за двустайния

32

Анонимен

преди 3 години

Журналистите, айде малко по-професионално и интелигентно. Липсва най-важното "дребно" уточнение - кои цени са се повишили? Тези, които са обявени за продажба или тези, на които реално се сключват сделките?

31

Анонимен

преди 3 години

Да, редно е да е така. Качествено строителство, отлична инфраструктура, топ услуги, чист въздух, чисти улуци, много зелени зони за почивка, велоалеи навсякъде, отличен транспорт, чудесен градски план без презастрояване, управление-мечта... да не продължавам. Дори бих казал 50 места нагоре поскъпване са малко, трябваше поне 150.В София пазарът на жилища е уродлив, неадекватно надут и без връзка с качеството. Ама така е, балъците купуват с цената на последна капка кръв. След 3-5г. ще е моментът!

30

Анонимен

преди 3 години

Балсам за ушите на съфорумниците тук, които предвиждат крах на цените от 10 години :))) чакайте си

29

кескьосе

преди 3 години

Много скъпи станаха жилищата. Човек със заплата почти не може да си купи нормално жилище, не панелка.

28

Гларус

преди 3 години

Най-гадния град в Европа е Шопия.

27

до 7

преди 3 години

Предполагам, че на село няма да имаш такива проблеми

26

Анонимен

преди 3 години

Никога на село...

25

Анонимен

преди 3 години

Това е световна тенденция.Всичко бяга към града, там където има работа.На село няма канализация, училища и магазини като хората.Но затова пък има мухи, комати и кърлежи в изобилие.

24

М

преди 3 години

На който не му харесва, да си ходи на село.Там къщи много - без канализация, ама с мухи, комари и кърлежи в ++.И без у-ща и магазини, и без работа...Ей затова цените се вдигат, всичко в града бяга, на село няма живот.

23

ББ

преди 3 години

фалшиви ценности...платени публикации на еничаре...безплатен да ми предложите не бих живял в подобен ад...въпрос на ценности...промиване на мозъци...платено...престъпление и лъжа...до кога ще се потдавате бре???...смешното руско сайтче скоро,ще му бъде потърсена отговорност...Бог да пази САЩ!

22

ББ

преди 3 години

имате ли ваксини и лекарства срещу болестите на века...нямате...скоро и хляб няма да има...злата,спекули и тарикатлъци не се ядат...не ми вервайте...за да ме изкефите...Анатема!!!

21

ББ

преди 3 години

.не...нормално...в София и най скъпите дестинации се произвежда хлюб бре...едни с поршета садят репи...ама без репи си умрел и поршето ще изгние...на там го карате...някой *** натискан от към цени трябва да те храни...виш тИлифони...коли...дрешки...безценно...е идва видов ден...време е...скоро ще ви се наложи да хапвате...банкноти и ...скъпи коли ...толкова сте бедни духом...заслепени от парите ви...имаш пари...хляб няма...ще му ядеш Хапартаменто на ония дето ти произвеждаше мляко...

20

До 19

преди 3 години

Какви паркинги бе, не съм видял досега жилищен квартал от многоетажните с достатъчно места за паркиране, освен ако е специално помислено за това, но обикновено не е ! А място в закрит гараж се плаща !

19

Анонимен

преди 3 години

До 12Гръмни се, уе! Моят акцент е безупречен, защото от 7-ми клас учих в Лондон!!!