7

Анонимен

преди 3 години

До 1Чичко Адолф бил пророкувал преди да се гръмне в бункера,че след 100г.друг,като него щял да дойде.

6

G

преди 3 години

Кризата сега започва. Ако чуете биткойн това лято над 180 000$ ...яко сме в калта, без да Ви казва някой в криза ли сме или не.

5

Анонимен

преди 3 години

Тоя раздаде парите , как няма да има нова криза. Пари така ли се раздават наляво и надясно...обществени пари. Който заплаче, ето ти. Така не става.

4

Анонимен

преди 3 години

Тоя казали нещо за 1930 година че нищо не разбрах. Знам само че учителите и присъствено и онлайн нищо не правят. Ученици в 7-ми клас немогат да четат някои четат ама не разбират съдържанието. Учениците ли са тъ пи или учителите неам идеа. Абе образованието като Вожда Винету от банки.

3

Анонимен

преди 3 години

Очаква ги, имат над 20 трилиона дълг, голяма част се от дълга им се държи от Япония, която също е задлъжняла към над 2пъти спрямо БВП. Другата голяма част се държи от Китай. Искат войни да водят, ама само грантаджии, които да им трупат още дълг. Цветностите свършиха и даже почна да им се връща обратно.

2

Анонимен

преди 3 години

Някой разбра ли от тази статия, дали ще се повтори кризата от 1930г?Аз не разбрах..

1

Питър

преди 3 години

Доцентът преподава в УБИТ.... Където наскоро доктор стана и оная министърка, любовницата на Валерко Далаверко, след като я уловиха, че почти целият й докторат е не просто изплагиатсван, а направо преписан дума по дума от други източници....... Повече няма какво да говорим за теориите му.