244

Край

преди 3 години

Избори с такава активност правят нелегитимен парламентЗа 30 години политиците отвратиха българите от демокрациятаМенте избори водят до менте демокрацияДемокрацията се е родила с мажоритарни избори в 2 тура и без тях не може да съществува

243

HeinrichHimmler

преди 3 години

И ТОВА ПРОУЧВАНЕ Е ПЪРВОАПРИЛСКА ШЕГА. ВСЕКИДНЕВСНО СМЕНЯТ МЕСТАТА НА ПАРТИИТЕ, СПОРЕД ПЛАТЕНИТЕ СИ ПРОУЧВАНИЯ. АКО МОГАТ ЩЕ ДАДАТ И 50 ПРОЦЕНТА ПРЕДНИНА НА ГЕРБ, НО НИЩО ОТ ТОВА НЯМА ОБЩО С РЕАЛНОСТТА. ГЕРБ СА В КОЛАПС И ЕДИНСТВЕНИТЕ ИЗБИРАТЕЛИ, КОИТО ЩЕ ГЛАСУВАТ ЗА ТЯХ, СА АДМИНИСТРАЦИЯТА, КОРПОРАТИВНИЯ ВОТ НА ПРИБЛИЖЕНИТЕ КРАДЦИ, ПЛАТЕНИТЕ ГЛАСОВЕ И МЪРТВИТЕ ДУШИ! НИКОЙ ТРЕЗВОМИСЛЕЩ НЯМА ДА ГЛАСУВА ЗА ШАЙКАТА, ТАКА ЧЕ Е ВРЕМЕ ДА СИ ВЪРНЕМ ДЪРЖАВАТА! А БОРИСОВ Е ВРЕМЕ ДА ВЛЕЗНЕ В ЗАТВОРА !!!

242

Анонимен

преди 3 години

Я да видим колко гласа ще вземе шашавляка Слави.Ще има да разказва вицове.. ама работа - нънци....

241

Анонимен

преди 3 години

До 289Трябва да има отговор.Има много с постоянен адрес които не живеят в БГ,има и нови с придобито гражданство живеещи извън БГ или тук.Турските изселници с двойно гражданство също са с постоянен адрес в БГ

240

Анонимен

преди 3 години

Само с избори - не може.И от стари муцуни нов бардак не става.

239

Анонимен

преди 3 години

До РеалистОт чужбина не смеят да ги барат обаче.

238

Реалист

преди 3 години

В момента населението на България е 6,9 милиона. По избирателните списъци направени от мутрите, право на глас имат 6,5 милиона, а под 18 години са 1,1 милиона. От някъде се появяват 700 хиляди мъртви души, които "гласуват" за ГЕРБ и ГЕРБ "печели" изборите.

237

Без име

преди 3 години

Определено,ще има изненади.На някой процентите са завишени,на други занижени. Това няма никакво значение.

236

Анонимен

преди 3 години

хахаха 6 процента за ДБ добре ше му кажа хахахаха най малко 11 ще имат. И Божката ще влезе също

235

ужас

преди 3 години

*** ужаса - Слави третото място, под 3 милиона ще гласуват, а от тях колко гласове ще са купени от бъдещите мнозинства - СРАМ! Толкова ли сте заблудени - къв Слави, кви пет лева. Не се ли опарихте достатъчно с неподготвени хора, които имаха скрити цели (според мен) - царя, Волен, Барека, Бойко. За всичките гласувах през годините, ама поне поумнях накрая! Ако ще ми вкарвате Слави като трета сила, по-добре закрийте тази славна някога държава. 1400 години, азбуката, историята, културата на вятъра

234

Време за промяна

преди 3 години

Ако искате нещо да се промени гласувайте само за тези, които са казали ясно, че с Бойко и ГЕРБ няма да правят никаква форма на коалиция - нито явна, нито задкулисна.

233

Гъдьо

преди 3 години

3Вий храбри потомци на КРУМ, КУБРАТ и КАЛОЯН!!Щом слънце зазори,рано заранта в неделя на 4.04 облечете най- новите доспехи,да зазвънтят щитове и мечове и към секциите с бодра стъпка вой тръгнете!!Поемете дълбоко въздух с маска на лицето,с ръкавици,дезинфектантВий гордо кръгче заградете с НОМЕР 28 ГЕРБ- СДС вий да изберете !!Да живее БЪЛГАРИЯ !!ВЪН МУТРАТА РАДЕВ- РЕШЕТНИКОВИЯ АГЕНТ !!НЕ ЩЕМЕ НИЙ МАДЪР РАША, искаме нов мандат за ГЕРБ !!

232

Радослав

преди 3 години

До може ли логиченАко хора които не са данъкоплатци нямат право на глас, то герб няма да съберат и 2%, ама сега когато родата на боко от маалите може да гласува и виж как събират 15-16% от нищото. Логиката ти е желязна попринцип. Затова и в древните републики право на глас са имали само данъкоплатците и хората от които се е очаквало да попълнят армията и да защитават с живота си решенията си. А сега в България масово гласуват най вече консуматорите с нулев принос за обществото.

231

Радослав

преди 3 години

До може ли логиченАко избирателните списъци се правят от НАП и НОИ за да имат право на глас само данъкоплатците и пенсионерите списъците рязко ще се изчистят от мъртвите души, купения вот и тн. ама няма как да стане защото тогава големите партии няма да могат да съберат и 2% общо. По същата логика защо има субсидия за партиите? Да се издържат от членски внос, нали уж имат хиляди фенове? Ама ако са на членски внос рязко ще се види, че феновете им са 100-200 заблудени фена.

230

Анонимен

преди 3 години

Управлението е огледало на манталитета и интелекта на хората ,които живеят в дадена държава. Тук разни дървени философи пишат глупостите си за този процес все едно това е нещо супер елементарно и лесно.*** "разбира от всичко" и най-много от политика.

229

19208

преди 3 години

Тези проценти са възможни, ако има ниска избирателна активност. Това е целта на парламентарните партии, които искат да укрепят статуквото си. Като отидем да гласуваме, тези сметчици ще се окажат неверни, а процентчетата силно ще спаднат.

228

може ли логичен

преди 3 години

До 279 Анонименотговор ? именно защото се прави в цял свят имаме постоянни проблеми защото администрацията като кърлеж изсмуква държавните средства които другите заработват !! в едно семейство как ще се харчи бюджета решават майката и бащата защото те печелят парите...дали това харесва на децата които са само консуматори е отделен въпрос...ако децата показват резултати получават и награди а при нас администрацията и другите кърлежи НЕ РАБОТЯТ а постоянно им вдигат заплатите !!

227

Анонимен

преди 3 години

До защо еЗащото така се прави в цял Свят.

226

защо е

преди 3 години

позволено държавните служители и трайно безработните да гласуват ??? изборите определят как ще се харчат средствата от бюджета които обаче са заработени САМО от частния бизнес !!тоест администрация,учители,полиция и армия НЕ ТРЯБВА да гласуват . това се отнася и до гласуващите от чужбина които са повече от 2-3 години зад граница...

225

Анонимен

преди 3 години

До ИстуканСпри се малко де.Даже и при бай Тошо не гласуваха по 100%.То бива да си толкова алчен за власт, ама твоето е болестно състояние.