8

ББ

преди 3 години

Германия и Франция дължат на Европейските Народи просперитет и Справедливост...подкрепени от съюзниците от САЩ...Справедливостта и Свободата са ценности заложени ни генетично...отстоявайте ги моля!!!

7

ББ

преди 3 години

Германия Ядрена Сила...Германия защитник на интересите на Народите на Свободна Европа...заедно със съюзника им САЩ разбира се...време е ...прекратете това унизително положение...Народа на Германия не го заслужава...платихте цената

6

ББ

преди 3 години

До .Еврозоната...ЕС е невиждана в човешката История Идея...без нея да си умрял от глад бедни духом...не бойки и обран ви дават,дават ви ЕС данъкоплатците работещи по 14 ч в денонощие,Китай и провинцията им русия ви вменяват,че някой ви дължи нещо...настоятелно моля Германските политици да започнат да отстояват интереса на германските данъкоплатци...Силна Германска Армия...откъсване на зависимостите от русия и суровините им...зависимости носещи унижение и неуважение на Народа на Германия...

5

.

преди 3 години

До Анонимен 2Как на кого? На Ханко Брат е братовчед :D :D :D

4

.

преди 3 години

Еврозоната е пътник. До края на годината предстои да видите интересни икономически събития ;)

3

Анонимен

преди 3 години

За какво възстановяването на Еесовската Зона сънуваш, след като високласни специалисти ще бъдат насилствено ваксинирани? Зоната биха могли да я възстановят свободни граждани, а не ваксинационно изнасилени.

2

Анонимен

преди 3 години

"казват в доклад икономистите Джейми Ръш, Маева Братовчед и Дейвид Пауъл"Откога икономистът Maeva Cousin се превърна в "Маева Братовчед"? Откакто има Гугъл преводач ли? А чий братовчед е, ако не е тайна?

1

Анонимен

преди 3 години

Ко речи :))) е те съ :))