30

Анонимен

преди 3 години

Аман от професори и математици, ще започне ловен сезон за тях.

29

Storm

преди 3 години

Е правете си математическите изчисления и си смятайте там по моделите..., но защо агитирате хората да се ваксинират? Много фейк звучи математичка да ми говори за здравеопазване и имунология.

28

Анонимен

преди 3 години

Ако този професор излезе прав за пик около 25 април, то новозаразените ще са над 50 хиляди за седем последователни дни около 25 април.

27

физик

преди 3 години

В медицината 2 + 2 невинаги е 4.................ох, тая математичка, и тя се прави на много велика...............винаги съм казвал, че вместо толкова много математика трябва да се учи повече физика..............поне физиката е наука за реалния свят около нас.............математиката е само език на физиката и другите науки, но не трябва да се взема толкова сериозно!!!

26

физик

преди 3 години

Медицината не е математика..............математическите модели не отчитат ирационалното поведение на хората............не съм математик,, но доста съм учил висша математика като студент.................математически анализ, вероятности, статистика и др.!!!Но те математиците се мислят за най-великите..............знаем ги тях!!!

25

Анонимен

преди 3 години

Истината е че колкото повече хора се ваксинираме толкова по малко наши животи или на близки хора животи ще загубим.

24

Анонимен

преди 3 години

Кога ще има вълна и кога ще е пикът й, се управлява чрез децата и присъственото обучение. Изпращаш всички деца на присъствено обучение и след десет дни започва нова вълна, с пик след 63 дни. Изпращаш част от децата на присъствено обучение и новата вълна започва след 14 дни и с пик след около 90 дни.

23

Анонимен

преди 3 години

Няма как само с 120000 ваксинирани на месец да постигнем някакъв значим резултат до края на 2021 година. За осем месеца по 120000 са 960000 дози. По две дози на човек, това са 480000 ваксинирани, а трябва да са 10 пъти повече, за да стигнем до колективен имунитет. Реалността е, че трябва да се ваксинират по милион и половина човека на месец, за да има резултат

22

Анонимен

преди 3 години

Още един математик... коремните хирурзи нещо залязоха, само математици държат фронта, що така?!? Къде е Мутата, къде е Ботокса?

21

анализатор

преди 3 години

До гуша ми дойде от това безумие-аритметикаджии,да дават акъл по въпроси от медицината.Лудост!В кой болен мозък се зароди това безумие-математически модели,изчисления и пр.Върха е,едно недоразумение,което се оказа,че не аритметикаджии,с подута глава,да го карат да лае по телевизиите,и да го пишат по сайтовете.Ненормална обстановка.Затова ще си отидете ***,и после затвор.

20

В.Василев

преди 3 години

По тъпо изказване на бях чувал.Как ли я изтърпяват студентите .

19

Анонимен

преди 3 години

Ами испанския грип е продължил 4 години 1918та-1922ра.Прави сметката.

18

Covid29

преди 3 години

Извинявам се че питам , но може ли да бъде уточнена коя година точно 25ти април или не е удобно преди изборите

17

XXX

преди 3 години

А да питам, пикът на психическата нестабилност и стрес на хората, кога ще е г-да професори?

16

чудя се

преди 3 години

Как може да има толкова много ковидшашкънье?!

15

до 11

преди 3 години

Днес цял ден гледах на Румен Радев плакати в цял ръст налепени по кофите на почистващите фирми в София. Направо като тапет ги бяха облепили. Не можеш да разбереш казани ли са, билбордове ли са или урни. Чудех се да не е взел да прави реклама на кофите? А то било за Импийчмънт. Ама чакайте-нещо сте се объркали!Изборите за президент са през есента.Тогава ще го изримнем ако преди това службите не го изкарат с белезниците от бункера.

14

все тая ,дали си про

преди 3 години

--фесор по математика , кравар или горски --- не ти е работа да се бъркаш при епидемиолози ...

13

Сата НАТО

преди 3 години

Гласувайте за ГЕРБ ище ви затворят още на 05 април.

12

Анонимен

преди 3 години

По 16000 на ден да се ваксинират годишно е цялото население. Така или иначе есента тези дето се ваксинираха ще трябва да се ваксинират пак. Всичко под 16000 е зле, всичко над 16000 е безсмислено

11

Да изхвърлим боклука

преди 3 години

В неделя, само ние можем да го направим, а ако ли не, ще имаме шанс едва 2025. Мислете и гласувайте!!